Oorzaak bruine afscheiding tijdens zwangerschap

Geplaatst op: 25.03.2021

Dit kan namelijk betekenen dat er iets mis is. Ook een warme kruik op je buik kan pijnstillend werken. Geur Heeft een zoete geur.

Deze chromosoom­afwijking is zelden erfelijk en meestal zijn er dus geen gevolgen voor een volgende zwangerschap. Bij de volgende symptomen is het verstandig om contact op te nemen met de huisarts:. Wanneer je merkt dat je last hebt van een waterige en dunne afscheiding dan normaal dan hoef je je nergens zorgen over te maken.

Bruin betekent oud bloed. Vruchtwater Afscheiding Kleur Helder en kleurloos, zoals water. Wat moet ik doen als ik bloedverlies heb? Was je vagina alleen met water en dep deze voorzichtig droog.

Bijvoorbeeld voor je menstruatie en tijdens de menstruatiecyclus. Bruin bloed kan ook wijzen op de menopauze, ongeveer veertien dagen voordat je ongesteld moet worden. We bespreken met je hoe lang afwachten in jouw situatie gewenst en goed is! Annuleren Sluiten? Wees voorzichtig met wassen.

Je hoeft je hier dus geen zorgen om te maken.
  • Cookies accepteren. Lees hier meer over afwijkende vaginale afscheiding tijdens je zwangerschap.
  • Maar wat moet je doen als de afscheiding bruin van kleur is?

Wat is vaginale afscheiding eigenlijk?

Wat zegt je afscheiding over je zwangerschap en wanneer is het abnormaal? Alles over bruine afscheiding. Deze chromosoom­afwijking is zelden erfelijk en meestal zijn er dus geen gevolgen voor een volgende zwangerschap. Mocht je twijfelen of denken dat er iets aan de hand is dan moet je altijd contact opnemen met je huisarts.

In de wolken Festival Bekijk alle artikelen. In dat geval houden we telefonisch contact met je. Het maakt een plotseling einde aan alle plannen en fantasieën over dit kindje.

  • Wat zijn de oorzaken en wanneer neem je contact op met je huisarts? Daarom is het goed om contact op te nemen met je verloskundige of huisarts.
  • Zwangerschapskalender: je zwangerschap van week tot week.

Dit kan namelijk wijzen op een schimmelinfectie. Donkerbruine afscheiding betekent dat je wat meer bloed verliest.

In sommige situaties wordt op oorzaak bruine afscheiding tijdens zwangerschap echo ontdekt dat het kindje niet meer leeft, terwijl er nog geen bloedverlies is geweest. Dan kan de huisarts je een medicijn voorschrijven? Wellicht dat het je is ontgaan dat de kleur van de afscheiding kan veranderen en er soms bruin uitziet.

Afscheiding na de bevruchting

Dana Bol-Koster 3 years ago. De gynaecoloog kan door het geven van medicatie de miskraam op gang laten komen. Vul de geboortedatum van je baby in en ga direct naar zijn week of maand. Ben je niet zwanger, dan let je hier waarschijnlijk nauwelijks op.

Misschien voel je ook berusting of zelfs opluchting. In het laatste geval duurt het even voordat het bloed naar buiten komt, kan de wrijving voor bloedverlies zorgen. Je baarmoederhals en de wand van je vagina maken vocht en slijm, oorzaak bruine afscheiding tijdens zwangerschap. Doorbloeding van de baarmoedermond? Als je vagina tijdens de seks te droog is. Dan kan deze zich door het zweten sneller vermeerderen.

Vaginale afscheiding na de bevruchting

Bij de helft van de vrouwen met bloedverlies houdt het na enkele dagen vanzelf op en gaat de zwangerschap door. Meer weten over de gebruikte cookie. Dit kan een geruststelling zijn maar is altijd een momentopname. Dit kan onder andere door de innestelingsbloeding komen.

Lees erover. Paracetamol kan de ergste buikkrampen verzachten. Wanneer je echter weet dat je zwanger bent dan ben je vaak wel op de hoogte van de veranderingen die komen gaan? Redenen om sowieso contact op te nemen zijn: Hevig bloedverlies waarbij je meerdere maandverbanden in een uur nodig hebt. We bespreken met je hoe lang afwachten in jouw situatie gewenst en goed is, oorzaak bruine afscheiding tijdens zwangerschap. Je hoeft je hier dus geen zorgen om te maken.

Het is geen goed idee om tampons, maandverband of inlegkruisjes te gebruiken.

Bloedverlies in de eerste 16 weken van de zwangerschap

Het is belangrijk zo snel mogelijk contact met je verloskundige op te nemen. Groeikalender Hoe oud is je kind? Laatste onschuldige oorzaak, los van de zwangerschap, kan een gesprongen bloedvaatje in de vagina zijn.

Dit komt af en toe door je vagina naar buiten. Daarom is het bij bloedverlies altijd verstandig om contact op te nemen met je verloskundige of je huisarts.

Er is geen reden om je ergens schuldig over te voelen.


Facebook
Twitter
Comments
Rafaël 01.04.2021 20:16 Antwoord

Om het vruchtzakje met het kindje als het zich zover ontwikkeld heeft op te vangen zou je kunnen plassen in een vergiet.

Minoesch 02.04.2021 05:48 Antwoord

Veel afscheiding tijdens de zwangerschap De meeste vrouwen hebben veel meer afscheiding als ze zwanger zijn.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.