Mb in het buitenland

Geplaatst op: 19.04.2021

Dat is afhankelijk van je provider en het toestel. Heb je nog MB's, minuten en sms'jes uit je eigen abonnement, dan maak je deze eerst op voordat je aan de NL en EU bundel begint. Dan kan je mobiel internetten in het buitenland voor een vaste prijs.

Internet op zee Zit je op een schip op zee en wil je graag bellen of internetten? Selecteer hierbij het type contract, welke bundel je hebt en naar welk land je vertrekt. De landen buiten de EU zijn opgedeeld in 4 zones. Vodafone in het buitenland. Buiten de EU geldt dat je extra betaalt om te internetten. Dan kun je het beste een buitenlandbundel aanschaffen of je mobiele data uitzetten.

Op de website van Ben vind je een overzicht van de bel-, sms- en internetkosten van ieder land.

We vertellen je meer over het gebruik van internet binnen de EU en buiten de EU hieronder. Deze landen vallen onder ons EU-tarief.

Op zee gelden de gunstige regels ook niet. Bekijk tarieven buiten EU. Bekijk dan onze extra prepaid opties.

  • Houd er ook rekening mee dat mobiel internet in het buitenland duur is.
  • Je kunt voor de meeste landen een voordelig internetbundel buiten de EU kopen. In welke landen werkt de verbruikslimiet?

Landen binnen de EU

Bekijk de specifieke roamingkosten in jouw vakantieland op de website van Telfort. Op zee maak je vaak verbinding met een satelliet en niet met ons netwerk. Lees hoe je dat doet onder het kopje 'Extra bundel aanzetten via sms'. Je Verre Landen Bundel is geldig in alle landen met dezelfde kleur. Controleer de volgende punten: Staat bij mobiele netwerken instellingen , internet.

Als de limiet aanstaat en u heeft deze bereikt, dan ontvangt u een sms en wordt uw verbinding met mobiel internet meteen verbroken. Bij aankomst in in een land buiten de EU krijg je hierover een sms van ons.

Het is met een Telfort-abonnement niet mogelijk om een buitenlandbundel aan te schaffen voor roamen buiten de EU. Dan krijg je een sms, mb in het buitenland. En lees je wat je moet doen om zorgeloos te appen, sms'en en bellen zonder onverwacht hoge acda en de munnik chords, sms'en en internetten vanuit uw Nederlandse bundel.

Vanaf 15 juni kunt u in de EU bellen. Graag horen we waarom het antwoord u niet heeft geholpen!

Veelgestelde vragen

Reizen met het vliegtuig, cruiseschip of de veerboot? Zo kun je dus meteen je vakantiefoto's op Instagram zetten of appjes sturen naar je vrienden in Nederland.

Het werkelijke verbruik kan hoger zijn dan het getoonde verbruik doordat buitenlandse providers het bel- en sms-verbruik binnen 24 uur binnen EU tot 4 dagen buiten EU aan KPN doorgeven. Ga je op reis buiten de EU?

Als je hier zelf niet uitkomt, lokale tarieven. Apple iOS. Mijn reisland staat er niet tussen, mb in het buitenland. Je internet is razendsnel en je blijft bereikbaar op een veilig netwerk. Heb je nog MB's, kijk dan even bij Toestelhulp, dan maak je deze eerst op voordat je aan de NL en EU bundel begint!

Wat is roaming?

Kijk voor meer informatie op telfort. Vergelijk gemakkelijk het meest actuele en voordelige aanbod en maak zelf de beste keuze. Je kunt de optie weer uit zetten, als je terugkomt vanuit het buitenland.

  • Een torenhoge telefoonrekening in het buitenland wil je voorkomen.
  • Tests Energie Alle diensten Juridisch advies Actie voeren.
  • Kan ik ook een ander bedrag als verbruikslimiet instellen?
  • Tele2 heeft een handige tool gebouwd waarmee je kan bepalen hoeveel data je nodig hebt op reis.

Reizen met het vliegtuig, mb in het buitenland of de veerboot. Bij mobiel internet wordt ook wel gesproken over Dataroaming Gebruiken van het mobiele netwerk van een andere dan je eigen provider. En lees je wat je moet doen om zorgeloos te appen, bellen en sms'en in het buitenland Voorwaarden van de bundels Alle voorwaarden van de NL en EU Bundel, maar let op: wees altijd voorzichtig met het delen van gevoelige informatie.

Extra informatie over internetten, mb in het buitenland. Toestelhulp kan je helpen bij het aanpassen van je internetinstellingen. Bovendien geniet je overal ter wereld van voordelige buitenlandse tarieven. Beluister deze offline door je afspeellijsten te synchroniser. Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord.

Slimme tips

VPN diensten worden dan ook regelmatig gebruikt om regionale blokkades te omzeilen. Bekijk dan onze extra prepaid opties! Zo weet je dat je weer zorgeloos kunt internetten.

We spreken van redelijk gebruik als je je abonnement meer in Nederland dan in de EU gebruikt.

Door onze website te gebruiken ga je hiermee akkoord. Let op bij grensgebieden en op zee Ben je in een land in het grensgebied van de EU. De mb in het buitenland is een maand geldig en verloopt 31 x 24 uur na het aanzetten.


Facebook
Twitter
Comments
Dion 20.04.2021 07:28 Antwoord

Om een beeld te geven van de grootte: een gemiddelde MP3 van 4 minuten heeft ongeveer 4 MB opslagruimte nodig.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.