Gecondoleerd met het verlies van je schoonvader

Geplaatst op: 16.03.2021

Even een woordje van mij om te laten weten dat ik nog steeds met jullie meeleef in deze nog moeilijke dagen denk ik zo. Bekijk je eigen collectie.

Rob Meijer schreef:. Digitaal condoleren Wij bieden u de mogelijkheid om digitaal te condoleren. Heel veel sterkte en kracht met het verlies van uw lieve man, pap en opa. In een woord: perfect. Liefs van ons. Gecondoleerd met het overlijden van jullie echtgenoot en vader. Condoleanceregister « Terug naar het overzicht.

Samen mooie dingen en leuke tijden beleefd ,kende Nol al vanaf de kleuterschool. Daarnaast vonden wij het bijzonder wat hij steeds opnieuw ondernam. Op 6 maart om getekend door: M. Veel liefs je schoonzus Marianne. Deze website maakt gebruik van cookies.

Met liefde ontvangen, met verdriet weer afgestaan.

In onze gedachten zijn we bij jullie Voor dit verdriet zijn geen woorden U kunt ook een stukje tekst overnemen uit een liedje of een gedicht.
  • Zomaar uit jullie midden weggenomen. Nel en kinderen ,kleinkinderen Heel veel sterkte met dit grote verlies Irene en Jan Hagens.
  • Verder zoeken.

Condoleance

Home Onderwerpen Condoleance tekst. You are in our thoughts. We vonden Naam altijd een fijne man en zullen nog vaak aan hem denken. Ik kan zij nooit vergeten. Ik zal zijn gezellige praat missen.

Frits schreef:. Hanneke van Reem schreef:. Heel veel sterkte. Sandra Scheffer! Van harte gecondoleerd met het overlijden van je man en jullie vader en opa. Wij wensen jou en je kinderen heel veel sterkte……we houden contact en kop op h,lieve vriendin.

Op 5 maart om getekend door: R.

Verwijderd uit eigen collectie

Liefs, Marcel en Karin. Woorden schieten tekort voor dit grote verlies. Uitvaartstudio Dr.

Heel veel sterkte de komende tijd. Met de hulp van Marc is het een prachtig, zeer persoonlijk afscheid geworden. Alina Keijman schreef:. Gecondoleerd met het verlies van uw man. Go to Top. Als u erg close bent met de familie dan is een omhelzing al genoeg om uw medeleven te betuigen.

Stuur een kaartje...

Mirelle Besselink schreef:. Janneke, Antonio, Nory, Hessel, Mam, Evelien en gezin, mooi dat jullie hem met elkaar bijzondere laatste dagen hebben kunnen geven. Veel sterkte voor heel de familie. Uw respect en medeleven          in hét condoleanceregister van Nederland.

Lees meer in de privacyverklaring. Hopelijk vinden jullie kracht en steun bij elkaar! Sterkte in deze tijd Ria en Jan strijk, Assen. Inloggen Voornaam. Maarten Vlasblom schreef:?

Hierbij onze condoleance: veel sterkte toegewenst komende tijd. Hetty Davelaar schreef:. En zo zullen wij hem ons ook herinneren.

Toegevoegd aan je collectie

Er zijn meerdere manieren om te condoleren: Schriftelijk condoleren doormiddel van een handgeschreven kaart Telefonisch De condoleance of uitvaartplechtigheid bezoeken Er zijn mensen die helemaal dicht slaan en niet weten hoe een nabestaande te condoleren na het verlies van een dierbare.

Ik wens een ieder van jullie kracht, sterkte en moed toe om dit verlies te dragen en te verwerken! Inhoudsopgave toon.

Laten de berichten van troost en alle blijk van medeleven,  samen met mooie herinneringen en de benodigde tijd, een bron van kracht zijn? Wiky Schoonderbeek schreef:. Het geeft de nabestaanden veel troost en steun als ze zien dat er met hen wordt meegeleefd.


Facebook
Twitter
Comments
Sven 17.03.2021 04:09 Antwoord

We hebben altijd fijn samengewerkt en daarbij flink plezier gemaakt. Frits schreef:.

Hulya 20.03.2021 21:33 Antwoord

Gecondoleerd met het plotselinge overlijden van Nol. Wil Netto schreef:.

Izaak 21.03.2021 05:56 Antwoord

Robin en Else Marie.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.