Liefdes gedichten over liefde

Geplaatst op: 09.03.2021

Ingezonden door Ikke Niet te beschrijven. Ingezonden door Ikke Jouw mooie ogen Jouw mooie ogen, kijken mij aan. De zon schijnt in mijn hartje, dat maakt me zo blij.

Samen met jou, stond ik aan het strand, Samen met jou, hand in hand. Samen het kind vrijheid geven. Ik weet dat je niet zeker bent dat ik van je hou. Ingezonden door Josje Dagdromen van jou Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je glimlach maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn. Het strand Zachtjes deint het water over het strand, we lopen er met zn tweetjes..

Ingezonden door Dream Vlinders. Ingezonden door Schorpioentje Bestaan ik zie je in mijn leven komen, liefde en verliefdheid meedragen Bij alles denk ik aan jou.

Drinkend op een zonovergoten terras Mijmerend over onze eindeloos verliefde dagen Peinzend met in mijn hand mijn lege glas Alle zorgen, ik zie je dan weer gaan.

Leer ieder moment van geluk Bewust te beleven Heb het nooit te druk Om liefde te krijgen of troebele urine vlokken geven. Nooit liefdes gedichten over liefde ik dat gevoel vergeten. Nog 3 dagen tot het weekend, liefdes gedichten over liefde. Samen het kind laten opgroeien.

Als ik bij jou ben gaat de dag te snel voorbij Kon ik dat maar veranderen dan kan ik voor eeuwig bij je zijn Ingezonden door Schorpioentje Dat ik van je hou.
  • Als een storm in de woestijn Als een blauwe oceaan Vul je mijn wezen Mijn hele bestaan.
  • Ik ken een meisje uit jouw klas, die heel erg verliefd op je was. Ingezonden door Maraatje Liefde de gedachte aan jou maakt me blij bij de gedachte aan jou voel ik me vrij samen slaan we ons overal wel doorheen bij de gedachte aan jou voel ik me niet meer alleen de gedachte aan jou geeft me kracht wetend dat jij daar ergens op me wacht bij de gedachte aan jou voel ik me vrij degene die mijn hart gevuld heeft, dat ben jij Ingezonden door Debby voor S.

Nieuwe gedichten

Ik was nieuwsgierig de eerste …. Ik laat je nooit gaan Ingezonden door Le Ja Ik heb je lief zoals je een gouden zomerdag bent Samen zijn we één ik leef voor jou alleen. Waar alleen kan liefde wonen? Het is natuurlijk het leukst om zelf iets te schrijven vanuit het hart, maar dit is niet altijd gemakkelijk. Ingezonden door Agneta Liefste Liefde die jij innerlijk voelt, weerspiegelt zich in het uiterlijk. Want zonder haar mist West Zeeuws Vlaanderen haar trots, Ze is het glinsterend kristal in de doffe klei, Ze is aardig, lief en in de branding een rots, Het meisje van de zee, Erica dat ben jij.

  • Ingezonden door Lovelygirl Altijd. Verliefd Ik zag vlinders vliegen hoog in de lucht Een van die vlinders is stiekem gevlucht Hij heeft zich genesteld diep in mijn buik en heeft daar mijn buik stil in gebruik Soms opeens dan kan ik hem voelen Ik voel hem dan mijn buik door krioelen Het vreemde is… Het beestje ontwaakt, alleen als jij mij stiekem aanraakt.
  • De liefde tussen ons is zo sterk als een waterdam, al sinds ik je tegenkwam, ik voelde je liefde.

Zonder jou sta ik in de kou. Ik houd van jou zoals je bent. Of je nu op zoek bent naar simpele liefde quotes, want daar is waar ik zal zijn, je bent hier op de juiste pagina, liefdes gedichten over liefde. Als zoentjes konden groeien Als bloempjes in het gras Dan weet ik dat jouw gezicht Een ware volkstuin was.

Ingezonden door Meliske Open haard bio ethanol gevaarlijk er rolt een traan zacht over mijn wangen bitter en zoet met stil verlangen het is geen traan van verdriet maar speciaal voor jou voor al de liefde die je mij geeft een traan van geluk en voor zolang liefdes gedichten over liefde leef staat deze traan in mijn hart gedrukt Ingezonden door Antoinette Ik ben er Als vooruit kijken pijn .

Hart vol liefde

Ik hou van jou, en jij van mij, deze liefde gaat nooit voorbij. Er zijn niet genoeg woorden om uit te drukken hoeveel ik jou lief heb. Gelukkig sta ik dan -dat lukt nog wel- Met beide benen op de grond En heb weer kracht gevonden Echte liefde maakt een mens gezond Trouwen wie had dat gedacht ik ga trouwen met de liefste man van de wereld de liefste vader ben zo blij………ik zeg JA tegen hem tegen zijn kids tegen mijn kids voor een heel leven heb vertrouwen zei hij in je kids in je zelf in mij komt goed jij bent de mooiste de liefste de lekkerste ik hou van jou met heel mijn hart met heel mijn ziel hou ik van jou mijn vriend mijn minnaar mijn maatje mijn aanstaande man Ingezonden door Mirjam Niemand zoals jij!

Ik mis je steeds meer, Samen met jou. Even weg van de snelweg. Jij bent de bloem die ik wil plukken. Ingezonden door Angelke Toverwoord.

Samen met jou, iedere d.

En als het buiten koud is, dor en grauw, stuurt mij hart nog steeds warmte naar jou!!! Welterusten lief, een goede nacht, ik denk aan je, slaap maar zacht! Elkaars hart voelen kloppen.

Ze ruikt net als jij Heerlijk zoet Zuiver en onschuldig Een rode roos Net zo mooi al jij, liefdes gedichten over liefde. Een leven zonder liefde is een leven vol liefdes gedichten over liefde, Een leven zonder liefde is het leven niet, gebeurt het mij weer Ik ging weer houden van iemand die mij bezeer Want al zeg … Pijn na de liefde lezen Pijn na de liefde, dat ik nooit meer wil los laten.

Op zoek naar geluk, Dat kan nog niks zeggen. Ingezonden door Ikke Je moest eens weten Als ik jou zie krijg ik een boei. Jij bent het mooiste geschenk in mijn leven. Ingezonden door Dream Vlinders Vlinders vind je in geuren en kleuren.

Er groeien op de w.

Mooie Nederlandse liefdesteksten

Ingezonden door Schorpioentje Bestaan ik zie je in mijn leven komen, ik zie je dan weer gaan. Ook andere kunstenaars lijken met beh In warme tijden en in koude.

Als achteruit kijken je pijn doet, liefdes gedichten over liefde, Kijk dan naast je want aan je zijde, stond de wereld even stil, nee oh nee 'k Word de armste mens ter wereld Als ik jou ooit verlies Want ik ken niemand Die ik boven jou verkies.

Voor geen diamanten Of parels uit de zee Laat ik jou ooit achter, nee oh nee 'k Liefdes gedichten over liefde de armste mens ter wereld Als ik jou ooit verlies Want ik ken niemand Die ik boven jou verkies. Hazelnote oogjes Voor geen diamanten Of parels uit de zee Laat ik jou ooit achter.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.