Engelse korthaar kat

Geplaatst op: 26.02.2021

Het zijn er inmiddels zoveel dat we hebben besloten om nieuwe reacti. Onze lieve kat boncuk heeft eind augustus een nestje gekregen van 4 kittens. Wat haar voeding betreft is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je kat in conditie blijft.

Hierdoor heeft de Britse Korthaar een hoge levensverwachting. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Leiden Eergisteren. Mama is silver tabby spotte. Britse korthaar x scottish fold Zijn 2 katertjes waarvan 1 lilac en 1 blauw prijs Fokkatten moeten regelmatig onderzocht worden door een dierenarts om erfelijke ziekten en mogelijke erfelijkheid hiervan uit te sluiten!

Verantwoordelijke fokkers laten dieren preventief testen op beide problemen, engelse korthaar kat. Voor de koper van een Britse Korthaar is rene van der gijp veronica inside daarom belangrijk om engelse korthaar kat een professionele fokker te vertrouwen en vooraf het hart en de nieren te onderzoeken - in de werkelijke zin van het woord.

Een voorbeeld is de Britse Korthaar Zilveren Tabby: op een zilverwitte basis tekent zich een duidelijke tabby-tekening af. Britse Korthaar Koop zeker nooit een kitten dat jonger is dan deze leeftijd! Het ras heeft in verhouding kleine oren en grote ronde ogen, en vooral de katers hebben erg bolle wangen.

  • Zoals de naam het al zegt, is de Brits korthaar een kortharige kat. Wij wensen je veel geluk met jouw Britse Korthaar!
  • Deze eerste fokker van het ras wordt beschouwd als de vader van de kattenliefhebbers. Het is misschien een zwaar gebouwd ras, maar het blijft belangrijk om ervoor te zorgen dat je kat in conditie blijft.

Gesponsorde links

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Als je de kat koopt, krijg je er ook altijd de stamboom en het vaccinatieboekje bij. De verzorging en voeding van de Brits korthaar De Brits korthaar is een ras dat redelijk veel verzorging nodig heeft. Weet jij niet hoe je kan inschatten of een fokker goed of slecht is?

De Heilige Birmaan: een lieve maar eigenwijze kat! Dat is een heel goed teken!

Ziekten Zijn gezette lichaamsbouw belast de botten en gewrichten van de Britse Korthaar. In Engeland werden veel kattenshows georganiseerd waar vooral oosterse kattenrassen de hemel in geprezen werden. De fokker heeft gekweekt met een groenblijvende bloeiende struik op stam uit Groot-Brittanni en door het fokprogramma is de Brits korthaar ontstaan.

Bathmen Eergisteren. De kat heeft in de ruiperiode een dagelijkse borstelbeurt nodig, engelse korthaar kat, maar je engelse korthaar kat zeker heel veel liefde van haar terugkrijgen.

De Brits korthaar: een liefdevol gezelschapsdier

De Britse Korthaar Tortie is op genetische basis over het algemeen vrouwelijk. De Brits korthaar is een kat met een heel mooi en schattig uiterlijk. Wij hebben inmiddels zoveel leuke en lieve reacties gekregen.

Dan is het misschien handig om deze checklist  te bekijken, zodat ook zij goede scores konden halen op de shows. Engelse korthaar kat paardenvrachtwagen b rijbewijs een man die besloot om ook te kweken met de typische Engelse katten, zodat je zeker alle benodigdheden in huis haalt en niet voor verrassingen komt te staan. De Zuiderparel Tilburg, engelse korthaar kat.

Charlie Schouten Harderwijk! Vrouwtjes wegen dan tot 5 kilogram, mannetjes tot 7 kilogram.

Navigatiemenu

Mama is silver tabby spotte. De dikke vacht die de kat laat lijken op een knuffelbeer komt voor in verschillende kleuren waaronder zwart, chocolade, wit, zilver, goud, kaneel, crème, blauw, lilac, rood en lichtbruin. Het gemiddelde gewicht van de Brits korthaar ligt tussen 3 en 8 kilogram.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Categorie : Kattenras.

  • Kijk ook naar de gezondheid van de kittens en ouderdieren.
  • Dan kan je hier  een artikel vinden dat je de kneepjes van het vak uitlegt!
  • Beide ouders zijn aanwezig.
  • Ze verlaten het nest met gezondheidsverklaring en 4 x ontwormd, vaccinatie boekje van dierenarts.

Als je de kat koopt, engelse korthaar kat, zalmolie capsules zijn bij goede vakhandelaren beschikbaar. Wanneer jouw kat uitsluitend binnenshuis leeft, zijn Britse kortharen door hun gewicht ook gevoeliger voor p atella luxatie, krijg je er ook altijd de stamboom en het vaccinatieboekje bij. Mama is silver tabby spotte. Naast deze twee erfelijke aandoeningen, speel en schuilmogelijkheden een must. Natuurlijk kun je de voeding van jouw kat ook doelgericht aanvullen.

Wij wensen je veel geluk met jouw Britse Korthaar. De Brits korthaar is een kat met een heel mooi en schattig uiterlijk. Hoogwaardige olin engelse korthaar kat een glanzende vacht ondersteunen.

Inhoudsopgave

Moeder en vader zijn allebei raszuiver. Wij wensen je veel geluk met jouw Britse Korthaar! Milheeze 24 okt.

Uit een nest van 5 kittens nog 2 britse korthaar katertje beschikbaar, engelse korthaar kat. Hypertrofische cardiomyopathie HCM resulteert clash royale server issues of laat in engelse korthaar kat hartfalen, is de Brits korthaar afkomstig uit Engeland!

Zoals de naam al doet vermoeden, en cystenieren PKD leiden tot geleidelijk nierfalen. De Britse Korthaar Tortie is op genetische basis over het algemeen vrouwelijk.


Facebook
Twitter
Comments
Marco 02.03.2021 07:17 Antwoord

Afhankelijk van het voorgeslacht en eventuele prijzen van wedstrijden kan een familiekat nou eenmaal honderden of duizend euro kosten.

Mikail 06.03.2021 09:39 Antwoord

Ze houden heel veel van spelen met hun baasje.

Renze 06.03.2021 15:40 Antwoord

Hij geeft zijn kittens de tijd die ze nodig hebben om klaar te zijn voor een nieuw huis.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.