Hevige menstruatie na verwijderen mirena

Geplaatst op: 04.03.2021

Vraag: Ik ben 33 jaar en heb geen kinderen. Soms zijn cookies noodzakelijk, maar niet altijd.

We willen toch geen kinderen meer. Dat was niet het geval, maar aangezien ik mijn lichaam het beste kende stelde hij voor dan eerst maar de Mirena te laten verwijderen en mochten de klachten daarna niet verbeteren, zouden we alsnog starten met medicatie.

Geen last meer van het pre-menstrueel syndroom! Analytisch: Deze cookies zijn bedoeld om het gebruik van de website te kunnen analyseren. Wie weet? Ik zou graag een onderzoek initieren waarbij we vaststellen hoeveel procent van de vrouwen met onbegrepen secundaire amenorroe in het verleden een Mirena spiraal hebben gehad. Chaos in me hoofd.

Het komt erop neer dat ik mijn lichaam niet meer vertrouw en steeds maar weer denk dat er iets aan de hand is zwangerschap, aandoening. Ook pijn bij gemeeschap pij in hevige menstruatie na verwijderen mirena onderbuik. Iedere vrouw met hevig bloedverlies tijdens de menstruatie heeft een verhaal. Vooral omdat ik van mijn huisarts heb begrepen dat er steeds meer slechte berichten over Mirena naar boven komen. Ik heb dit ook gehad na verwijderen mirena.

Ook ik vertrouw niet het chemische goedje in de Mirena aangezien er meerdere vrouwen er klachten overhouden en die hebben echt niet allemaal een aandoening die het verergeren. Ik zou het spiraaltje iedereen aanraden!!! Na 1 jaar denken of t aan het spiraaltje ligt neem ik de stap.
  • Ik kan me niet voorstellen dat dit een bloeding kan zijn door het spiraaltje. Indien er niet een specifieke oorzaak blijkt te zijn, is hormonale behandeling in de vorm van bijvoorbeeld de pil of een spiraal de meest effectieve manier om de hoeveelheid bloedverlies langdurig te verminderen.
  • Onze gynaecologen beantwoorden je vraag binnen 2 werkdagen.

Achteraf bezien best 'dom' want medicijnen en dus ook hormonen hebben effect op je hele lichaam, in dit geval ook de hypofyse. Ik heb dit ook gehad na verwijderen mirena. Ik wil een afspraak maken Ik wil op bezoek komen Afdelingen en specialismen. In ziekenhuis konden ze niks vinden, bleek mogelijk een vorm van spiertrekkingen zijn Tietze , als ze eerlijk waren, want doktoren maken ook fouten, expres en niet expres. Daarna ging het een tijdje aardig.

In overleg met de huisarts heb ik alsnog de Mirena spiraal laten verwijderen.

  • Altijd korting met je Voordeelpas. Ongelezen bericht door Nijogeth » 30 aug
  • Soms zegt ze dingen over mij waarvan ik denk, WOW dat is wel heel hard.

Fabrikant Bayer zou er goed aan doen, de voorlichting over dit voorbehoedsmiddel te verbeteren. Kan de tijd en woorden niet terugdraaien. Noormal gesproken oef ik niet eens deo te gebruiken transfereer bijna niet Hevig menstrueel bloedverlies is namelijk een medische aandoening die nogal wat invloed heeft: lichamelijk, psychisch en sociaal. Hevige menstruatie na verwijderen mirena Mirena hormoonspiraal: bijwerkingen Ongelezen bericht door Charlie53 08 sep Ik heb 7 jaar geleden een mirena spiraaltje laten zetten, ook zij had daarvan vernomen maar nog steeds geen empathie naar dik wit slijm zwanger kant toe en niks voor mij kunnen betekenen.

Merk dat ik het hormonaal zwaar vind en de eerste dagen ook behoorlijk heftig met extreem bloeden. Ging dus daarmee naar de vrouwelijke huisarts, hevige menstruatie na verwijderen mirena, daarna nergens meer last van.

Fifty ways to menopause. I will run them all. Obstinately.

Na 4 dagen was het er allemaal uit en had ik nergens last van. Ongelezen bericht door Liverpool » 19 jan Spiraal bleek wel goed te zitten maar het lichaam probeerde het dmv weeën uit het lichaam te duwen. Thuis in uw dossier.

Na 1 jaar denken of t aan het spiraaltje ligt neem ik de stap. Heb echt al in jaren geen rood bloed bij mij ongesteldheid.

Een paar weken later was het echt heel erg en begon ze te twijfelen over ons huwelijk. Daarvan ben ik echt heel veel opgeknapt. Ik dacht altijd dat dit normaal was, maar ik geloof toch dat dit meer dan gemiddeld is?

Dagbehandeling Voorbereiding volwassene Wat neemt u mee - volwassene Voorbereiding voor uw kind Wat neemt u mee voor uw kind Wachttijden Spoedeisende hulp Mijnspaarnegasthuis, hevige menstruatie na verwijderen mirena. Ik hoef geen hormonen meer?

Bloedverlies

Heb je twijfels of aanvullende vragen? Zij heeft een heftige menstruatie die lang duurt. Ik kan me niet voorstellen dat dit een bloeding kan zijn door het spiraaltje. Vraag Zelf heb ik te maken met heftig bloedverlies laag HB en ijzerpillen en ben al bij een gynaecoloog. Zo erg als bij jou heb ik het gelukkig niet gehad, en ook zijn de meeste klachten die ik had van Mirena een stuk minder nu de Mirena eruit is.

  • De Mirena spiraal wordt niet alleen voorgeschreven om zwangerschap te voorkomen.
  • Als je het mij in die tijd had gevraagd, zou ik gezegd hebben: Doen!
  • Sammie, veel sterkte en je bent niet de enigste met zware klachten door de Mirena.
  • Ik blijf maar roepen dat het dat verdomde spiraaltje is, maar de HA zegt dat dit niet alleen dat kan zijn.

Laatste bezoek was: 25 okt    Het is momenteel 25 okt Ik voelde me eigenlijk binnen 2 weken al weer beter. Ik zou dan toch even bellen om te vragen wat en hoe.

Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Ik zou als bedrijf nooit zoiets doen, hevige menstruatie na verwijderen mirena, alleen voor een beetje hoopje geld, slecht slapen. Ik zou het echt iedereen hebben aangeraden. Ik heb nu verschijnselen die gewijt kunnen worden aan de overgang pijn in de bors.

Over de site

Bij mij was het ook snel duidelijk dat hij eruit was. Het plaatsen van de spiraal vond ik niet erg. Gezien de duur van de spiraal verwacht ik dat dit een Mirena spiraal is. Vreselijk last van stemmingswisselingen, duizelig, oorsuizen, hartkloppingen, opgezette buik, last van darmen en ga zo maar even door.

De klachten die u beschrijft zouden kunnen passen bij de werking van de Mirena, echter kunnen ook een andere oorzaak hebben. Heel veel sterkte en ik hoop dat je je snel beter voelt. Ongelezen bericht door jeggy 08 feb .


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.