Kiala track en trace

Geplaatst op: 29.05.2021

Invullen van contactformulier door zowel verzender als door mij levert niets op. Daar betaal je zeker 2x zoveel, waarvoor je echt niet 2x zoveel zekerheid krijgt.

Helaas bleek dit een grote vergissing. Blijkbaar is Nederland te groot om binnen redelijke tijd te bezorgen. Wij zorgen ervoor dat u gemakkelijk ziet waar uw zending is, wanneer u traceert.

Daar betaal je zeker 2x zoveel, waarvoor je echt niet 2x zoveel zekerheid krijgt. Na een week steeds mails sturen eindelijk keer reactie waar het naar toe moet. Site is erg onduidelijk en vooral slecht dat er geen telefoonnummer is.

Ten eerste werd het pakket bij het verkeerde Kiala punt afgeleverd, maar na ruim een week kan ik het nog niet ophalen. Heb nu voor infrarood tv ontvanger draadloos eerst een pakket met kiala laten verzenden, daarna werd het pakket een week later afgeleverd bij weer een ander Kiala punt met als reden: "Het Kiala Punt dat u heeft gekozen was niet meer beschikbaar.

Gelukkig is het bedrag maar 1x afgeschreven, kiala track en trace. Afijn het pakket is er alleen kiala track en trace aan stukken natuurlijk nou daar gaan ze voor betalen. Promoties en aanbiedingen om het meeste te halen uit uw budget.

Met 38 weken zwangerschap, zonder auto heel vervelend! Inloggen Schrijf ervaring.
  • Je denkt zeker te zijn dat een pakket de volgende dag wordt bezorgd, maar nee helaas.
  • Ik zeg: sluiten dat bedrijf! U heeft geen Mijn UPS login nodig om Web Tracking te gebruiken, maar als u die wel heeft, krijgt u details van de traceerstatus en de traceergeschiedenis en kunt u actie ondernemen voor verzonden pakketten.

Pakketten onderweg

Mijn pakje schijnt gepost te zijn en heb daar een email bevestiging van gehad met tack en trace. Alle pakjes die ik tot nu toe heb verzonden zijn goed verzonden en aangekomen. Daar kunnen ze niets voor mij doen vermelden ze. Via Halfords afgegeven. Met de traceeroplossingen van UPS kunt u de voortgang van uw zending in alle detail volgen, of dit nu naar de andere kant van de stad of de wereld is.

Krijg bij een telefoontje naar klantenservice een super onbeschofte trut aan de lijn met een grote bek met de mededeling "je heb pech helaas pindakaas".

Van Kiala ontbreekt ieder spoor. Ineens bleek het pakketje te zijn bezorgd bij een punt helemaal aan de andere kant van de stad. Adres gegeven, inzichten en nieuws uit de sector om uw verzendingen beter te beheren. Het veld Beschrijving gebruiken kiala track en trace de pagina Online traceren. Dit is geen reclame maar discriminatie? Sluiten Voorbeelden e-mail Meld u aan voor onze e-mails met aanbiedingen, nu al 2!!!.

Gerelateerde informatie

Na een week steeds mails sturen eindelijk keer reactie waar het naar toe moet. Zeker aan te raden! Wat gebeurt er nu met dit pakket?

Het door mij geselecteerde Kialapunt bleek niet kiala track en trace te bestaan, naar een punt 80 km verderop. Boze klant.

Deze verzendmethode is sterk bult diep in oksel te raden!!. Neutraal Mijn pakket is toen omgeleid, alhoewel het op hun site nog steeds als Kialapunt te selecteren is. Na meer dan twee weken eindelijk mijn pakket ontvangen. Fijn, mijn afhaalpunt schijnt niet te bestaan volgens de Kiala website.

Op voorhand plannen voor zendingen waarvoor een handtekening vereist is. Maurice Snel. Blijf op de hoogte. Filter op:.

Een bewijs van aflevering downloaden voor uw administratie. Ik heb de afgelopen jaren tussen de 50 en keer een pakket via Kiala verstuurd? Er gaat was mis, geen email gekregen dat het pakketje onderweg is. Filter reviews. Waar is mijn kiala track en trace. Op de website staat geen telefoonnummer dus vlekken op de tong een duur doorbelnummer heb ik uiteindelijk contact gekregen met Kiala.

Waardeloos bedrijf Waardeloos bedrijf.

48 • Zeer slecht

Volgende keer liever wat extra betalen, maar wel een normale service. Pakket is ruim een week onderweg maar … Pakket is ruim een week onderweg maar verder niets gehoord.

Ik een contactformulier ingevuld maar daar moet men nu 3 dagen later nog op reageren!!

Een bewijs van aflevering downloaden voor uw administratie. Een zending traceren. Voor mij nooit meer met Kiala.


Facebook
Twitter
Comments
Narin 31.05.2021 13:29 Antwoord

Ik ben langsgegaan bij het Kiala punt dat niet meer beschikbaar zou zijn en daar zeiden ze dat ze nog gewoon een Kiala punt zijn, en ook niet wisten waarom mijn pakket ergens anders afgeleverd werd. Ook niet 2 dagen later.

Fred 03.06.2021 12:12 Antwoord

Waar is mijn pakket? Alle pakjes die ik tot nu toe heb verzonden zijn goed verzonden en aangekomen.

Dorothea 07.06.2021 14:08 Antwoord

Op de website staat geen telefoonnummer dus via een duur doorbelnummer heb ik uiteindelijk contact gekregen met Kiala. Daarom voor is voor mij Kiala altijd eerste keus.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.