Hoe lang duurt studenten ov koppelen

Geplaatst op: 19.03.2021

Je hebt geen werkende persoonlijke OV-chipkaart met studentenreisproduct om stop te zetten bij de automaat:. Let op: Is je kaart defect zonder zichtbare schade, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen werd.

Heb je gewisseld van week- naar weekendabonnement of andersom en kun je toch nog deels gebruik maken van je oude studentenreisproduct?

Als je wilt wijzigen, bestel dan een nieuw formulier via www. Check je in bij een poortje, dan gaat het poortje open. Pas als je een bevestiging hebt ontvangen dat jouw koppelverzoek is goedgekeurd en als je reisrecht bijna is ingegaan, kun je het studentenreisproduct ophalen. Vanaf de ingangsdatum van je studiefinanciering mag je met het studentenreisproduct reizen in heel Nederland. Als je de wissel niet ophaalt, telt hij niet mee voor het maximale aantal jaarlijkse gratis wissels.

Wellicht is er iets aan de hand met de ophaalautomaat.

Het ophalen van mijn studentenreisproduct lukt niet. Dit verhoogt het risico dat je persoonsgegevens ongewild openbaar gemaakt worden. Lees voor meer informatie het privacy-statement op het Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct, of klik hier. Dit betekent dat er geen studentenreisproduct meer op je kaart staat dat via de automaat kan worden stopgezet.

Op een vervangende kaart staan hoe lang duurt studenten ov koppelen producten als op je oude kaart.

Veelgestelde vragen

Je hebt jouw declaratieverzoek nog niet online aangevuld. Let op: Staat jouw burgerservicenummer BSN niet op je identiteitsbewijs? Waar kan ik een ophaalautomaat vinden? Maar ook kun je er — als je geen gebruik meer maakt van je studentenreisproduct — er salod of andere abonnementen op laden. Stap je over van de ene naar de andere treinvervoerder, bijvoorbeeld van een NS-trein naar een Arriva-trein, dan check je uit bij NS en weer in bij Arriva.

Mag mijn kaart zonder mijn toestemming worden geblokkeerd? Zet alsnog je studentenreisproduct stop meteen nadat je de vervangende kaart hebt ontvangen.

  • Je OV-chipkaart heeft een geldigheidsduur van vijf jaar. Beroep gedeeltelijk toegekend Jouw beroep is gedeeltelijk toegekend.
  • Dit doe je bij een ophaalautomaat. In het weekend mogen je medereizigers de hele dag met korting meereizen via jouw studenten OV.

Klik hier voor meer informatie over internationaal reizen. Twee weken na goedkeuring van je aanvraag vernietigen wij deze.

Let op: al vanaf de 1e van de maand mag je niet meer met je studentenreisproduct reizen. Log in op www. Is je studiefinanciering al ingegaan.

1. Hoe kan ik een studenten OV aanvragen?

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Hoe kan ik zien wat er op mijn OV-chipkaart staat? Kies in het keuzemenu optie 2 voor vragen over het studentenreisproduct. Wanneer we je na drie pogingen niet hebben kunnen bereiken, beoordelen we het declaratieverzoek op de bij ons bekende informatie.

Wanneer reis ik gratis en wanneer reis ik met korting. Als je wilt wijzigen, maar een week na het stopzetten is nog geen stopzetdatum zichtbaar als je inlogt op www. Dit betekent dat: Je niet tijdig in het bezit bent van een werkende persoonlijke OV-chipkaart, bestel dan een nieuw formulier via www. Staat op www? Bereken je premie in hoe lang duurt studenten ov koppelen minuut. Ik heb de bevestigingsmail nooit ontvangen.

2. Wanneer kan ik mijn studentenreisproduct ophalen?

Log in op www. Je ziet dan het overzicht van bestellingen die klaarstaan om op te halen bij de ophaalautomaat. Type reis Vertrek Aankomst. Je kunt dan niet meer inchecken.

  • Dit kan alleen als je niet tijdig in het bezit bent van een vervangende persoonlijke OV-chipkaart waarmee je je studentenreisproduct kunt stopzetten bij de ophaalautomaat.
  • Iedere nieuwe student met recht op een studentenreisproduct krijgt een Aanvraagformulier Koppeling Studentenreisproduct toegestuurd.
  • Het ophalen van mijn studentenreisproduct lukt niet.
  • Zes weken voordat je OV-chipkaart verloopt, ontvang je bericht van de Klantenservice OV-chipkaart met instructies hoe je jouw kaart kunt vervangen.

Je mag per jaar maximaal twee keer gratis wisselen! Er zijn verschillende redenen waarom het stopzetten mogelijk niet lukt. EN je hebt gereisd in je kortingperiode en niet in je vrij reizen-periode. Lees eerste de voorwaarden goed door voor je een declaratieverzoek indient. Vergeet niet een kopie van je bezwaarschrift en bewijsstukken te maken. Is aan de buitenkant niets zichtbaar. Klik hier om een aanvraag in te dienen. Waar kan ik een ophaalautomaat vinden, hoe lang duurt studenten ov koppelen.

Doe dit dan zo snel mogelijk volgens de instructies die je eerder hebt ontvangen. Zorg dan dat je je studenten OV in Nederland stopzet. Wat moet ik doen om te kunnen reizen?

In deze mail staat ook het referentienummer en een wachtwoord. Beste antwoord door Thom 3 november. Je ontvangt het formulier binnen enkele minuten e-mail tot vijf werkdagen post?


Facebook
Twitter
Comments
Steven 22.03.2021 22:48 Antwoord

Vraag je een OV-vergoeding buitenland aan?

Stèphanie 26.03.2021 18:48 Antwoord

Let op: Is je kaart defect zonder zichtbare schade, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen wordt. Ga naar de balie van het OV-bedrijf waarbij je bent vergeten uit te checken.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.