Britse korthaar kittens te koop silver tabby

Geplaatst op: 05.04.2021

Als je van plan bent om een kat te nemen, is het een goed idee om op te lijsten wat je verwacht van je huisdier. Gotham Amazing Story bevallen 4 mooie kittens Kitten.

Kattenrassen Wat kost een raskat Show agenda Een raskat kopen Waarop letten bij aanschaf Verzorging van uw Kitten Gezondheid Raskat Voeding van uw kat Ontwormen en enten Giftige planten en stoffen Hoe word je keurmeester. Brits korthaar kittens Kitten. Op aanvraag 18 okt. Brits korthaar kittens zijn op zoek naar een gouden manden de kittens zijn volledig in orden 2 keer geënt gechipt europees paspoor. Brits Korthaar.

Advertentie tekst Bij een contact van mij hier net over de grens is nog een blauwe kater beschikbaar. Goed om te weten: het karakter van je kitten kan je niet veranderen. Gerelateerde zoektermen! Kasterlee Vandaag. Tienen 11 okt.

De kittens groeien hie. Olmen 18 okt. Advertentie tekst Hallo allemaal, Op woensdag 05 augustus is onze mooie en lieve poes Zoëy bevallen van een nestje met 5 prachtige kitt.

Bekijk details. Waar vind ik een raskat met kort haar? Zeer sosiale kittens zijn bijna klaar om naar een leuk thuisje te gaan. Lief en geeft graag kopjes. Kasterlee Vandaag.

De vraagprijs verschilt van ras tot ras en ook de stamboom speelt een rol. Ichtegem 13 okt. Advertentie tekst Onze kittens groeien op bij ons in de woonkamer en zijn gewend aan heel veel aandacht en alle dagdagelijkse geluiden.

De kittens zijn volledig. Zeer sosiale kittens zijn bijna klaar om naar een leuk thuisje te gaan. Hallo, wij zijn opzoek naar een nieuwe thuis voor onze 2 britse kortharen vrouwelijk gesteriliseerd met pijn in het hart zoeken.

Kurt Malliet Tienen. Anais Wervik. Ook het karakter van je toekomstige huisgenoot is belangrijk. Catterynaam: Cattery Dreams of Heaven.

Ook het karakter van je toekomstige huisgenoot is belangrijk. Locaties aangeboden Kittens. Het zijn 3 katers en 1 poesje Kater silver black tabby. Met stambo. Waar vind ik een raskat met kort haar.

Zellik 20 okt. Brits korthaar poes 13 maanden, blue shaded cream grijs met crème schaduwen. Kasterlee Vandaag.

Links naar de Catteries Links algemeen Rasverenigingen. Het zijn 3 katers en 1 poesje Kater silver black tabby. Gereserveerd 21 okt. Gerelateerde zoektermen. Brits Korthaar kitten Prachtige brits korthaar kitten te koop wij hebben een mooi lilac brits korthaar kitten. Jouw filters: Dieren en Toebehoren. Heusden-Zolder 11 okt. Rumst 3 okt.

Locaties aangeboden Kittens. Anais Wervik. Catterynaam: Cattery Smitten Kitten.

Verder hou je er best rekening mee of je kat buiten kan of niet. Zeer sosiale kittens zijn bijna klaar om naar een leuk thuisje te gaan! Banner actie Formulieren Uw link aanmelden Uw link wijzigen Uw banner plaatsen.


Facebook
Twitter
Comments
Wijtske 14.04.2021 03:43 Antwoord

Zellik 20 okt. Catterynaam: Cattery Smitten Kitten.

Sercan 14.04.2021 17:10 Antwoord

Catterynaam: Cattery Chelbygoldblue. Bekijk details.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.