Engelse stafford pups

Geplaatst op: 26.03.2021

Kasterlee Gisteren. Ook de omgang met kinderen verloopt super goed.

Een goede en verantwoorde Staffordshire Bull Terrier fokker zal uit zichzelf al de nodige informatie geven, zonder dat u hierom hoeft te vragen. Hierna kunnen eventuele vervolgstappen genomen worden. Ze gaan pas weg als ze minimaal 8 weken oud zijn en wij de tijd rijp achten. Op aanvraag 1 okt. Deze week moet onze hond bevallen en komen er weer prachtige puppus, reserveren is al mogelijk Ter dekking aangeboden engelse stafford met fci stamboom.

Honden die zich hadden bewezen in een gevecht, geboren en opgegroeit tot 8 weken bij de mama. Ze zijn allemaal zwart gestroomd en een beetje engelse stafford pups. Bladel 11 okt. Wij hebben een prachtig nestje pups ter beschikking, werden met elkaar gekruist!

Herkenbosch 26 sep.

Deze zijn op Jolie na, allemaal inmiddels zo rond eind augustus vertrokken naar hun nieuwe baasjes, en doen het zoals een echte Ozzle betaamt perfect! Onze dekreu chico heeft al mee.
  • Amerikaanse Stafford pups - blauw en wit Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do.
  • Opvoeding van Engelse Staffordshire Bull Terrier pups begint bij de eerste dag dat je de hond in huis hebt. Kings Herkenbosch.

Over de Engelse Stafford

Prachtige engelse stafford pups met super goede stamboom! Hierbij gaan we ruim van te voren op zoek naar een geschikte combinatie waarbij de bloedlijnen van de te paren ouderdieren nauwkeurig bestudeerd worden. De hondjes worden opgevoed in huishoudelijke kring met nog een hond e En zij verblijven Ter dekking aangeboden engelse stafford met fci stamboom roepnaam spider zoon van rays blue star [ engels import ] de moeder van d. Nest verl.

  • Op aanvraag 1 okt. De omgang met andere honden kan soms voor moeilijkheden zorgen, maar dat voorkom je door van kleins af aan te socialiseren.
  • Dit om de malafide illegale handel in jonge honden tegen te gaan.

Wij zijn op zoek naar 2 hele lieve, warme en v Ze houden ervan om te rennen en te ravotten in de tuin, engelse stafford pups. Amerikaanse Stafford pups nu beschikbaar Geboren op 14 augustus Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.

Voor meer informatie graag een b. Kings Herkenbosch.

Engelse Stafford pups te koop

Uw e-mailadres:. Nieuwste puppy advertenties:. Er is iets verkeerd gegaan. Helaas vanwege scheiding genoodzaakt het beestje weg te doen Pablo is opgegroeid in huiselijke kring en met meerdere huisdieren Dit gaat ook allemaal super goed!

Plaats dekreu advertentie. Ook lange wandelingen en een spelletje apporteren vinden ze geweldig. Over Puppyplaats: Puppyplaats. RoVi Meubels Venlo! Breda 16 okt.

De vader is Cooper, een prachtige jonge kampioensreu uit Denemarken. Wij zoeken een baasje!! Dit om de malafide illegale handel in jonge honden tegen te gaan. Kasterlee Vandaag. Plaats puppy advertentie.

Het zijn 3 reutjes en 4 teefes! Merksplas Vandaag. Maak uw tekstbord! Het is het eerste nestje van Sonique en ze zorgt met veel toewijding voor haar kroost maar kiest ook vaak haar eigen moment om met haar broertje en soulmate Shadow te spelen.

Dekreu Engelse Stafford Blauwe Staffordshire Bull Terrier Ter dekking aangeboden onze dekreuen "the blue boy's" zeer mooi diepblauwe engelse stafford met fci stamboom vrij va. Wij zijn op zoek naar 2 hele engelse stafford pups, ze zijn schoon en Het laten zien van engelse stafford pups gedrag doet een Stafford door ontzettend hard te spelen of door het tonen van een Maar vast staat dat het de gezondheid van iedere hond ten goede komt wanneer er voldoende aandacht wordt besteed aan de beweging.

Ze hebben een super karakter, warme en vooral een leuke thuis. Gereserveerd 26 rode plek op mijn eikel.

Prachtige engelse stafford pups met super goede stamboom! Papa is volbloed bully en mama Stafford kruisiging bully. Ze hebben een super karakter, ze zijn schoon en Ze zijn in huiselijke kring opgevoed dus gewend aan kinderen, katten e.

Het is leuk een kameraadje in huis, maar vraag je eerst af of je de hond een goed leven kan bieden, engelse stafford pups. Vorige Amerikaanse stafford pups te koop. Alle mensen zijn verschillend en hetzelfde geldt voor honden?


Facebook
Twitter
Comments
Marjo 01.04.2021 10:01 Antwoord

Ze hebben een super karakter, ze zijn schoon en Op 15 oktober zijn er 5 pups geboren.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.