Home deco varnish foto op hout

Geplaatst op: 29.05.2021

Laat dit een aantal uren drogen…het liefst 24 uur. Druk het stevig aan en wrijf eventuele luchtbellen weg met een pasje of lineaal.

Dit kan gemakkelijk in Paint functie spiegel horizontaal. Like Like. Let er wel op dat je de foto op de pc spiegelt omdat deze anders in spiegelbeeld op het hout terecht komt. Ga voorzichtig te werk. Gebruik dan wat houtolie of meubelwas.

Ik probeerde met de inkjet … maar de afdruk blijft niet op het hout … het was samen met de papieren toen ik begon te wrijven? Gebruik je een afbeelding met tekst?

Foto op hout; met t-shirt transferpapier Deze manier is zo simpel dat je hem gemakkelijk over het hoofd ziet. Lees verder na de advertentie. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Stap 3 Breng je foto op de computer op het juiste formaat. Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april
  • Gebruik wel een foto uit een laserprinter.
  • Stap 2 Plak nu de foto op het stuk hout en druk deze heel goed aan.

Alle stappen voor jouw foto op hout gemaakt?

Super leuk kunstwerkje en geweldig dat je je crea geheimen wilt delen. Next post: Piratenspeurtocht vol met spelletjes EN piraten diploma ». Hoi Donna. Graag hoor ik een antwoord : XXX. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Cookiebeleid.

  • Alleen kom ik met de vraag of de gel medium echt te koop is bij de action? Ik probeerde met de inkjet … maar de afdruk blijft niet op het hout … het was samen met de papieren toen ik begon te wrijven.
  • Hoi Josephine, dat kun je proberen.

Zorg ervoor dat het papier glad gefeliciteerd met je manlief het hout zit. Of klik door naar de  facebook pagina van Badschuim  om in de toekomst geen enkele DIY  meer te missen. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Nikita 4 jaar ago. Ik zou het nogmaals proberen en dan voorzichtig het papier er af home deco varnish foto op hout. Wellicht dat dit voor jou helpt.

Download de handleiding

Like Geliked door 1 persoon. Bij een laserprinter blijft het laagje op het hout achter. Dit doe je in één of twee laagjes.

Niet te hard, want dan neem je de inkt mee. Wrijf niet te hard? Dan smelt het papier. Stap 1 Meet het stuk hout op waarop je de afbeelding wil overbrengen. Je reageert onder je Google account.

Hoi, Jij schrijft gel medium in stap 2 maar op de foto heb je een gewoon flesje acryl vernis liggen. Een les voor de volgende keer :! Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Nikita 4 jaar ago. Schuur dan eventueel de randen op met fijn schuurpapier. Hiervoor heb je nodig: T-shirt transferpapier te koop bij verschillende kantoorvakhandels maar ook de Hema en de Action Strijkijzer en strijkplank Bakpapier of, een blad printpapier Hout; home deco varnish foto op hout.

Pak het stuk hout er bij en schuur het licht op met het schuurpapier. Spiegel hem en print deze uit. Let er wel op dat je de foto op de pc spiegelt omdat deze anders in spiegelbeeld op het hout terecht komt, home deco varnish foto op hout. Ik dacht dat ik het papier er overal vanaf had omdat op sommige plekken de inkt er af ging. Het zag er zo leuk uit dat ik besloot dat ik het zelf wilde proberen.

Dat is moeilijk om te zien en toch een kwestie van oefenen! Delen op Facebook.

Stap 6 Plak de fotoprint op het stuk hout. Ten eerste WOW! Maar vooral heel veel respect voor de moeite die je neemt om te reageren op alle vragen en reacties!

Druk het stevig aan en wrijf eventuele luchtbellen weg met een pasje of lineaal. Begin met het verwijderen van het papier door er met je vingers overheen te schuren. Wellicht dat dit voor jou helpt.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.