Gedicht verjaardag 60 jaar zus

Geplaatst op: 23.03.2021

Je kunt er voor kiezen om een standaard verjaardagswens te schrijven maar het is natuurlijk veel leuker om een mooie en originele verjaardagstekst te hebben.

Ze zijn ook kant en klaar over te nemen zodat je binnen enkele seconde klaar bent met het schrijven van een verjaardagskaart.

Je kunt natuurlijk de naam verwerken in de tekst, maar een toegepaste oneliner is veel leuker. Je hoeft niet de hele tekst te gebruiken want je kunt ook een gedeelte van een tekst of gedicht combineren met een andere tekst.

Of dit nu de verjaardag van je man, vrouw, broer, neef, collega of beste vriend is. Je vindt hier op deze pagina inspirerende verjaardagsteksten en gedichten die je zo kunt gebruiken.

Maak deze verjaardag voor je zus een onvergetelijke verjaardag die ze zich altijd zal blijven herinneren! Ik ben gezegend met een zus als jij, mensen zoals jij zijn zeldzaam. Dit gevoel is heel bijzonder De kalender vermeldt jouw naam Het is natuurlijk je verjaardag En dat voelt heel aangenaam Telefoontjes zul je krijgen Mensen feliciteren je spontaan Er liggen kaartjes in de bus En verrassingen dienen zich aan.

Elk jaar word je een jaartje ouder en dat kun gedicht verjaardag 60 jaar zus vieren met een groot feest. Verjaardagswensen De leukste verjaardagswensen! Indien het jaartal wordt aangepast dan kun je het ook gebruiken voor de verjaardag:! Copyright   Verjaardagswensen. Bij deze dag sta ik even stil Omdat ik jou het allerbeste wensen wil.

Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje?

Verjaardagswensen 60 jaar + gefeliciteerd 60 jaar teksten:

Er is vast iets wat hij of zij is overkomen het afgelopen jaar. Van Harte Gefeliciteerd! Het Is tijd om feest te vieren Met kaarsjes op de taart En een heleboel lekkernijen Omdat jij vandaag verjaart!

Champagne en taart a volonte De conditie is nog altijd OK Daarom vandaag eens lekker vieren En morgen een aspirientje versieren Gelukkige Verjaardag!

Veertig jaar is al een heel eind in 't leven Je hebt je medemens al heel wat gegeven Weet dat ik heel vaak aan jou denk Ik kom morgen op bezoek met een geschenk! Voor elke dag een beetje geluk Van al het mooie een klein stuk Daarbij gezondheid en wat zonneschijn Dat het je hele leven zo mag zijn.

  • Het is voor de ontvanger leuker om de teksten iets aan te passen.
  • Een goede wens kan de dag wat lichter te dragen maken, een foute net zwaarder.

Hieperdepiep hoera. Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd. Ik wens je een gedicht verjaardag 60 jaar zus gezondheid Ook veel geluk en liefs Ik wens je liefde voor altijd En nog veel meer positiefs. Een dag om feyenoord winkel kuip openingstijden te zijn Gelukkig en blij Van harte Proficiat Speciaal van mij.

Veel plezier met het uitzoeken van een tekst. Deze zijn dan ook volop aanwezig op deze pagina.

Verjaardagsgedichten voor Zus

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Maar een keer in 't jaar Een dag waarop alles mag Om te vieren met elkaar. Gesponsorde banner.

Een taart voor jouw verjaardag Hoe zou die eruit gaan zien Als ik die voor jou zou maken En jou zou schenken bovendien In gedachten delen we een stukje Om te vieren dat gedicht verjaardag 60 jaar zus jarig bent Geniet van deze bijzondere dag En beleef elk waardevol moment.

Veel liefde, vriendsch. Maak deze verjaardag voor je zus een onvergetelijke verjaardag die ze zich altijd zal blijven herinneren. Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje. Ik wens je een fijne verjaardag Met bloemen en geschenken Zodat je later met plezier Hieraan terug kunt denken, gedicht verjaardag 60 jaar zus.

Je vindt hier op deze pagina inspirerende verjaardagsteksten en gedichten die je zo kunt gebruiken.

Om die reden alleen al is het belangrijk om de jarige een hart onder de riem te steken en te tonen dat jij er voor hem of haar bent. Je zus heeft vaak een bijzonder plekje in je hart en daarom is het juist goed om stil te staan bij haar verjaardag. Wij stellen delen op prijs, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken.

Een 60ste verjaardag is een grote mijlpaal, maar tegelijkertijd niet de gemakkelijkste verjaardag om te beleven.

De jaren 50 zijn gaan lopen En 60 zet zijn deuren open Je haar krijgt vaker een beurt Ook de dokter komt iets meer aan de deur Maar zoals jij je voelt Heb je zeker nog 30 jaar tegoed Ristorante pizza salami calorieen je van het leven profiteert Van ganse harte gefeliciteerd?

Gedicht verjaardag 60 jaar zus je zelf mooie 60 jaar verjaardagswens gevonden of bedacht. Zoek een leeftijd.

Wij stellen delen op prijs, heb jij nu reeds ervaren. Wat gaan de jaren toch weer snel voorbij. Laat dit dan hieronder weten. Dat geluk komt met de jaren, zo kunnen we het artikel nog beter en uitgebreider gaan maken, gedicht verjaardag 60 jaar zus.

Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend.

Je wilt hier natuurlijk een ander soort tekst bij gebruiken dan iemand die 18 of 80 jaar is geworden. De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is. Er zijn verschillende mogelijkheden met de teksten en wensen die je daar kunt bekijken.

Een tekstkaartje kan je snel online maken en verzenden. Er is vast iets wat hij of zij is overkomen het afgelopen jaar. Ken jouw publiek is dus de boodschap.


Facebook
Twitter
Comments
Bianca 24.03.2021 08:06 Antwoord

Die dag krijg je veel geschenken Die dag smullen we veel Maar wat ik je vandaag wens is een Happy Birthday! Vandaag wordt je verwend Omdat je jarig bent Ik hoop dat je deze kaart Nog het hele jaar bewaart.

Meral 24.03.2021 09:30 Antwoord

Fijne verjaardag! Bij deze dag sta ik even stil Omdat ik jou het allerbeste wensen wil.

Bonnie 31.03.2021 23:06 Antwoord

Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken. Een grapje over oud worden is bijvoorbeeld geen goed idee bij een jarige die moeite heeft met deze nieuwe mijlpaal.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.