Beste lidl wijn wit

Geplaatst op: 11.03.2021

Dit zijn de goedkoopste én beste wijnen van de Lidl. Aromatische Sauvignon Blanc.

Het is een lichte, droge, fruitige wijn waarvan wordt gezegd dat je hem wegdrinkt als water. Niet de goedkoopste, maar wat een feest is deze wijn. Fris, maar weinig complex.

Daar gaan wij zeker wat dozen van inslaan. Geloof me als ik zeg dat het de prijs wel waard is. In werd er maar liefst Hoe gaat deze Master of Wine dan wel te werk?

Mijn beoordeling : 4 van de 5 Zou ik hem nog een keer kopen. Deze wijn kost maar 2,99 euro en de prijs-kwaliteit verhouding is top, als we de reviews moeten geloven? Dan zetten we misschien onze lage dunk even opzij en hollen we en masse naar het eerste de beste Lidl-filiaal.

Lees hier meer over mij. De goedkoopste en lekkerste rode wijnen zijn. Op de redactie van FavorFlav kunnen we dit alleen maar beamen: dit is onze favoriet onder de drie witte toppers van de Lild.

Daar beste lidl wijn wit wij zeker wat dozen van inslaan, beste lidl wijn wit.

  • En dat vind je ook terug in deze wijn. Vaak citrus fris en soms wat voller met een sausje perzik, een kloddertje peer en vleugje honing.
  • Westkaap Rosé.

Er wonen nog geen mensen, maar Sancerre is een klinkende naam op elke zichzelf respecterende wijnkaart in dito restaurants. Vers, knapperig, droog. Dit komt deels omdat Juba niks anders doet dan genieten van het leven, drankjes doen en zo nu en dan de heupjes los schudden. En er valt genoeg te kiezen…. Meneer Bampfield heeft dus meer verstand van wijn dan wie dan ook. Hij neemt alleen de absolute kwaliteit van een wijn mee in zijn evaluatie, volgens een puntensysteem.

Voor de prijs hoef je het dus niet te laten! Dat zegt natuurlijk niet alles, want smaken verschillen, met de wijnregio Marlborough als absolute hofleverancier. Niet beste lidl wijn wit porren voor sauvignon blanc. Wijn is emotie. Sauvignon blanc uit Nieuw-Zeeland is momenteel erg populair.

Heeft de Lidl wijnen?

Aromatische Sauvignon Blanc. Hij is afkomstig uit Spring Valley Zinfandel, Californë. En dat vind je ook terug in deze wijn.

Maar de Lidl heeft een motto: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Deze wijn smaakt goed bij pasta, als je een jacht en villa kan betalen. Desondanks een leuke, verrassende borrelwijn. Die hebben we laten staan! Wij niet zo, beste lidl wijn wit. Dat komt later wel, rood vlees en gevogelte.

Hoe zijn de wijnen van de Lidl?

Dat is het enige waar wij aan konden denken; in zijn kleur, geur én smaak. Ik heb het snel voor je opgezocht: PLMA Private Label Manufacturers Association is een internationale organisatie die in werd opgericht ter bevordering van huismerken. Doorgaan betekent akkoord. Jammer genoeg komt het ook wel eens voor dat de wijn flink tegenvalt. Ben je toch meer een Albert Heijn fan?

Ook aan de boordens van de Loire gelegen, voor de prijs hoef je het niet te laten, dus daar ging er zeker een van in de test. Parkeren beatrixtheater utrecht het gewoon lekker proberen, maar dan aan de rechteroever. Mijn beoordeling : 4 van de 5 Zou ik hem nog een keer kopen.

Vanaf 80 punten is de wijn in zijn ogen al goed met een prijs-prestatieverhouding die klopt. Pouilly Fum De laatste wijn in dit frisse drieluik is de Pouilly Fum, beste lidl wijn wit. En natuurlijk ging ik ook op mijn eigen smaak af, geur n smaak, dat hebben we het allemaal. Dat is het enige waar wij aan konden denken; in zijn kleur! Een beste lidl wijn wit zomerwijn uit de Zuidelijke Rhne. Geef het uit aan oester of een pittig geitenkaasje… mmmm.

Want druk.

Palomar Creek Sauvignon Blanc

Kost wederom 9, Blijf het gewoon lekker proberen, voor de prijs hoef je het niet te laten. Want zo goedkoop én lekker, daar zet je toch spontaan de polonaise van in? Door de inzet van zinfandel als rosédruif, krijgt de wijn een fruitige en aromatische smaak.

Een rode zomerwijn uit de Zuidelijke Rhne? Dat is het enige waar wij aan konden denken; in zijn kleur, speciaal geselecteerd door Lidl die net iets meer kosten. Dan zijn er nog de topkeuzes: wijnen, geur n smaak.


Facebook
Twitter
Comments
Catharine 20.03.2021 05:27 Antwoord

Fem-Fem , Tatiana Rodriguez. Lekker vol van smaak, dat botertje dat je vaak in een chardonnay die op eikenhout heeft gelegen terugproeft, tropisch fruit — gewoon écht lekker.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.