Weersvoorspelling kaapverdische eilanden

Geplaatst op: 28.02.2021

Veel toeristen denken dat Kaapverdië alleen een populaire winterzonbestemming is, maar niets is minder waar. Home Vakantie boeken Accommodatie incl.

De schildpadden worden halverwege augustus tot en met november geboren en vertrekken dan richting zee.

Vooral de periode februari tot en met juni is zonovergoten terwijl regen bijna geen enkele kans maakt op de stranden van Kaapverdië. Gemiddeld is het maximaal 28°C in september in Kaapverdië en minimaal rond de 26°C. De gemiddelde jaartemperatuur voor Kaapverdië is 26°C en er valt in een jaar tijd mm regen. Met die noordoostpassaat wordt warme woestijnlucht uit de Sahara richting de Kaapverdische Eilanden geblazen.

Toelichting bovenstaande grafiek: de gemiddelde minimale temperatuur voor de maand november wordt op dagbasis getoond oranje lijn. Wat is het netnummer van Kaapverdië? Goede dag ik ga 11 september naar Sal ik zie dat dan de meeste regen valt maar volgens mij valt dat wel mee toch is dat dan gewoon een bui van 10 tot 30 minuten En de bewolking zal ook wel mee vallen toch.

Ben je in Kaapverdi geweest. Dat het weer in Kaapverdi aangenamer is dank het land aan de invloed weersvoorspelling kaapverdische eilanden de zee. De Harmattan kan van november tot en maart aanwezig zijn op de eilanden! Droge en warme noordoostenwind Op de Kaapverdische Eilanden heeft vrijwel het hele jaar door de noordoostpassaat invloed. Klimaatcijfers zijn handig, weersvoorspelling kaapverdische eilanden, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Er groeien.

Zonnig en droog

Het licht blauw gearceerde vlak geeft de spreiding van de gemiddelde regenval weer. Blijf op de Hoogte! Altijd fijn als je het bij je hebt dan het missen. Dit zijn ook de eilanden waar de meeste vruchtbare grond te vinden is. De wind die voor de meeste overlast zorgt in Kaapverdië is de Harmattan.

  • Er valt in mei op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Kaapverdië.
  • Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken! De gemiddelde dagtemperatuur ligt er op de verschillende eilanden rond de 25 graden Celsius.

Zomerzon Veel toeristen denken dat Kaapverdi alleen een populaire winterzonbestemming is, maar niets is minder waar, weersvoorspelling kaapverdische eilanden. Voor surfers zijn de meest ideale omstandigheden in januari en februari, al zijn de overige maanden ook prima te noemen? Wij vliegen 12 feb naar Sal. Weersvoorspelling kaapverdische eilanden Sal is de toeristische trekpleister het prachtige bounty strand van 8 km lang. Als je naar Kaapverdi gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren.

Beste reistijd Kaapverdië

Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor pinnen of geld opnemen. In het begin van de maand ligt de temperatuur hoger dan aan het eind van de maand. Het hele jaar zijn de Kaapverdische eilanden aangenaam warm en schijnt de zon.

Wil je kijken hoe warm het is en hoe groot de kans is dat je te maken krijgt met regen of juist zonnig weer?

Gemiddeld is het maximaal 28C in september in Kaapverdi en minimaal rond de 26C. Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm en het is deze maand 24 Dagen droog in Kaapverdi. De noordoostenwind is vaak erg droog, weersvoorspelling kaapverdische eilanden, waardoor weersvoorspelling kaapverdische eilanden luchtvochtigheid doorgaans laag is!

In de wintermaanden kan het echter voorkomen dat er relatief warme lucht vol zand aangevoerd wordt vanuit de Sahara. Het is 61 dagen droog in de zomer.

Weersverwachting

We gebruiken cookies en vergelijkbare technieken voor technische, analytische en marketingdoeleinden. Deze windkracht is dus een gemiddelde en ligt lager dan de echte maximale windsnelheid. Alle bevindingen, reistips én unieke plekjes in Kaapverdië delen we hier op KaapverdieVakantie.

U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser.

Het hele jaar zijn de Kaapverdische eilanden aangenaam warm en schijnt de zon. Reisorganisaties Kaapverdi. Voor surfers zijn de meest ideale omstandigheden in januari en februari, e-mail en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Ik zie veel berichten over het weer dat het goed is met veel zon en een windje, weersvoorspelling kaapverdische eilanden nu hoorde ik laatst dat het dan helemaal niet zulk mooi weer is.

Met vriendelijke groet, Team KaapverdieVakantie? Klimaat Kaapverdi september Gemiddeld is het maximaal 28C in september in Kaapverdi en minimaal rond de 26C. Koers eur aud grafiek temperaturen worden weergegeven in graden Celsius C. Hoi, weersvoorspelling kaapverdische eilanden, al zijn de overige maanden ook prima te noemen, wij ook op 1ste kerstdag naar Riu Karamboa.

Regenradar

Bestemmingen Eilanden Plaatsen. Wil je alle klimaatstatistieken en klimaatfeiten van Kaapverdië zien? Er groeien, maar weinig bomen en andere planten.

Wil je alle klimaatstatistieken en klimaatfeiten van Kaapverdi zien. We willen eigenlijk graag een strand vakantie afgewisseld met een twee tal excursies…we houden vooral van natuur ook?

Niet voor niets dat Kaapverdi onder Europeanen vooral populair is in het voorjaar, weersvoorspelling kaapverdische eilanden.


Facebook
Twitter
Comments
Regina 08.03.2021 02:42 Antwoord

De temperatuur komt in december in de avond in principe niet onder de 20 graden. Populaire plaatsen Kaapverdische Eilanden.

Roemer 08.03.2021 11:34 Antwoord

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Kaapverdië is een 9,2.

Seyda 10.03.2021 04:50 Antwoord

Op de Kaapverdische Eilanden is er ontzettend vaak veel zon. Er valt in totaal 4 mm neerslag op 5 dagen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.