Patience solitaire gratis

Geplaatst op: 03.03.2021

Hartenjagen Nu ook hartenjagen tegen de computer voor als je even klaar bent met patience! Pak de bovenste kaarten of reeks kaarten en verplaats ze om de kaarten op de juiste manier te sorteren.

Solitaire Speel solitaire op Spele Solitaire kaart spellen - ook bekend als patience - zijn spellen voor één speler waarin je kaarten oplegt in bepaalde volgordes die kolommen worden genoemd.

Een uitdagend solitaire spel die je niet snel uit zul Het originele patience kaartspel spelen kan hier gratis. Je kunt een beginners versie spelen met een of twee kleuren, of een uitdagende versie met alle vier. Crescent Solitaire Crescent Solitaire Verplaats alle kaarten van de buitenste stapels naar de 8 binnenste stapels. Je kunt de openliggende kaarten verwijderen door combinaties te maken die optellen tot Volgend spel Andere patience spellen Gratis Patience Gratis Patience is het solitair kaartspel waarbij het doel is om alle kaarten weg te spelen.

Freecell Solitaire Gebruik in dit patience spel de vier reserve plekken om de kaarten weg te spelen. Dit is het geval bij games zoals spider, wordt deze van de kolom naar de kaartstapel verplaatst. De kaarten mogen verplaatst worden in het speelveld. Alleen wanneer een hele rij in aflopende volgorde wordt voltooid, maar ook bij Algerian Solitaire en Crescent Solitaire.

Stapel de kaarten om en om in aflopende volgorde zwarte koning, patience solitaire gratis, e.

Hoe speelt u Freecell Solitaire?

Free Cell solitair. Het doel in Patience online is om op de 4 aflegplekken alle kaarten kwijt te raken. Cafe Solitaire Cafe Solitaire Speel een potje solitaire. Je kunt kiezen tussen 1 kaart of 3 kaarten voor het draaien van kaarten in de stapel. Solitaire is een populair spel om de tijd mee te verdrijven, vooral vóór de dagen van mobiele telefoons, laptops en tv.

De meest bekende versie is Klondike, die soms ook wordt aangeduid als klassiek solitaire.

  • Train je brein met allerlei leuke solitaire puzzels en speel dagelijks voor nieuwe beloningen. Spidersolitaire is een populaire versie van Solitaire.
  • Free Cell In Free Cell liggen alle kaarten al open. Je kunt de kaarten in de kolommen sorteren of ze naar de kaartstapels boven de kolommen verplaatsen.

Snel Kaartspel is een solitair kaartspel waar je zo snel mogelijk van je speelkaarten af moet komen. Volledige reeksen verdwijnen uit het Twenty48 Twenty48 Twenty48 - Kun jij de kaarten slim opstapelen om te bereiken in dit uitdagende kaartspelletje!

De kaarten mogen verplaatst worden in het speelveld. Leg de kaarten op tafel en probeer te scoren. De kaarten die in de vrije cellen zijn opgeslagen, patience solitaire gratis, bepalen echter hoeveel patience solitaire gratis je tegelijkertijd mag verplaatsen. Je kunt kaarten trekken en sorteren in aflopende volgorde in de kolommen door de zwarte en rode kleuren af te wisselen.

VERWANTE CATEGORIEËN

Algerijns Patience Algerijns Patience Als je op zoek bent naar een goede uitdaging voor jouw brein, probeer dan eens Algerijns Patience.

Patience Spel. De tijd gaat sneller voorbij met kaartspel solitaire Solitaire is een populair spel om de tijd mee te verdrijven, vooral vóór de dagen van mobiele telefoons, laptops en tv.

In Spider Solitaire vindt al het bouwen en sorteren plaats in de kolommen. Is er geen mogelijkheid kun je de stap Patience Spel - Speel online patience spellen op PatienceSpel. Crescent Solitaire Probeer van elke soort twee stapels te spelen, patience solitaire gratis. Probeer Patience mobiel.

Maak een account aan en

Crescent Solitaire Probeer van elke soort twee stapels te spelen. Solitaire Speel solitaire op Spele Solitaire kaart spellen - ook bekend als patience - zijn spellen voor één speler waarin je kaarten oplegt in bepaalde volgordes die kolommen worden genoemd.

In Patience online is het doel om op de 4 aflegplekken alle kaarten kwijt te raken in de juiste volgorde!

Aas is hoog en laag, speel e Je kunt alleen kaarten afleggen die een rang hoger of een rang lager zijn dan de bovenste kaart op de aflegstapel. Patience solitaire gratis Patience is het solitair kaartspel waarbij het doel is om alle kaarten weg te patience solitaire gratis. Spider Solitair Spider solitair spelen in spinnen thema. Klik hier om patience te spelen. Speel Twenty48 nu gratis online.

Trident Solitaire Trident Solitaire In dit solitaire spel moet je alle kaarten van de piramide wegspelen door paren van 13 te maken.

Doe dit in de juiste volgorde om het spel te winnen, patience solitaire gratis. Freecell Solitaire 1 Freecell Solitaire 1 Speel een leuk potje freecell solitaire met een vrolijk muziekje in de achtergrond.

Het doel in Patience online is om op de 4 aflegplekken alle kaarten kwijt te raken.

Patience Spelletjes

Je kunt alleen kaarten afleggen die een rang hoger of een rang lager zijn dan de bovenste kaart op de aflegstapel. Verplaats je de kaart onder een andere kaart in dit gratis kaartspel.

In pyramid solitaire zijn de kaarten geordend in de vorm van een piramide of een grote driehoek. The Solitaire 2 The Solitaire 2 Speel een potje solitaire.

Als je tijd hebt voor een echte uitdaging, probeer dan een van deze spellen. Sommige solitaire spellen worden met twee pakken kaarten gespeeld, wat voor een extra uitdaging zorgt. Onbeperkt gratis patience spelen, patience solitaire gratis.


Facebook
Twitter
Comments
Sinne 13.03.2021 09:47 Antwoord

Dit kaartspel speel je met de one-card of een-kaart regel. Piramide In pyramid solitaire zijn de kaarten geordend in de vorm van een piramide of een grote driehoek.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.