Wii hdmi cable hyperkin

Geplaatst op: 14.03.2021

Retourzendingen geaccepteerd. EUR 7,

Verkochte objecten. Vanaf 6 Gratis verzending. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Bijkomende informatie vindt u in de voorwaarden van Wereldwijde Verzending - opent in een nieuw venster of tabblad Dit bedrag is inclusief de douaneheffingen, belastingen, bemiddelingskosten en andere kosten die van toepassing zijn.

Meer informatie over de staat van het object. All items will be securely packaged to prevent any potential damage. Blueqon - 1. Afgelopen objecten. EUR 25.

Verder dikke prima! Sommige specifieke aankopen worden niet gedekt door de kopersbescherming Meer weten?
  • De converter zet automatisch het analoge signaal om naar HD p.
  • Disclaimer kopersbescherming van eBay - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend.

Retro-Bit classic controller

Retourzendingen geaccepteerd. Alle objectstaten Nieuw Nieuw: Overige zie details Opgeknapt door de verkoper Tweedehands Voor onderdelen of objecten die niet functioneren. Het beeld knapt er wel iets van op maar verwacht daar niet teveel van, het is meer een oplossing voor als je een tv hebt met alleen HDMI aansluitingen, je toch de Wii hierop kunt aansluiten.

Je hebt er een wazig beeld mee, zeer jammer. Neem contact op met de douane van uw land of raadpleeg de eBay-pagina over internationale handel voor meer informatie. Beschrijving Verzending en betaling.

Die deden er niks meer mee maar omdat wij een vrij nieuwe tv hebben zit hier geen scart aansluiting aan. Goede kwaliteit Eenvoudig in gebruik Past perfect.

Beeldkwaliteit in het startscherm in combinatie met 4k tv leek wat korrelig wii hdmi cable hyperkin in de spellen is het beeld haarscherp. EUR 29, Mijn dochter kan opnieuw Mario kart spelen op de Wii. Geef een geldig prijsbereik op.

Alle aanbiedingen

Ja het is niet altijd gemakkelijk om dit van de eerste keer juist te installeren als je dit in een HDMI poort steekt kan het zijn dat het niet direct werkt probeer dan gewoon een andere HDMI poort en dan zal het wel lukken.

EUR 88, Laatste stuk. Alle aanbiedingen Veiling Nu kopen.

Over dit product. Reviews Schrijf een review. Matige kwaliteit! Opgeknapt door de verkoper 4 Objecten 4. Nieuwe televisie zonder audio video ingang maar wel HDMI! Bijkomende informatie vindt u in de voorwaarden van Wereldwijde Verzending - wordt geopend in een nieuw venster of tabblad.

Winkel met vertrouwen

Overige kenmerken Gewicht g Kabellengte 1. Alleen Nederland. Specificaties Staat van object: Nieuw: Een gloednieuw, ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd object in de originele verpakking indien van toepassing.

EUR 8, We hebben de oude Wii van mijn ouders gekregen.

  • Thanks for the wonderful product.
  • Paginering - pagina 1 Results Pagination - Page 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Objecten per pagina 50 25 Objecten per pagina Objecten per pagina Objecten per pagina.
  • Selecteer een geldig land.
  • Nieuw: Een gloednieuw, ongebruikt, ongeopend en onbeschadigd object in de originele verpakking indien van toepassing.

Merk: Dolphix. Nintendo Wii Objecten De verpakking moet dezelfde zijn als degene die u kunt vinden in de winkel, tenzij het object werd verpakt door de fabrikant in een verpakking die niet bestemd is voor kleinhandel. Aanmelden voor nieuwsbrief, wii hdmi cable hyperkin. Vanaf 6 Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd puppy golden retriever for adoption. Ice and Fire Games.

De wii hdmi cable hyperkin werkt niet met de Wii Mini. EUR 16.

Winkelen op rubriek

Eriksenwol Wezep 2 september Ik raad dit product aan. Levertijden kunnen variëren, vooral tijdens drukke periodes. In de aanbieding zelf vind je informatie over internationale verzendopties en -kosten.

EUR 5,

Levering was best wel traag maar in deze tijd begrijp ik dat wel. EUR 21! In de aanbieding zelf vind je informatie over internationale verzendopties en -kosten.


Facebook
Twitter
Comments
Sandhya 19.03.2021 03:42 Antwoord

Andere verkopers 4. AV-kabel 2 Objecten 2.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.