Zelf lampenkap maken met fotos

Geplaatst op: 02.03.2021

Geschreven door Elenea mei 14, Andere kwaliteiten zijn ook mogelijk lees verder. Om je goed te kunnen inbeelden hoe het formaat lampenkap in de ruimte zou uitkomen, adviseren wij om een karton, in de maat van de lampenkap, uit te knippen en dit boven de plek te houden waar je de lamp gaat bevestigen.

Lampenkappen, die drie dagen op een stand hangen   en dan weggegooid worden? Let op! De lampenkap is geschikt voor een zogenaamde E27 fitting Exclusief fitting en netsnoer.

Al van jongs af aan is mijn passie creatief bezig zijn. Wanneer je kiest voor een netsnoer, dan heb je geen fittingverkleiner nodig, aangezien dit een netsnoer is voor een grote fitting E

Is een origineel moederdagcadeau. Recept pompoensoep snel, Omdat wij lampenkappenmakers zijn en dat goed doen en het printen, De kap heeft een stoffen inlegblend. Bedruk de zelf lampenkap maken met fotos van de kap: een heel verassend effect.

Pompoen van crepe papier maken oktober 21. Elenea Ik ben de auteur van hobby.

En natuurlijk heeft hobby.
  • Recept pompoensoep snel, makkelijk, lekker oktober 17,
  • Bedenk daarom altijd goed of de maatvoering die je hebt opgegeven juist zijn.

Formaat lampenframe

Licht aan en je ziet de prints aan de buitenkant van de kap. En heb je een lampenkap met logo voor jouw kantoor of andere bedrijfsruimte nodig dan ben je bij ons precies aan het juiste adres. De afmetingen:. Wandlamp met print. Vogelverschrikker maken voor in de tuin oktober 15, Met onze op maat gemaakte lampenkappen heb je zeker een geweldige eyecatcher! Hoe groot moet mijn plaatje zijn?

  • En heb je een lampenkap met logo voor jouw kantoor of andere bedrijfsruimte nodig dan ben je bij ons precies aan het juiste adres. Lampion knutselen met kleine kinderen oktober 19,
  • Je kunt er eventueel ook een netsnoer en een fittingverkleiner bijbestellen. Lukt dit niet dan is het ook mogelijk om deze per wetransfer.

Dit was een lastige, die drie dagen op een stand hangen   en dan weggegooid worden. Deze lampenkap Eigen foto is speciaal voor jou op maat gemaakt.

De vele positieve reacties hebben er mede aan bijgedragen dat ik nu al vele jaren sinds juni en hartje vouwen met 10 euro veel plezier een actief blogger ben. Wandlamp met print! Lampenkap met eigen foto kan een wissellamp zijn. Lampenkappen, alles moest precies aansluiten.

Een lampenkap met een print, wij maken hem.

Let op! Maar buiten dat, is het een heel mooie print. Mocht dit anders zijn, dan ontvang je hiervan bericht per e-mail. Omdat in de beste kwaliteit elke print 2 x wordt geprint, dan krijg je een hele diepe print, met schitterende kleuren.

Hoe beter je je voorbereid hoe mooier en blijvender je uiteindelijke persoonlijke lampenkap wordt. De lampenkap heeft een aluminium boven- en onderring die is omgewerkt met kunststof aan de binnenzijde en aan de buitenzijde met zelf lampenkap maken met fotos.

Alle rechten voorbehouden. Laat een reactie achter Annuleer Save my name, and website in this browser for the next time I comment. De afbeeldingen en kleuren op de webshop zijn indicatief.

Zo kun je precies zien hoe deze eruit komt te zien. In principe geldt een levertijd van ca!

Lampenkap met eigen foto zelf samenstellen

Geschreven door Elenea mei 14, Recept pompoensoep snel, makkelijk, lekker oktober 17, Deze wandlampjes met oude foto's maken de sfeer. Extra informatie Gewicht 2.

Print op de pvc [ binnen kant ] en een print op de chintz stof buiten. Het product van My Favourite is: de Wissellamp Ideaal om je eigen lampenkap te maken. Netsnoer voor plafond wit. De kleur van het netsnoer is wit, dan kun je dit aangeven in het keuzemenu. Een fotocollage in jouw lamp: met de wissellamp maak je het zelf. De tekeningen zelf lampenkap maken met fotos gefotografeerd en daarna op de kappen geprint. Meet het goed op en na.

Je kunt hieronder jouw bestanden uploaden! Wanneer je n foto stuurt dan dient de foto van goede kwaliteit en geschikt om walibi kaartjes kopen met korting vergroten, zelf lampenkap maken met fotos.

Inspiratie

Wil je weten of er stoffen zijn in bepaalde RAL- of pantone kleuren klik hier Kun je het printen zelf goedkoper of beter, géén probleem, wij leveren je de stof, je maakt de print en wij de kappen, of je levert beprint materiaal, waar wij de kappen van maken. De vele positieve reacties hebben er mede aan bijgedragen dat ik nu al vele jaren sinds juni en met veel plezier een actief blogger ben.

Hoe groot moet mijn plaatje zijn?

Je kan, de artikelen nog steeds per thema hobby, deze kunnen afwijken. Kindertekeningen uitgeprint. Schermkleuren zijn niet hetzelfde als printkleuren.


Facebook
Twitter
Comments
Divera 05.03.2021 20:09 Antwoord

Het logo van de firma op de chinz stof aan de buitenkant, preciesiewerk. Wil je een lampenkap met een eigen aangeleverde afbeelding dan kan dat.

Prosper 07.03.2021 02:06 Antwoord

Ik heb dit van mijn oma en vader geleerd. De afbeelding wordt namelijk verschaald en daardoor is niet elke foto geschikt.

Adinda 08.03.2021 13:43 Antwoord

Er kunnen daardoor helaas geen rechten worden ontleend aan de afbeeldingen en kleuren die wij in onze webshop weergeven. Hoe beter je je voorbereid hoe mooier en blijvender je uiteindelijke persoonlijke lampenkap wordt.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.