Samsung batterij laadt niet meer op

Geplaatst op: 02.04.2021

Toch is het wel handig om deze oorzaak uit te sluiten. Heb je alle bovenstaande tips uitgevoerd en hebben deze allemaal niet geholpen? Dan moet je het toestel toch opsturen voor reparatie.

In deze blog staan 5 tips met mogelijke oplossingen om je oplaadprobleem te verhelpen. Reparatie vanuit voorraad. Let wel op, doe dit voorzichtig. Handig WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het. Waarschijnlijk heb je dit al geprobeerd maar het allereerste wat je kunt proberen is achterhalen of het probleem in je telefoon of de oplader zit.

Zoek in plaats daarvan naar.

Je telefoon is een soort stofmagneet waardoor er allerlei viezigheid in kan zitten. Check bijvoorbeeld of het wel lukt met een ander stopcontact. Hieronder staan alle tips die je kunt proberen wanneer je telefoon niet meer oplaadt. Ga naar oplossing. Wij kunnen je hierbij helpen.

Marjolein72 First Poster. Tip 4.

De verschillende oplaadproblemen op de Samsung Galaxy A71 en de oplossingen

Ik heb dit probleem ook met mn tablet, ik heb helemaal niets verkeerd gedaan ofzo en heb hem pas een paar dagen, als ik hem in de lader doe, krij je wel dat stroomteken maar staat er een rood kruis door heen. Sinds gisteravond doet mijn Samsung galaxy a5 niet meer op laden en hij is pas een maandje of drie oud.

In deze blog staan 5 tips met mogelijke oplossingen om je oplaadprobleem te verhelpen. Heb ik je goed geholpen? Er zijn twee soorten reparaties die wij voor u kunnen uitvoeren.

Ik ben ook maar een "forum lid". Maar vervalt hiermee direct je garantie, dan natuurlijk niet. U kunt in al onze winkels pinnen. Soms zit hier allerlei viezigheid in of is hij beschadigd geraakt. Kan een kapotte kabel zijn of een vuile usb connector, of interne draadbreuk.

Telefoon laadt niet op, probeer deze tips eens!

Zwak punt. Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review. Maar sms'en en adresboek bijvoorbeeld niet.

Samsung batterij laadt niet meer op een maat van mij is al 2 keer de USB connector vervangen. Meestal blijkt er uiteindelijk iets niet al te serieus aan de hand te zijn en is je smartphone vaak gewoon nog in tip top conditie. Bij deze reparatie vervangen wij het huidige oplaadpunt voor een nieuwe. Het vervangen van de batterij van uw telefoon is een van de oplossingen voor uw oplaadprobleem.

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.

Opladen zonder elektriciteit?

De bliksem is niet te zien, het is dus inderdaad een slecht contact ergens binnenin. Heel erg bedankt dat u de tijd nam om dit onderwerp te beantwoorden.

Soms kan het zijn dat er een probleem is met het stopcontact of met het verlengsnoer dat je gebruikt. Daarom kunnen wij u goed van dienst zijn.

Samsung batterij laadt niet meer op op artikel:, samsung batterij laadt niet meer op. Het makkelijkste zou een gewone usb-kabel moeten zijn waar ik dan gewoon de mapjes overzet op computer, maar als ik usb-kabel aansluit, het is dus inderdaad een slecht contact ergens binnenin. De bliksem is niet te gemeente rotterdam betalingsregeling Heb je alle bovenstaande tips uitgevoerd en hebben deze allemaal niet geholpen.

De bliksemschicht in het batterijlogo'tje toont aan dat hij oplaad en het rode lichtje boven het scherm brandt ook. Soms zit hier allerlei viezigheid in of is hij beschadigd geraakt. Raak je telefoon niet meer aan App van de week: koppel je telefoon aan Windows met de Jouw Telefoon-app 22 Apps gisteren om uur. Ik ben ook maar een "forum lid"!

Waarom laadt mijn telefoon niet meer op? 5 mogelijke oorzaken.

Probeer op te laden met een ander kabeltje en mogelijk lukt het nu wel. Wat moet ik doen? Zonder afspraak. Laad de telefoon weer op wanneer je de telefoon hebt aangezet dan is het probleem verholpen.

Maar sms'en en adresboek bijvoorbeeld niet. Maar, we hebben hieronder ons best gedaan om alles zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen. U kunt in al onze winkels pinnen.


Facebook
Twitter
Comments
Mascha 11.04.2021 17:41 Antwoord

Heel erg bedankt dat u de tijd nam om dit onderwerp te beantwoorden. U kunt in al onze winkels pinnen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.