Sauna beauty de thermen nijmegen openingstijden

Geplaatst op: 22.03.2021

Neem plaats in de twee-in-één sauna. Geen zorgen, want met een dagje Thermen ga jij energiek het najaar tegemoet. Tevens kunt u profiteren van de sauna korting die wij geregeld aanbieden.

Leuk vinden ze het niet als ze aangesproken worden, maar ik heb mijn zegje gedaan en heb ik bereikt dat ze verder hun mond houden en meestal gaan ze dan ook weg. Wij maken gebruik van cookies - enkel voor statistische doeleinden. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. De spa is heerlijk!

Beste gasten, U heeft er 2,5 maand op moeten wachten, maar eindelijk zijn vanaf  vandaag 5 juni weer open!

Het zorgt er namelijk voor dat je? Deze stimulerende en luchtzuiverende etherische olie staat het meest bekend om de heilzame werking op de luchtwegen. Nederland Achterhoek Achterhoek. Duitsland Aachen Aachen. Alle acties voor producten. Toon externe content en accepteer cookies. Afhalen: high tea of halloweenbox Chimneylicious.

  • Annuleren:  is mogelijk tot 14 dagen na aankoop.
  • Badkleding : er zijn geen badkledingdagen.

Praktische informatie

Den Haag. Speciaal hiervoor bieden we deze Najaar Specials aan. Je ontvangt iedere dag of wekelijks gratis een e-mail met leuke bedrijven om kennis mee te maken voor een onverslaanbare prijs.

De kruidentempel is een stoombad met een heerlijke kruidengeur in het voorste gedeelte. Is je oog op een leuk arrangement gevallen? Steden in de buurt Onze arrangementen maken een bezoek aan een andere stad zeker de moeite waard Arnhem.

In deze sauna wordt er elk uur eucalyptusolie opgegoten. Vooral in drukke tijden vergeten we snel o. Deze bedrijven staan nu in de spotlights. Let op: wij mogen ook geen magnetron, bestek etc, ik kom best graag in deze sauna.

Ja. We ontvangen je graag met open armen.

Faciliteiten & baden

Een greep uit de faciliteiten: finse balkensauna, kleuren therapie sauna, eventsauna met thema opgietingen , eucalyptus sauna, infra rood cabine, turks mint stoombad, kruidentempel, hammam, saunarium, verwarmd binnen- en buitenbad Bronwater! Eenvoudig via onze website of app. Soms zitten ze in die ruimtes te fluisteren dat is nog veel irritanter dan dat ze normaal praten.

Mocht u een reservering hebben staan dan krijgt u nog bericht van ons? De Thermen Nijmegen ligt in een bosrijke omgeving en heeft vele faciliteiten op saunagebied. Vooral in drukke tijden vergeten we snel o Lees verder Thermen Nijmegen weer open, sauna beauty de thermen nijmegen openingstijden. ActievandeDag fungeert anwb routeplanner frankrijk tussenpersoon bij dit arrangement.

Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet.

Openingstijden

Webshop Bestel online direct uw cadeaubon of arrangement via onze webshop! Wellnessdag in Nijmegen. Wachtwoord vergeten?

  • De Thermen Nijmegen is een middelgroot saunacomplex, zeer ruim van opzet en hier vindt u nog wel de rust, die u in een wellnesscentrum mag verwachten, zelfs bij grote drukte: een groot verschil met de in de laatste jaren verrezen mega wellnesscentra!
  • Super leuke dag gehad vandaag bij jullie in de sauna bedankt voor de leuke attentie van jullie appeltaart met feestelijke sterren erg mooi opgemaakt.
  • We hadden een schitterende dag.
  • Wat gasten zeggen Hieronder vind u de mening van onze gasten, bent u onze volgende gast die wij mogen verwelkomen?

Buiten wordt het steeds kouder waardoor je lichaam kwetsbaarder aan het worden is. De beste deals Ontdek jouw stad voor een onverslaanbare prijs Ga verder. Denkt u hierbij aan onze zwem- of kruidenbaden en is er ook een mooie beauty- en massage-afdeling, want met een dagje Thermen ga jij energiek het najaar heelys bart smit. Eenvoudig via onze website of app.

Ik betaal via Groupon. Deze stimulerende en luchtzuiverende etherische olie staat het meest bekend om de heilzame werking op sauna beauty de thermen nijmegen openingstijden luchtwegen.

Geen zorgen, die u ook zonder saunagebruik kunt bezoeken. Vooral in drukke tijden vergeten we snel o Lees verder Thermen Nijmegen weer open.

Zo kun je ons bereiken

De spa is heerlijk! Op dinsdag zijn er masseurs aanwezig met diverse specialisaties. Hieronder vind u de mening van onze gasten, bent u onze volgende gast die wij mogen verwelkomen? Hoe werkt het.

Lange geldigheid 8. Ga regelmatig naar deze sauna De Thermen in Nijmegen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.