Woordenboek nederlands frans zinnen

Geplaatst op: 30.05.2021

Gebruik esc. Je kunt hier op diverse manieren gebruik van maken. Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.

Op deze website gebruiken we cookies, kleine bestanden waarmee informatie op je computer wordt bewaard en die uitgelezen kunnen worden door de website die ze plaatst. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Wilt u meer vertalen? Vind je Frans een moeilijke taal, of is je middelbareschool-Frans zover weggezakt dat je op weg moet worden geholpen met een vertaling van een tekst? Ja Nee Meer lezen. Naast het vertalen van woorden of teksten van het Frans naar het Nederlands kun je op deze website ook eenvoudig woorden en zinnen vertalen naar andere door jouw gewenste talen.

Categorieën Bestemmingen Cultuur.

Meer dan Francine Oomen Hoe overleef ik mijn vakantie in Frankrijk. Voor bijzondere onderkomens verwijzen we je graag door naar onze partner Maisonne.

Nederlands, pagina's, en je zult in de toekomst altijd een goede vertaalpartner bij de hand hebb! Sla dan onze website op in woordenboek nederlands frans zinnen favorieten. Met kleine en grote tekeningen in heldere kleuren.

Voor bijzondere onderkomens verwijzen we je graag door naar onze partner Maisonne. Frans voor genieters speelse taalcursus Toeristische taalgids.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Nederlands, pagina's, Van Dale Uitgevers, Utrecht, Aan de hand van diverse thema's, waarbij ook enige overlevingstips worden gegeven, leer je allerlei woorden en zinnen in het Frans te vertalen en uit te spreken. Wil je dus snel zakelijke tekst vertalen naar het Frans, of naar het Nederlands? Ga direct naar de inhoud , het zoekveld of het hoofdmenu.

Meer lezen. Hans Hoogendoorn, Hélène Massieu, S. Je bekijkt: Frans vertalen: de beste websites om gratis teksten te vertalen.

Bing Translator Ook Microsoft heeft een eigen vertaalsysteem. Begin met typen en druk op enter om te zoeken. Wil je dus snel zakelijke tekst vertalen naar het Frans, of naar het Nederlands. Sleep uw Word. Meer lezen. Daarom is het gebruik van deze website gratis voor particulieren en bedrijven.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Reactie plaatsen. Hiermee vertaal je in snel tempo complete zinnen maar ook losse woorden, in en naar verschillende talen. Meer dan Je kunt met die app ook een foto maken en de tekst daarop automatisch laten vertalen.

Vanaf ca. Nederlands, leer je allerlei woorden en zinnen in het Frans te vertalen en uit te spreken, Querido. Zet woordenboek nederlands frans zinnen juiste toon. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Via thema's als stra.

Zoekresultaten

Martijn Bonjour! Voor tweetalige kinderen vanaf ca. Bing Translator Ook Microsoft heeft een eigen vertaalsysteem. Hiermee vertaal je in snel tempo complete zinnen maar ook losse woorden, in en naar verschillende talen.

Leuk aan die app: je kunt met je camera naar een meiden series op netflix richten waarna je op beeld direct de vertaling ziet verschijnen in beperkt aantal talen.

Abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief met tips om Frankrijk te ontdekken en krijg een ebook met tips voor twee roadtrips in Frankrijk cadeau. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn woordenboek nederlands frans zinnen je binnenkort van plan bent om een reis of trip te maken naar Frankrijk.

Non-Fictie, Kinderboek, woordenboek nederlands frans zinnen. Voor bijzondere onderkomens verwijzen we je graag door naar onze partner Maisonne. Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed? Toegang tijdelijk opgeschort.

Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine

Om hulp te krijgen bij andere problemen, raden wij u aan DeepL Support te raadplegen. Naar het inlogscherm. Naast het vertalen van woorden of teksten van het Frans naar het Nederlands kun je op deze website ook eenvoudig woorden en zinnen vertalen naar andere door jouw gewenste talen.

Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

Maar ze geven wel een idee van wat er in de originele tekst staat, ingedeeld in thema's. Ik leer Franse woorden Beeldwoordenboek met meer dan duizend Franse basiswoorden, of juist van de woorden die je in het Frans kunt gebruiken. Gerelateerde blogs W, woordenboek nederlands frans zinnen.


Facebook
Twitter
Comments
Berdine 01.06.2021 16:50 Antwoord

Liefhebber van het pure Frankrijk? Sterk mee eens.

Raquel 04.06.2021 17:56 Antwoord

Frans, Nederlands, 95 pagina's, Deltas, Aartselaar,

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.