Puk code kwijt wat nu

Geplaatst op: 26.02.2021

Los toestel. WhatsApp 06 - 24 96 66 02 Gemiddelde reactietijd: binnen 3 uur. Freshman Bijna Allesweter.

Vind ons ook op Snap! Eerste Pinksterdag 31 mei Gesloten. Personaliseren Sluiten. De Yelo Play-app heeft het antwoord.

De puk code kan op een simkaart houder staan of in een aparte brief die je krijgt met je simkaart na het aanvragen van een nieuwe abonnement of verlenging van je abonnement. Het kan natuurlijk voorkomen dat je je pin code helemaal niet meer weet en toch drie pogingen hebt gedaan om je simkaart te unlocken.

Stap 2: Kies vd vegt motors vraag Terug. We raden wel aan een niet te makkelijke code te gebruiken voor veiligheidsredenen. Wat zijn de belangrijke gegevens van mijn provider. Kies voor de optie 'je producten' en 'overzicht producten'. Het opvragen van de puk code is gratis.

  • Debby Moderator. Bel - 0 Gemiddelde reactietijd: binnen 6 minuten.
  • Toen ik mijn gsm opzette merkte ik dat ik mijn puk code moest ingeven.

Wat is een puk code?

Je pukcode krijg je dus eigenlijk maar een keer van je provider en wel bij het aanvragen of verlengen van je abonnement of het kopen van een losse simkaart. Uw simkaart is, naast de puk code, ook  beveiligd met een pincode van vier cijfers.

Heb je een klacht? Hoe je dit kan doen, vind je hier Opgelet! Wat is een puk code? Geen probleem.

  • Ze hebben dan ook toegang tot jouw contacten en sms berichten. Heb je dezelfde vraag of wil je er toch meer informatie over?
  • Na drie foutieve pogingen, wordt de simkaart geblokkeerd.

Zoek in plaats daarvan naar! Tweede Paasdag 13 april Geopend van tot uur servicepunt gesloten. Heb je de volledige discussie niet gelezen. Heb je dezelfde vraag of wil je er toch meer informatie over. Start dan een nieuw onderwerp op De Netweters.

Wij helpen je graag

Mijn Telenet Webmail Contact. Het kan natuurlijk voorkomen dat je je pin code helemaal niet meer weet en toch drie pogingen hebt gedaan om je simkaart te unlocken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat we nog contacten op oude simkaarten hebben staan en deze na jaren weer uit de kast halen.

Inloggen op "mijn telenet" daarvoor heb je uiteraard je e-mailadres en paswoord nodig en daar vind je onder "mijn mobiele diensten" uw originele pin en puk code terug. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat we nog contacten op oude simkaarten hebben staan en deze na jaren weer uit de kast halen. Waar vind ik mijn puk code. Nummerbehoud van prepaid naar abonnement aanvragen, puk code kwijt wat nu.

Puk code invoeren

Wat is belangrijk om te weten over mijn abonnement? Diane schreef: Toen ik mijn gsm opzette merkte ik dat ik mijn puk code moest ingeven. Puk code: waar vind ik mijn puk code? Ontdek de Yelo Play-app! Professional Meerweter.

Pukkode staat in Telenet  informatiehad ik vergeten Het hoeft niet altijd je eigen schuld te zijn echter is het wel slim om zo snel mogelijk je puk code te achterhalen of aan te vragen zodat je weer in je telefoon kunt en bij je contacten en persoonlijke data dataroaming uitzetten samsung. Wat moet ik weten over de factuur van mijn abonnement. Welke puk code kwijt wat nu gelden er in het buitenland.

Je kan je pukcode terugvinden via de klantenzone op www. De simkaart wordt geblokkeerd wanneer de pincode driemaal fout ingevoerd is. Is een Sim Only abonnement interessant voor mij.

Iedere simkaart heeft een eigen code die niet bruikbaar is om andere simkaarten te ontgrendelen.

Heb je geen MijnKPN?

Hey Rosamaria, Zoals je ziet heb ik je vraag verplaatst naar deze pagina, ik hoop dat je dat goed vindt Bovenaan geeft mijn collega Abdel het antwoord op je vraag.

Ontdek de Yelo Play-app! Onder het kopje 'Instellingen - Simkaart' op je persoonlijke Mijn Simyo pagina kun je het simkaartnummer terugvinden.

Freshman Beetjesweter. Vind ons ook op Snap. Geef ze een naam.


Facebook
Twitter
Comments
Amely 04.03.2021 08:22 Antwoord

De pukcode wordt vervolgens direct in My T-Mobile getoond. Wanneer je de pukcode niet meer kunt vinden, kun je deze opvragen via My T-Mobile.

Lily 04.03.2021 17:10 Antwoord

Iedere simkaart heeft een eigen code die niet bruikbaar is om andere simkaarten te ontgrendelen.

Klazina 07.03.2021 19:51 Antwoord

Het toestel zal vragen om de puk code om zo de simkaart te unlocken.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.