Proximus kan geen verbinding maken met netflix

Geplaatst op: 21.02.2021

Martin: neen ook niet, heb alles afgezet en ontkoppeld en weer terug. Jimmy O. Meld je aan Heb je al een account?

Decoder terug onder spanning zetten. Powered by inSided. Verstuur Terug naar overzicht. Welkom Inloggen met MyProximus of. Eindelijk bij de helpdesk een meisje gehad die me liet uitspreken welk probleem er zich voordeed van foutmelding, niet opladen, probeer het later nog eens en een bevriende ict'er van proximus die me direct kon vertellen wat de foutmelding inhield, netflix vond de user id niet meer door een foutmelding van de decoder en nu mag je nog 5 weken wachten, het probleem zal niet opgelost worden door een factory reset van de decoder en de bbox.

Met ons Standaardabonnement kun je op twee apparaten tegelijk films en series van Netflix streamen in High Definition HDindien beschikbaar. Bedankt voor uw bezoek aan het forum. Gelukt met reset afstandsbediening. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Inloggen Inloggen met MyProximus of. Uw mening telt?

Verstuur Terug naar overzicht. Maar ik heb nog tot nu toe daar nooit problemen mee gehad en waarom jij wel en ik nog anderen, zoals je leest op het forum, dat kan ik niet uitleggen. We hebben je lijn nagekeken en meten geen storingen.
  • Enter your username or e-mail address.
  • Of krijg je ook dit scherm niet?

Meld je aan

Verstuur Terug naar overzicht. Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Heb zo eens 3 weken in de clinch gelegen met een verkoper in een boetiek bij problemen met een smartphone van 1 dag oud, de software stond er niet op maar de gsm moest terug naar het fabriek, 1 dag na aankoop, en daar sta je dan. En als proximus een dienst aanbiedt dan moeten ze me op de helpdesk niet direct doorverwijzen naar netflix, zonder dat ik 1 woord had gezegd en ik zit nog te wachten op de mail die hij ging sturen.

Enter your username or e-mail address. Waaraan kan dit liggen?

  • Inloggen Inloggen met MyProximus of.
  • Jolien,    Ik laat je decoder omruilen.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden, proximus kan geen verbinding maken met netflix. Kan zijn dat het bij heel veel mensen perfect werkt en bij andere de boel vastloopt proximus kan geen verbinding maken met netflix we kunnen het dns adres niet veranderen, proximus blijkbaar ook niet, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Reeds enige dagen problemen met het opstarten en bekijken van Netflix Na contact via chat met Netflix kunnen zij mij geen oplossing geven Het probleem zou voortkomen uit een instabiele internet verbinding Zij raden mij aan om aan Proximus te vragen mijn internet instellingen te resetten Zou dit mogelijk zijn. Sorry. Inloggen Inloggen met MyProximus of. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

En hoe verwijder je cookies op de decoder zonder dat er informatie verloren gaat? Bedankt voor uw bezoek aan het forum. En je mag niet vergeten dat zelf op dit forum, er mensen zijn die zich boos maken omdat de medewerkers op de helpdesk , de mensen te vroeg laten hun decoder omruilen. Enter your username or e-mail address.

Verstuur Terug naar overzicht! Inloggen Inloggen met MyProximus of. Jolien,    Ik laat je decoder omruilen. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik doe mee? Gebruikersnaam of e-mail.

Bedankt voor de tip. Ik doe mee. We worden dus van het kastje naar de muur gestuurd.

  • Bij het ander zegt ie "kan geen verbinding maken met netflix".
  • Share Tweet Delen Delen.
  • Help ons om deze te optimaliseren in slechts 5 vragen.
  • Ook Netflix werkt opnieuw!

Help ons om deze te optimaliseren in slechts make up tafel kinder vragen. Uw mening telt! Heb zo eens 3 weken in de proximus kan geen verbinding maken met netflix gelegen met een verkoper in een boetiek bij problemen met een smartphone van 1 dag oud, pc's etc werkt het allemaal prima, Neen dat scherm krijg ik niet. Onthoud mijn gegevens. Ik doe mee.

Inderdaad maar het rare is dat dit niet bij iedereen lukt op hun V6. Charlotte. Op telefoontoestellen. Heb alle reacties gelezen en de oplossingen in kwestie uitgeprobeerd.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Nog een fijn weekend en wij kunnen terug naar netflix kijken, dank u. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment wijzigen door naar Mijn account Your Account te gaan en op Abonnement wijzigen Change Plan te klikken. Anders kunnen de proximus medewerkers het wel verder onderzoeken.

Voor u ook een fijn weekend Sammy en hopelijk niet te veel problemen meer met Proximus TV groetjes, Elsa. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Of krijg je ook dit scherm niet.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.