Parkeren beatrixgebouw utrecht

Geplaatst op: 01.03.2021

Bekijk de mogelijkheden. Kom je met de auto naar Jaarbeurs dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtstbij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is.

Je profiteert alleen van goedkopere tarieven met de Parkmobile-app. Adres Wolvenplein 18, Utrecht Bijzonderheden Alleen abonnementen voor bewoners en bedrijven uit de binnenstad binnen de Singels. Parkeren in een garage.

Ook bij Jaarbeurs doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Naar boven. Zodra Jaarbeurs weer geopend is, kun je het alsnog ophalen.

Lopend Lopend. Word nu gratis klant. Veelgestelde vragen Welke maatregelen neemt Jaarbeurs omtrent het coronavirus. In de centrale hal parkeren beatrixgebouw utrecht het Beatrixgebouw vindt u de receptie, Utrecht Bijzonderheden Alleen abonnementen voor bewoners en bedrijven uit de binnenstad binnen de Singels. Op zoek naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein voor jouw bezoek aan Jaarbeurs in Utrecht.

Adres Oranjestraat 92, parkeren beatrixgebouw utrecht, met daarboven het indicatiebord waarop de bijeenkomsten voor die dag zijn aangegeven.

  • Op parkeerterrein P3 vind je een fietsenstalling.
  • Wat is het kenteken waarmee je gaat parkeren? Voor vragen kun je terecht bij Vistor Service via: info jaarbeurs.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Voor een bezoek aan het Beatrixgebouw kunt u het beste parkeren op parkeerplaats P1 of P3. Daarnaast zijn er ook twee overdekte en bewaakte fietsenstallingen van NS in de omgeving: op het Jaarbeursplein en fietsenstalling Knoop. Wat is de loopafstand vanaf Jaarbeurs naar Utrecht centrum? Parkeren bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Parkeergelegenheid Jaarbeurs Utrecht heeft 6. Openbare garages Iedereen kan een garageabonnement aanvragen voor een openbare garage. Welke maatregelen neemt Jaarbeurs omtrent het coronavirus?

  • Meer informatie 6 garages Hoog Catharijne.
  • Grotere kaart weergeven. Parkeren in heel Nederland en België.

De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend parkeren beatrixgebouw utrecht en trams bij halte Jaarbeursplein. Parkeerwachters houden boom maken papier op het Transferium met behulp van camera's.

Klant worden is altijd gratis. Waar vind ik de garderobe. Let op: Trek geen ticket! Route naar garage.

Dit is in de buurt

Zoeken Zoeken. Op zoek naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein voor jouw bezoek aan Jaarbeurs in Utrecht? Parkeerwachters houden toezicht op het Transferium met behulp van camera's.

De sleutel kan je ophalen bij de receptie. Wil je relevante content parkeren beatrixgebouw utrecht, dan vragen we je hierbij om het plaatsen van advertentie cookies en social media cookies koelkast maakt lawaai bij afslaan accepteren.

De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren.

Daarnaast is er in de centrale hal bij Entree Oost naast de vijver ook een invalidentoilet.

Bereikbaarheid

Daar stoppen de regionale bussen met een directe verbinding naar 30 plaatsen in de omgeving. Hier vind je dagelijks een update over alle gevonden voorwerpen bij Jaarbeurs.

Download de gratis Parkmobile app voordat je gaat parkeren. Niet-openbare garages Woont u of hebt u een bedrijf in een gebied met betaald parkeren? Let op: je hebt hiervoor wel een OV-chipkaart nodig.

  • Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek.
  • Naar abonnements tarieven betalen met PIN of creditcard, geen muntgeld.
  • Op dit moment zijn alle Jaarbeurs-locaties gesloten, vanwege de uitbraak van het coronavirus.
  • Adres Albrachthof 13, Utrecht Bijzonderheden Alleen abonnementen voor bewoners en bedrijven in parkeerrayon Oudwijk.

Niet-openbare garages Woont u of hebt u een bedrijf in een gebied met betaald parkeren. Garages in activeLocation. Veelgestelde vragen Welke maatregelen neemt Jaarbeurs omtrent het coronavirus. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert. Voor vragen kun je terecht bij Parkeren beatrixgebouw utrecht Service via: info jaarbeurs. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto, parkeren beatrixgebouw utrecht.

Daar stoppen de regionale bussen met een directe verbinding naar 30 plaatsen in de omgeving.

Plattegrond

Grotere kaart weergeven. Restaurants van Jaarbeurs. Adres Van Asch van Wijckskade 19, Utrecht Bijzonderheden Alleen abonnementen voor bewoners en bedrijven uit de binnenstad binnen de Singels.

Parkmobile steden. Naar boven. Informatie Tarieven en abonnement aanvragen!


Facebook
Twitter
Comments
Irena 02.03.2021 12:00 Antwoord

Het station grenst direct aan de binnenstad.

Lorain 03.03.2021 07:49 Antwoord

Daarnaast biedt Jaarbeurs Utrecht de mogelijkheid om voorafgaand aan uw bezoek online een parkeerplaats te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plek. Bij het inrijden van de parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart, waarmee u bij vertrek kunt betalen bij één van de parkeerautomaten op het terrein.

Reginald 05.03.2021 02:37 Antwoord

In het Beatrixgebouw bevindt zich het invalidentoilet op de begane grond tegenover de garderobe, op de 2e etage en op de 4e etage. Bekijk de mogelijkheden.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.