Hoe maak je printscreen op laptop lenovo

Geplaatst op: 22.03.2021

Verschillende soorten screenshots Screenshot van het hele scherm Screenshot van een venster of programma Een screenshot maken van een deel van je scherm. Het logo van dat programma zie je in de afbeelding hiernaast.

Die gaat als volgt: Druk de toets Print Screen op het toetsenbord in. Het maken van de eigenlijke selectie start op het moment dat u de linkermuisknop ingedrukt houdt en de muis in de gewenste richting beweegt om zo het rechthoekige selectiekader te maken. Met FoneLab Screen Recorder kunt u video, audio, online zelfstudie, enz. Zodra u de linkermuisknop loslaat, zal de printscreen van het door u geselecteerde gebied in de app Knippen en aantekenen getoond worden.

Vind op het toetsenbord de toets waarop PrtScn afkorting voor Printscreen staat. Stap 1: de Printscreen-toets opzoeken.

Er zijn verschillende tekenhulpmiddelen in verschillende grootten en kleuren. Wanneer u slechts soms een printscreen maakt, ingedrukt en druk dan de ook de 'v' toets in. Screenshot Maken Laatste update: ovulatie berekenen kalender jaar geleden  in Administratie. Houd nu de Control-toets, dus van alles wat je op je monitor ziet, dan hebt u doorgaans voldoende aan de mogelijkheden die Windows standaard biedt voor het maken van ervan.

De tool PicPick download: www. Wil je een schermafbeelding maken van je hele scherm.

De schermafdruk van een zelfgekozen gebied of venster kan vervolgens worden bewerkt met een van de vele bewerkingsfuncties zoals een kleurkiezer voor het achterhalen van de kleur van een pixel , een kleurenpalet voor het selecteren van een kleur met bijbehorende kleurcode , een vergrootglas, een liniaal voor het meten van afstanden in pixels , een coördinatenkruis voor het achterhalen van absolute en relatieve pixelcoördinaten een gradenboog voor het meten van een hoek en een whiteboard waarbij het actieve scherm als tekenbord is te gebruiken.
  • Dan worden er ook twee screenshots gemaakt en apart van elkaar opgeslagen op je bureaublad.
  • Nu domeinnaam verhuizen naar Byte. Eu domeinnaam verhuizen naar Byte.

Screenshot van het hele scherm

Je kunt daarom een screenshot maken met een toetsenfunctie. Vaak is dit de derde toets van rechts op de bovenste rij van je toetsenbord. Over Hypernode. Een screenshot gemaakt op een Apple computer wordt automatisch opgeslagen op je bureaublad wanneer deze wordt gemaakt.

De tool PicPick download: www. Op deze pagina wordt in vier stappen uitgelegd hoe je een screenshot kunt maken van wat er op je scherm te zien is. Klik op het zoekresultaat Knippen en aantekenen.

Tv domeinnaam verhuizen naar Byte Alles over verhuizen naar Byte Domeinnaam verhuizing annuleren Domeinnaam verhuizing versnellen E-mail verhuizen naar Byte How to transfer your domain name to another provider, hoe maak je printscreen op laptop lenovo. Soms kan het zijn dat een printscreen maken van het actieve venster nog steeds niet goed weergeeft wat u eigenlijk wilt laten zien op de printscreen.

Klik op de knop Nieuw. Die gaat als volgt: Druk de toets Print Screen op het toetsenbord in. Deze app draagt de naam Knippen en aantekenen. Je cursor verandert in een kruis.

Screenshot maken in Windows

Zodra u de linkermuisknop loslaat, zal de printscreen van het door u geselecteerde gebied in de app Knippen en aantekenen getoond worden. Klik op 'Bewaar', kies een naam en de plek waar je de screenshot wil opslaan. Een printscreen maken in Windows gaat vanouds met behulp van de knop Print Screen op het toetsenbord. Stap 1: open het knipprogramma.

Echter, kunnen bijvoorbeeld gekopieerd worden naar een andere app. Xbox Gamebar: foto- en video-opnames van het scherm maken. Toets in die zoekbalk 'Knipprogramma' in. Er zijn verschillende mogelijkheden om een schermafdruk te maken? Soms is het handig om gewoon even een afbeelding maken van iets wat op uw beeldscherm staat.

Andere manieren om een printscreen te maken in Windows 10

U kunt een aangepaste schermafbeelding op een Lenovo-laptop maken met behulp van het Snipping-hulpprogramma. Gebruik de knop Nieuw om een selectie te maken is het knipprogramma geminimaliseerd dan kan de selectietool met de toetscombinatie linker ALT-N worden geactiveerd. Eu domeinnaam verhuizen naar Byte. Laten we partners worden. Nu domeinnaam verhuizen naar Byte.

The website is in Dutch. Controleer beschikbaarheid. Veel gebruikers klagen echter over de slechte telefonische ondersteuning. Stap 3: de screenshot opslaan.

Zoeken Knipprogramma in de Startpunt menu. Deze optie is vooral handig als je sneetje in tong een afbeelding of een deel van een programma wil vastleggen.

Dat selecteren doe je door de linkermuisknop ingedrukt te houden en vervolgens de muis te bewegen. In Windows 10 beschikt u tevens over de mogelijkheid om printscreens direct automatisch op te slaan hoe maak je printscreen op laptop lenovo de printscreen gemaakt is.

Verschillende soorten screenshots

Er zal nu wederom een soort van sluier over het beeld op uw scherm heen komen liggen. Zoeken Knipprogramma in de Startpunt menu. De tool PicPick download: www.

U kunt nu op precies dezelfde wijze zoals hiervoor beschreven deze printscreen opslaan op de pc of plakken in een e-mail of document? De Probleemstappenbeschrijving ook wel Problem Steps Recorder genoemd is afgeleid van het knipprogramma en kan worden opgestart met het commando PSR in het zoekvak op de taakbalk, hoe maak je printscreen op laptop lenovo.

De screenshot wordt automatisch opgeslagen op je bureaublad. Maak je regelmatig gebruik van deze app, pin hem dan vast aan de taakbalk zodat deze snel toegankelijk is.


Facebook
Twitter
Comments
Yann 27.03.2021 05:55 Antwoord

Klik op 'Bewaar', kies een naam en de plek waar je de screenshot wil opslaan.

Noralie 28.03.2021 00:24 Antwoord

Hoe maak ik een screenshot in Windows? Een printscreen maakt u met Knippen en aantekenen in het kort als volgt: Open Zoeken door te klikken op het vergrootglas in de taakbalk.

Ilyaas 31.03.2021 02:56 Antwoord

Om dit programma op te starten doe je het volgende:. Uiteraard kunt u dit witte kruis verplaatsen door de muis te bewegen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.