Wij kopen autos nl den bosch

Geplaatst op: 18.03.2021

Dat noem ik misleiding ten top. Ik zei tegen hem: Dat gaat het dus niet worden. Definitief bod van voorgestelde prijs wijkt gigantisch af!!!!!!!!!!

Ik dacht prima, er zal bij de echte taxatie wel wat af gaan mbt gebruikerssporen maar mijn minimum was euro. Toen ik dit afsloeg werd ik de weken hierna bestookt met telefoontjes. Telefonisch krijg je een redelijke prijsindicatie voor je auto. Bod gedaan op internet ook km stand doorgegeven euro uiteindelijke bod mede door km stand Ik zeg kan daar amper een fiets voor kopen.

Iets aan de lage kant maar toch de gok gegenomen. Een vriend van mij ging zijn auto via hen verkopen. Kwam daar aan rijden..

Dat is een redelijke prijs, dus maak ik een afspraak. Dus ik rijd de straat uit en check toch nog even het dashboard kasje. De hogere biedingen worden kennelijk niet aan de klant doorgegeven. Afgeraden Ik stond echt niet met een half uur weer buiten, het duurde totaal anderhalf uur.

Online taxatie van , eenmaal daar een bod van Dus nooit je auto aan die iplichters verkopen!

Informatie over wijkopenautos.nl 's-Hertogenbosch in Den Bosch

Wat een wanstaltige vertoning; superlatieven schieten tekort. Niet doen! Bod via internet gehad euro. Toch maar heengegaan, vestiging Zwolle. Vervolgens kom je bij hun voor een taxatie, geen bieding, hij komt bij hun op veiling. Natuurlijk niet geaccepteerd belachelijk bod natuurlijk!!!

Ongelezen bericht door jarobas53 19 jul Stuur een mail naar: - radar - opgelicht - undercover in Nederland - overige media instanties. Wat een waardeloze firma, misschien goed voor goedkopere, met veel pijn in mijn hart. De Bora afgelopen maandagmorgen om pakweg Ik moet een lease auto gaan rijden en dac.

Mijn auto euro, na taxatie euro na mailtje over het grote verschil euro. Medewerker gaf trouwens mijn man niet eens een hand! Gaat de klant akkoord?

Ik weet eigenlijk niet of ik boos of verdrietig moet zijn! Wat de reden van verkoop ook is, je komt eerst naar wijkopenautos. Zoals andere reviewers op deze site, waarbij je hoe naef nog verwacht dat het werkelijke bod nog wel hoger zal uitvallen vanwege de opties en staat van de aut.

Daarna bij mijn dealer langs gegaan: Lokken je met een redelijke taxatie naar een vestiging, wij kopen autos nl den bosch, ga niet in zee met dit bedrijf!. Nooit maar dan ook nooit kom ik nog 1 stap over de drempel en adviseer ook niemand er heen te gaan.

Wijkopenautos.nl Den Bosch

Overkoepelende organisatie is Auto1. Wat een ontzettende irritante reclame hebben jullie!!! Het was druk zei de medewerker.

  • Deze schade heb ik duidelijk vantevoren gemeld inclusief foto's.
  • Schappelijk dacht ik, ben er uiteraard vanuit gegaan dat dit iets minder werd.
  • Zo zou deze eerder veel en slordig zijn overgespoten wat een absolute leugen is.
  • En vervolgens reageren ze niet als ik contact zoek.

Auto verkopen Ik wil mijn auto verkopen Kapotte auto verkopen Auto inkoop Marktplaats auto Dagwaarde auto Kenteken check! Ze doen immers net alsof die verspilde tijd en brandstof van gefopte particulieren geen waarde heeft. Bedankt voor het toevoegen van je beoordeling. Taxatiewaarde gekregen van over de euro, wij kopen autos nl den bosch.

Nadat we de auto verkocht hadden aan een ander, kregen we een mail dat ze het bedrag hadden opgehoogd! Hemze Absurd. Nooit doen dus. Ik was even elders buiten met ons zoontje!

Jouw auto verkopen dat doe je in Den Bosch

Echt slecht, zonde van je tijd, doe het niet. Op kenteken kreeg ik een taxatiewaarde van euro bij wijkopenautos. Hele aardige meneer die Murat.

Kopje koffie. Schappelijk dacht ik, ben er uiteraard vanuit gegaan dat dit iets minder werd. Neem vervolgens afslag 46 Engelen en sla meteen linksaf de Rietveldenweg op.


Facebook
Twitter
Comments
Anjo 21.03.2021 21:51 Antwoord

Om deze reden raden wij het ten zeerste af om hier uw tijd te verdoen!

Gilles 23.03.2021 02:08 Antwoord

Boden een belachelijk lage prijs. Dit is gewoon een asociale manier van handelen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.