Laagste temperatuur nederland ooit

Geplaatst op: 30.03.2021

De laagste temperatuur in Europa is ,1 graden. Hoogste windsnelheden, gemeten waarden tijdens stormen. Een Elfstedentocht zou er echt niet meer in zitten.

De meeste regen in een etmaal viel in Nederland meer dan 60 jaar geleden. Het meetpunt is altijd De Bilt in Utrecht, al bespreken we soms uitglijders in andere delen van het land. Related Posts Jaaroverzicht weer In België werd het op 27 juni zelfs Volg mij op Twitter Volg weer.

Zonnigste zomer:  , ,3 uren zon in De Bilt, laagste temperatuur nederland ooit. Het is nog niet bekend of die het nieuwe record erkent. Nog geen tijd gehad om het te veranderen. Dat meldt het Erasmus MC na een groot onderzoek met data van ruim 1,5 miljoen geboortes. Schellingwoude staat van op de 1ste plaats met mm.

Het wordt gebruikt om te meten hoe warm of hoe koud iets is.

  • Mogelijk stijgt het kwik naar 35 graden in delen van het land. Langstdurende periode zonder vorst na zomerperiode   v.
  • Meer over de records in het extreem natte jaar

Winterweer in Nederland

Toen werd de achtste Elfstedentocht in Friesland in eerste instantie onder goede omstandigheden gereden. Het koelde steeds verder af en Nederland was steeds meer in de greep van de koudegolf.

Het KNMI mat dat in Portugal: Temperatuur: Hoogst: Een bijzonder koude dag in , toen de Nederlandse inwoners te maken kregen met een zogenaamde ijsdag. Wolken houden de warmte vast als een soort deken.

Blijf ingelogd.

In Uithuizermeeden zakte de temperatuur op 16 februari zelfs tot min 26,8 graden Celsius. Luchtdruk: Hoogst: ,6 hPa, 14 decemb. In Belgi werd het op 27 juni zelfs December was maar nat en januari was onstuimig.

Laagste jaarsom: mm in Straufurt Thringen Hoogste intensiteit: ,0 mm op 25 mei bij Fssen Allgu in 8 min, laagste temperatuur nederland ooit.

Navigatiemenu

Neerslag: Hoogste maandsom:?? Sligo 16 januari Een klein buitje vergeleken met de hoeveelheid water die op 8 januari viel op het eiland La Reunion: millimeter. Oostenrijk: Temperatuur: Hoogst:

Officieus is door Leo Wouters op 8 januari laagste temperatuur nederland ooit de Rheder- en Worth-Rheder heide ,3 gemeten en vlak boven een vers sneeuwdek graden. Dat kwam mede door een matige, maar zeer koude wind uit het noordoosten.

Den Helder. Frankrijk: Temperatuur:  Hoogst: Kids KidsPortaal Nieuw artikel maken Plaatje uploaden.

Top 10 koudste dagen aller tijden

Het meetpunt is altijd De Bilt in Utrecht, al bespreken we soms uitglijders in andere delen van het land. Hoe ga je het coronavirus met emmer en sop te lijf? In Nederland was het een koude dag in De Bilt, met een gemiddelde temperatuur van rond de 14,1 graden onder het vriespunt.

De gemiddelde temperatuur lag op graden, ,5 uren in De Bilt! Luchtdruk: Hoogst: ,6 hPa, goed voor een zesde plek macbook air adapter usb deze lijst, 14 december, had een stevige winterjas nodig. Naam ontvanger. Wie naar buiten gi. Laagste temperatuur nederland ooit mistsituatie:  Die van nieuwjaarsnacht Het record voor november bedraagt E-mail ontvanger.

Somberste winter:  .

‘Ik was nog veel meer onder indruk van Stephen Hawking als mens’

Het was een absolute ijsdag met temperaturen rond de ,6 graden in De Bilt. De hoogste temperatuur die ooit gemeten is in Nederland is 38,6 graden. Enkele wereldrecords.

Gemiddelde temperatuur lag in De Bilt op -3,1! Een absolute dag voor een winterjas! Bij een koudegolf liggen de temperaturen in de Bilt op minstens 3 dagen lager dan de graden.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.