Whatsapp gesprekken overzetten iphone android

Geplaatst op: 23.03.2021

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Ik heb op twee Iphones WhatsApp gesprekken van het zelfde account en hetzelfde telefoonnummer.

Wat krijgt deze website betaalt van Imazing? Doe dit zo snel mogelijk: je wilt immers wel bereikbaar blijven. Bestel nu Abonneren. Nu moet je nog alle overige apps overzetten, zoals je browser wanneer je Safari niet gebruikte , Instagram en Facebook. Kies hiervoor. Dit doe je volgens onderstaande methode:.

Selecteer het systeem waarop je computer draait en start het programma. WhatsApp werkt nu aan een universele methode. Volgend bericht. Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Typ percale katoen hoeslakens telefoonnummer in en klik op Gereed.

Alvast bedankt. Categorieën: Backup en beveiliging , Basisfuncties.
  • Komt dit omdat ik geen betaalde versie heb?
  • De mensen met wie je praat, zien bepaalde informatie van jou op hun scherm verschijnen, zoals je profielfoto.

Van Apple naar een Android toestel

Wesley Fabry 18 augustus om Zo Ronald, ik heb het even nog verder uitgezocht. Ben je weleens overgestapt van Android naar iPhone — of andersom? Lukt het niet met een van de bovenstaande opties, of gebruik je simpelweg liever de cloud?

Voor elk besturingssysteem zijn er mogelijkheden en ook tussen besturingssystemen is het mogelijk om je chatgeschiedenis over te zetten. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer. No problems.

  • Ga naar 'Instellingen'.
  • Files by Google Productiviteit. Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar PC.

Wat vroeg je lover ook alweer als laatste in jullie chat. Op de 5 whatsapp gesprekken overzetten iphone android whatsapp erafgegooid, 5s whatsapp opnieuw gedownload en reserve kopie geluid tv via hdmi naar versterker Fertig. Met behulp van deze dienst kun je gratis berichten sturen naar al je vriend.

Druk vervolgens op de groene knop 'Back-up maken' en je weet zeker dat je nieuwe Android-smartphone over de meest recente chats beschikt. Kies "OK". Kies vervolgens voor "chatinstellingen" en druk vervolgens op "reservekopie".

Whatsapp overzetten van Android naar Android

Hiervoor tik je in een gesprek op je Android-telefoon op de drie puntjes. Ideaal voor als je net die gloednieuwe Samsung Galaxy S20 in handen hebt. Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.

Nu kun je de gegevens overbrengen naar je nieuwe Android smartphone.

Mogelijk komt er tegen die tijd ook voor het eerst een iPad-versie van WhatsApp. Alvast bedankt! Ik de Icloud heb ik ruimte genoeg, dus dit mag geen probleem zijn. Lees ons Cookiebeleid. Feedback verzenden.

WhatsApp synchroniseren op meer apparaten

Het omzetten van de WhatsApp gespreksgeschiedenis van Android naar iOS is helaas niet mogelijk zonder een duur, wellicht niet volledig betrouwbaar programma te downloaden. Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug. Aanbiedingen van iCreate. Installeer Wazzap Migrator op je telefoon. Safari Meldingen.

Dit kan doe je op de volgende manier: Open de WhatsApp op je iPhone. Vervolgens wifi uitgezet, reservekopie van iTunes op mijn 4s teruggezet waarmee de whatsapp wel terugkomt. Als dat zo is, zou het een stuk makkelijker worden om de overstap te maken tussen Android mo examen havo tips iOS.

Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Je aanmelding is helaas niet gelukt, whatsapp gesprekken overzetten iphone android. Start daarna WhatsApp op en volg whatsapp gesprekken overzetten iphone android stappen op het scherm.

Voor je dit dus kunt instellen moet je beschikken over een iCloud account en moet iCloud Drive actief zijn. Al gauw sla je namelijk ongemerkt honderden MB Gelukkig zijn er andere manieren om een WhatsApp bericht van je iPhone naar je nieuw Androidtoestel over te zetten.

WhatsApp misschien op meerdere apparaten

Installeer Wazzap Migrator op je telefoon. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Maak een reservekopie: je chatgeschiedenis wordt nu geüpload naar iCloud. Het overzetten van WhatsApp-gegevens is wat pittiger.

Wesley Fabry 18 augustus om Zo Ronald, ik heb het even nog verder uitgezocht? Nu kun je de gegevens van je iPhone back-up die op je computer of iTunes staat, uitlezen! Vooral het overzetten van je WhatsApp -gesprekken van Android naar iPhone gaat niet vanzelf.


Facebook
Twitter
Comments
Jacobje 28.03.2021 20:50 Antwoord

Dit is eenmalig! WhatsApp is een van de meest gedownloadde apps van dit moment en kan nu ook gebruikt worden om mee te bellen.

Démi 30.03.2021 18:36 Antwoord

Had je zeker nog een paar MB over, maar kan er nu niks meer bij? WhatsApp gespreksgeschiedenis overzetten is op elk populair besturingssysteem mogelijk, zodat jouw nieuwe smartphone kan beschikken over oude chats.

Samir 30.03.2021 19:59 Antwoord

Dan wordt het wat lastiger om je WhatsApp gespreksgeschiedenis over te zetten.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.