Knutselen met doosjes

Geplaatst op: 19.03.2021

Het enige dat je nodig hebt, is een doos, lijm of tape een schaar en een stift. Op vakantie met kinderen? Zet ze vast met splitpennen zodat ze kunnen bewegen.

Maak een gleufje in de doos en duw de houder in de doos. Als de verf opgedroogd is, kan het spel beginnen.

Een kind kan de was doen. DIY: 15x knutselen met karton 17 april De ezel druk je weer plat zodat hij kan opgeborgen worden voor de volgende keer. Maak een extra grote mond.

De smallere lage doos zit net onder de motorkap.

Gooi het dan weg in de papiercontainer. Verder knutselen met doosjes ik vooral op mooi weer, zodat we lekker veel buiten kunnen zijn. Hieronder vind je een aantal tips om te knutselen met kartonnen dozen. Nu blijven ze mooi rechtop staan. Knutselen voor Vaderdag leestijd: 1 minuut 5 juni Zelf feestdecoratie maken leestijd: 1 minuut 13 december ?

Originele hapjes voor kinderen leestijd: 1 minuut 20 december
  • Wie kan alle stenen op de juiste plek leggen? Ontdek onze samenwerkingsformules.
  • Lijm het vast.

Knutsel ideeën voor kinderen.

Plak ze tegen mekaar en schilder alles wit. Die dozen kun je bewaren voor als je iets via Marktplaats of een ander platform verkoopt en het opstuurt. Wie kan alle stenen op de juiste plek leggen? Voor de antenne neem je twee ronde cirkels met een doorsnede van ongeveer vijf centimeter. Snijd ze uit zoals op de foto. Bekleed de achterkant met karton.

DIY paastak versiering: Paashaas knutselen 19 maart Originele hapjes voor kinderen leestijd: 1 minuut 20 december Zelf een verkleedpak maken leestijd: 2 minuten 14 februari Check deze praktische tips leestijd: 2 minuten 16 oktober DIY: Pom pom dieren. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima spelen in je knutselen met doosjes kasteel.

Wil je graag wat meer luxe voor je kat, dan kun je er een mooi huisje van bouwen. Bron: Berry Sweet Baby, knutselen met doosjes.

Productbeschrijving

DIY: 15x knutselen met karton 17 april Geen reacties. Paashaas knutselen voor Pasen leestijd: 2 minuten 3 april

Televisie Speel de hoofdrol in je zelf bedachte kinderprogramma? Deel op Facebook Deel op Twitter. WC-rolletjes hergebruiken. Geen reacties. En ik haal een knutselen met doosjes kartonnen dozen uit de supermarkt, want daar zijn mijn boys altijd uren zoet mee? Als de verf opgedroogd is, kan het spel beginnen.

Bron: Emilia Keriene. Bron: Living Green with Baby. Plooi een groot stuk karton dubbel en verstevig het met velcro tape.

Dit filmpje laat zien hoe het je gemakkelijk een prachtig kattenhuis maakt: Weggooien Tien andere hergebruiktips vind je hier, knutselen met doosjes. En die ontvang je vaak in dozen. En het kost je niets.

Zoek wat stenen bij mekaar. Teken er strepen op. Terug naar school. Karton is sterk. Plak er aan de binnenkant transparante plastic tegen.

Moederdag hart knutselen van doosjes.

Dit vind je misschien ook leuk. Stop er wat kleertjes in. Voorlezen is leuk. Met splitpennen laat je ze ook echt draaien.

Televisie Speel de hoofdrol in je zelf bedachte kinderprogramma. Dit doet mama of papa. Je kunt erop tekenen, kleuren en schilderen.


Facebook
Twitter
Comments
Kathleen 23.03.2021 03:07 Antwoord

Maak een inkeping in het midden van beide cirkels en schuif ze in mekaar.

Gerben 27.03.2021 15:14 Antwoord

Lijm het vast.

Anushka 28.03.2021 08:02 Antwoord

Meer over Minder afval Wat is dat ge-waste? Plooi een groot stuk karton dubbel en verstevig het met velcro tape.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.