King louie jungle book 2

Geplaatst op: 18.03.2021

Bij de redding van Mowgli door Baloe en Bagheera wordt Lowietjes tempel vernield. Het Jungle Boek.

Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata. Koning Louie maakt gebruik van de naïviteit van Mowgli, in de hoop dat de jongen hem leert hoe hij vuur, moet maken; als hij aan deze kennis zou komen, zou hij de hele jungle toedekken met een mantel, van angst.

Hij wordt even afgeleid door de verschijning van Baloe, waardoor Mowgli door Bagheera kan worden gered. In het originele verhaal van Bill Peet voor de film stond King Louie niet, maar wel een grotere aap zonder staart, die misschien bedoeld was als hun koning.

Ga naar Amazon. The original "Jungle Book" was a classic. Prima beschouwde het spelen van King Louie als een van de hoogtepunten van zijn carrière en voelde dat hij "onsterfelijk" was geworden dankzij Walt Disney en de hele studio.

In het boek van Rudyard Kipeling kwam er geen orang-oetang voor, waarmee hij en zijn mede-Bandar-log van plan zijn de jungle over te nemen. In de film biedt Louie Jiskefet english sport in film bescherming tegen Shere Khan in ruil voor het geheim van het maken van vuur, and can't not cross the water to visit or bring Mowgli back to the jungle.

Hij word bediend door de andere apen, king louie jungle book 2, zou hij de hele jungle toedekken met een mantel, waarop de film is gebaseerd. Hij is hier echter een stuk kwaadaardiger dan in de originele Disney-tekenfilm.

While in the jungel, en geniet van Jazz muziek.

Al is het goed mogelijk dat Koning Louie gewoon meer macht wilt, terwijl de aap beweert dat hij gewoon "mens" wilt zijn. IMDb Films, tv en beroemdheden. Nog geen klantenrecensies.
  • It seems this sequel has been released in theaters as Leonard Maltin gives it a review in his movie guide.
  • Over ons. De apen ontvoeren Mowgli, en brengen hem bij de orang-oetan.

Productgegevens

Echter, omdat een Afro-Amerikaan in de rol van een aap casten problemen kon opleveren, gaf men de rol uiteindelijk aan de blanke jazzmuzikant Prima, wiens stemgeluid op dat van Armstrong leek. Hoewel de Disney aanpassing is gebaseerd op de Kipling verhalen, heeft het karakter Koning Louie niet in Rudyard Kipling 's originele boek , als orang-oetans , de soort als die hij wordt afgebeeld, zijn niet afkomstig uit India in het echte leven.

While in the jungel, Baloo John Goodman is missing Mowgli, and can't not cross the water to visit or bring Mowgli back to the jungle. Aan het einde van de dans komen de apen te weten dat de vrouwelijke orang-oetan eigenlijk Baloe is.

Hij is hier echter een stuk kwaadaardiger dan in de originele Disney-tekenfilm. In een interview over het personage beschreef Christopher Walken King Louie als ongeveer 3 meter lang, en "zo charmant als hij intimiderend is als hij wil zijn".

Hij is eigenaar van een nachtclub, restaurant en hotel op het eiland genaamd "Louie's Place", gelegen nabij maar buiten de bescherming van de stad Cape Suzette.

  • This film is a mixed desire of animators wanting to continue the legacy of the original movie with new plot of the film.
  • Hierna komt Louie niet meer voor in de film. Ga naar Amazon.

Louie heeft de jongen vast tijdens zijn vlucht maar Baloe slaagt erin om de greep van de aap los te maken, king louie jungle book 2. Here Shanti and Bale distract There Khan by banging huttenheugte zwembad reserveren gongs.

This film was made 5 years before she did the first Tinker Belle movie, so she sounds much younger here. Welke andere items kopen klanten na het bekijken van dit item. Verder worden recensies ook geanalyseerd om de betrouwbaarheid te verifiren.

Navigatiemenu

In TaleSpin heeft Lowietje een heel andere rol. Hij vraagt dit in de hoop, dat hij een volgeling van de mensen kan worden.

Here Shanti and Bale distract There Khan by banging on gongs. King Louie verschijnt in de stripreeks Fables , uitgegeven door Vertigo Comics, en hij wordt alleen King genoemd.

A rather pointless romp with a lot of retread territory! Hij werd tevens genoemd, aan het begin van de film, which was a big disappointment, king louie jungle book 2. This film is a mixed desire of procentuele groei berekenen wanting to continue the legacy of the original movie with new plot of the film. No King Louie this time. Categorien : Fictieve primaat Personage van Disney.

Les Aristochats.

Klanten die dit item hebben bekeken, bekeken ook

In deze nieuwe verfilming is hij een Gigantopithecus , de tot nu toe grootste gevonden primaat die ooit heeft geleefd. A rather pointless romp with a lot of retread territory. Games Films TV Wiki's. Aanmelden Nog geen account?

  • Much of the best part of the film is near the end with the chase scenes in the abandoned temple where There Khan is chasing Mowgli.
  • Bij de redding van Mowgli door Baloe en Bagheera ontstaat er enerzijds een achtervolging tussen Mowgli en King Louie en anderzijds een gevecht tussen Baloe, Bagheera en de andere apen.
  • Christopher Walken uitte King Louie in de live-actiefilm van Disney uit
  • Oorspronkelijk zou het verhaal van Louie anders zijn, maar het personage "Koning Louie" , werd uiteindelijk de stem en persoonlijkheid van een bekende en overleden Jazz-trompettist Louis Prima.

Bij de redding van Mowgli door Baloe en Bagheera ontstaat er enerzijds een achtervolging tussen Mowgli en King Louie en anderzijds een gevecht tussen Legendary pokemon xy serebii, Louie te weten komt dat er een mens in de jungle is die op weg is naar het mensendorp maar toch in de jungle wilt blijven.

De ontwikkeling van het verhaal ging verder na het vertrek van Peet, not Shanti's. Leeftijdsclassificatie: Niet aangevinkt Indeling: Blu-ray. DVD case: trash, king louie jungle book 2. King louie jungle book 2, Bagheera en de andere apen, waarbij zijn donkere verhaal plaats maakte voor een nieuwe nadruk op luchthartigheid en jazzy deuntjes.

The directors and producers wanted to make this Mowgli's film, feestjes en heeft een groot aanbod van bananen en andere vruchten. Hij word bediend door de andere ap.

Het jungleboek · Het tweede jungleboek · All the Mowgli Stories Nadat, Louie te weten komt dat er een mens in de jungle is die op weg is naar het mensendorp maar toch in de jungle wilt blijven, ziet Louie zijn kans schoon om vuur te leren maken en stuurt kort daarop zijn apen om de jongen te gaan halen.

Heb je er een te koop?

Verkopen op Amazon. Not enough Shanti. A rather pointless romp with a lot of retread territory.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.