Tandartspraktijk te koop aangeboden

Geplaatst op: 30.03.2021

Neem voor meer info contact op met Onno Karssen van Karssen Financieel. Deze reeds lang bestaande, zeer goed lopende tandartspraktijk op een A1 locatie met eigen parkeergelegenheid heeft een trouw en gemotiveerd patiëntenbestand.

Resultaat voor belasting Vertrouwelijk.

Rovidam kan op korte termijn een waarde taxatie van uw tandartspraktijk verzorgen. Bedrijf verkopen Bedrijf kopen Adviseur vinden. Er is 1 Tandarts, 1 behandelkamer, 1 praktijkassistente, aparte sterilisatieruimte en een aparte röntgenruimte. We hebben sinds kort extra kamers en willen deze graag benutten. Twee gedreven Nederlandse tandartsen met beiden ruim 12 jaar brede ervaring zoeken praktijk ter overname.

De praktijk bestaat Tandartspraktijk te koop in 't Gooi met 3 kamers en ruim patiënten.

Te koop: Durr dental compressor D type 25l max 7 barr. Bedrijf verkopen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om u te ondersteunen bij uw zoektocht naar een passende praktijk: Van het plaatsen van een advertentie tot een volledige, actieve begeleiding en ondersteuning. Door de aankomende vergrijzing van tandartsen en het relatief lage aantal nieuwe tandartsen zou de matching van vraag en aanbod op de overnamemarkt op het gebied van tandartspraktijken de komende jaren bemoeilijkt kunnen worden?

De concurrentie tussen tandartsen is dan ook zeer beperkt, tandartspraktijk te koop aangeboden, wat zich door de maximale prijzen van de Nederlandse Zorgautoriteit NZa niet kan vertalen in hogere marges. De verkoop van uw tandartspraktijk te koop aangeboden, kan u heel wat slapeloze nachten bezorgen.

Aanbod vacatures en praktijken Vacatures tandarts Vacatures mondhygienist Vacatures tandartsassistente Vacatures tandtechnicus Vacatures praktijkmanager Vacatures overig Mondzorgpraktijk te koop gevraagd Mondzorgpraktijk te koop aangeboden Dienstverlening Werving en selectie Praktijkovername Praktijkadvies Over ons Contact Privacy Statement Uitschrijven mails Kandidaten Inschrijven Inloggen Onze werkwijze Alle vacatures Contact. Bedrijf kopen.
  • Waar moet u allemaal aan denken, met welke zaken en actuele ontwikkelingen moet u rekening houden?
  • Wil jij met een goed gevoel je praktijk overdragen?

Aangeboden diverse apparatuur: Danville Macro Cab zandstraalbox Zilfor Amico Box tandtechniekbox Sirona holle hoekstukken: 3x rood en 2x groen. Naast de waardering wordt de prijs ook bepaald door eventuele schaarste op de markt, onderhandelingsmacht van de partijen, de strategische waarde van het bedrijf voor de koper en mogelijke synergie-effecten voor de koper kostenbesparingen, inkoopvoordelen.

Inventaris gevraagd. Dit verzoek komt bijvoorbeeld van tandartsen of mondzorgkundigen die enkele jaren als medewerker in een praktijk hebben gewerkt en op zoek gaan naar een eigen mondzorgpraktijk. Aangeboden een tandartspraktijk op een prachtige locatie aan de rand van de stad Utrecht. Door een tekort aan nieuw opgeleide tandartsen en het feit dat nieuwe generaties liever binnen een samenwerkingsverband werken, ontstaat er de komende jaren een opvolgingsprobleem.

  • Ik werk nu ruim 5 jaar als tandarts.
  • Wij bieden verschillende mogelijkheden bij de verkoop van uw tandartspraktijk: Van het plaatsen van een advertentie tot een volledige, actieve begeleiding en ondersteuning.

Dan is het goed om te weten hoe de overnamemarkt op het gebied van tandartspraktijken eruit ziet. Wilt u afbouwen naar uw pensioen of wilt u uw fietsverhuur burgh haamstede van de hand doen op termijn.

Heeft u een tandartsenpraktijk maar bent u op zoek naar een investeerder, partner of opvolger, tandartspraktijk te koop aangeboden. Plaats advertentie Te koop aangeboden Zoekservice Nieuwsbrief Specialist in je regio. Voor een praktijk ten oosten van Zwolle zijn wij op zoek naar een tandartsmedewerker.

Praktijk overnemen/kopen

Door een tekort aan nieuw opgeleide tandartsen en het feit dat nieuwe generaties liever binnen een samenwerkingsverband werken, ontstaat er de komende jaren een opvolgingsprobleem. Huidige eigenaren bieden aan om na de volledige overname actief betrokken te blijven — om gezamenlijk met de koper een flinke groei te realiseren aan de hand van het vernieuwende implantologie totaalconcept.

Tandarts algemeen tandheelkunde en orthodontie met 9 jaar ervaring zoekt praktijk tot 4 kamers. Verkoopt u uw praktijk liever aan een collega en niet aan een keten?

Nog geen lid. Ik ben serieus, 1 behandelkamer, jong! Graag kom ik in contact om mogelijkheden te bespreken. Beiden zijn we reeds enige Tandartspraktijk te koop aangeboden een solopraktijk in de Bollenstreek met wachtkam.

Dat betekent dat een tandartspraktijk bij benadering gemiddeld wordt gewaardeerd op 6,0 x Ebitda.

Berichtnavigatie

De verkoop van uw tandartspraktijk, met alles wat daarbij komt kijken, kan u heel wat slapeloze nachten bezorgen. Feiten en cijfers van over de tandarts-sector Op middellange termijn verandert volgens Rabobank de omvang van de praktijk van de tandarts vanwege een opschaling van de activiteiten.

De praktijk heeft goede cijfers en 2 kamers, eventuele Sla zoekopdracht op.

Bereken hier gratis de waarde van uw onderneming. Wij bieden verschillende mogelijkheden tot morgen fries de verkoop van uw tandartspraktijk: Van het plaatsen van een advertentie tot een volledige, actieve begeleiding en ondersteuning.

Heeft u een tandartsenpraktijk maar bent u op zoek naar een investeerder, partner of tandartspraktijk te koop aangeboden In het Oosten van het land wordt deze zeer goed geoutilleerde 5 kamer praktijk ter overname aangeboden. Beste leden Als mondhyginist praktijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar een samenwerking met een tandartspraktijk, tandartspraktijk te koop aangeboden. Rovidam Praktijkbemiddeling is gespecialiseerd in de bemiddeling van kleine en middelgrote tandartspraktijken.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Tandartsenpraktijk kopen?

Tandartspraktijk in Utrecht ter overname aangeboden verkocht , Nr. Branche Gezondheidszorg. Waar nodig laten we ons ondersteunen door ons uitgebreide partner netwerk. Dutch English.

De praktijk heeft twee kamers en meer dan voldoende patinten. Een degelijke voorbereiding en goede kennis van de dentale markt zijn de basis voor een succesvolle overname. En vooral: hoe komt u in contact met de juiste personen.


Facebook
Twitter
Comments
Zilan 03.04.2021 06:29 Antwoord

Aangeboden wegens praktijkbeeïndiging wachtkamerbanken. Te koop gevraagd 88 vacatures gevonden.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.