Mijn toetsenbord staat verkeerd ingesteld

Geplaatst op: 29.05.2021

Alles weer goed. Zoekt u de betekenis van een computerterm? Hallo Sam, Ik denk dat je of een andere taal of een ander toetsenbord hebt gekoppeld.

De bovenste rij toetsen bestaat uit deze letters en de eerste zes letters vormen van links gezien dit woord. De cookies die SeniorWeb plaatst bevatten geen persoonsgegevens. Kies voor het tabblad Instellingen. Super tip in twee seconden opgelost! Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

Alles weer goed. Dan is ons lidmaatschap wellicht interessant voor u.

Annemiek1 Ik wil graag teken plaatsen maar dat doet t niet krijg dan " teken hoe kan ik dit oplossen. De bovenste rij toetsen bestaat uit deze letters en de eerste zes letters vormen van links gezien dit woord, mijn toetsenbord staat verkeerd ingesteld. Wie helpt mij om van dit vervelende probleem voorgoed af te komen???. Registreer je gratis.

Simpel, maar super.

Wat kan er aan de hand zijn?

Klik of dubbelklik op Landinstellingen of Toetsenborden of andere invoermethoden wijzigen afhankelijk van je systeem. Heel erg bedankt voor deze tip, het toetsenbord werkt weer helemaal. Bij een te snelle handeling of het na elkaar -in plaats van tegelijkertijd- indrukken van de toetsen, kan het zijn dat de combinatie niet wordt opgepakt.

U kunt echter per ongeluk, door bijvoorbeeld een toetscombinatie, de instellingen van het toetsenbord aanpassen. Dat werkt zo:.

  • Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Heb u twee toetsenborden staan?
  • Is het probleem niet opgelost?

Doe dan het volgende:. Hallo, Kan de tekens bovens de cijfers plotseling niet meer bereiken als Windows10 opgestart is. Het toetsenbord VS-Internationaal blijft verkeerde tekens typen. Je kunt dit defect proberen te verhelpen door de toets wat harder aan te drukken of eventueel met een naam voor hondenwinkel druppeltje lijm vast te lijmen als er een stukje plastic is afgebroken.

Maar dat andere toetsenbord Nederlands kan ik niet verwijderen de internationale mijn toetsenbord staat verkeerd ingesteld ik wel verwijderen maar de Nederlandse niet.

De oplossing

Ik gebruik een ASUS laptop. De reden hiervoor is dat Windows, en met name Word, in de gaten houdt in welke taal je typt en automatisch overschakelt naar de toetsenborddefinitie die daarbij hoort. Heb weer de zelfde procedure gevolg, maar helaas werkt niet. Afleidende sites zoals Facebook tijdelijk blokkeren Je bent net bezig met een nieuwe paper of een belangrijk mailtje, precies op dat moment zie je dat er een Facebook-notif….

Vaak heb je per ongeluk je instellingen aangepast? Mijn toetsenbord doet raar. Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. Geweldig simpel, hartelijk dank. Heb u twee toetsenborden staan.

Weet jij het antwoord?

Kies voor het tabblad Instellingen. Deel deze pagina. Dan is het verkeerde toetsenbord ingesteld. Om het probleem voor altijd te voorkomen moet je de toetsenbordindeling Nederlands verwijderen.

Algemene voorwaarden.

  • Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen.
  • Simpel, maar super.
  • Zo wissel je van toetsenbord.
  • Bij deze toetsenborden werkt het dus net andersom.

Dan kan het ook in de landinstellingen van het toetsenbord zitten. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Je toetsenbord staat nu waarschijnlijk op Nederlands, mijn toetsenbord staat verkeerd ingesteld, waar je hem normaal op Amerikaans VS hebt staan.

Ten zeerste bedankt. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Is het al weer normaal. Op de website van Easy Learning is deze Microsoft Windows tip uitgewerkt met duidelijke schermafdrukken.

Gerelateerd

En vooral, heeft iemand de oplossing? Wat zou er dan fout kunnen staan? Is dit artikel interessant voor u?

Op je toetsenbord zitten verschillende leestekens en symbolen die je kunt maken door gebruik van de Shift of Alt toets in combinatie met de toets waarop het gewenste leesteken of symbool staat afgebeeld! Het klinkt vreemd dat je hem niet op Nederlands moet zetten, maar dat zijn nou eenmaal andere locaties voor de tekens en soms zelfs heel andere tekens, mijn toetsenbord staat verkeerd ingesteld.

Zo tref je er het -teken en staat er boven het cijfer 2 een aanhalingsteken in plaats van een apenstaartje.


Facebook
Twitter
Comments
Willian 07.06.2021 12:06 Antwoord

Even herkenbaar als vervelend: je begint een mail of Word-document te typen, maar je toetsenbordinstellingen zijn gewijzigd, waardoor je verkeerde tekens ziet. Prima tip in nog geen vijf seconden was het weer hersteld!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.