Antilliaans chinees amsterdam zuidoost

Geplaatst op: 06.04.2021

Nou, was wel jammer dat we al betaald hadden, want bij Lucky King moet je eerst betalen, dan mag je eten. Gemiddeld 1.

Je beoordeling Beoordelingsregels. Mark V. Heerlike Antilliaanse eten echt een aanrader om uit te proberen. Beoordelingen filteren. Had ik de rekening niet gecontroleerd, dan had ik dingen betaald die ik niet besteld had. Bent u echter de eigenaar van dit bedrijf? Het was erg goed en niet duur.

Het was erg goed en niet duur? Is dit een plek waar je antilliaans chinees amsterdam zuidoost voordat je je bestelling ontvangt. Ga direct aan de slag. Vorige Volgende 1 2. Wij zijn erg verontwaardigd over dit voorval en vinden dit niet kunnen.

Is dit een Nederlands restaurant? De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Ga direct aan de slag.
  • Beoordeeld op 9 juli Geweldig restaurant! Zeer vriendelijk personeel.
  • Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Tot de volgende keer! Eten is lekker. Reden De openingstijden kloppen niet Het bedrijf is failliet verklaard Het bedrijf is opgeheven en bestaat niet meer De vermelding of een deel ervan bevat ongepaste inhoud Dit bedrijf is geen catering De gegevens van deze vermelding zijn onjuist.

Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen. Is dit restaurant geschikt voor kinderen?

Beoordeeld op 27 juli Eenvoudig maar lekker? Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen. Stap direct over naar een betaalde vermelding, Indonesisch. Volop keuze voor een goede prijs. Telefoon Website www. Bezig met uploaden.

Corona informatie

Heb hier meerdere keren gegeten, de gerechten waren niet gaar, eten was smakeloos en het vlees was te zacht. We wilden naast onze hoofdgerechten ook saté erbij. En controleer je rekening! Datum van bezoek: mei

De bediening is vlot en vriendelijk en de prijzen Beoordeeld op 10 april via mobiele applicatie Lekker eten. Druk als altijd lekker eten voor weinig geld, antilliaans chinees amsterdam zuidoost.

Personeel is aardig heel leuk plek om te eten. Eten is erg lekker? Datum van bezoek: juli Deze man is totaal niet klantvriendelijk en weigerde naar ons verhaal te luisteren of berhaupt naar een oplossing te zoeken.

ZuidoostPartners

Nederlands De hete saus van tafel is ook super De titel van je beoordeling. Hallo afgelopen vrijdag 12 oktober kwam ik voor het eerst lunchen in uw restaurant. Vervolgens probeerden wij een medewerker hierop aan te spreken.

Antilliaans chinees amsterdam zuidoost van bezoek: oktober Ik kwam hier gezellig met een goede vriendin een hapje eten. Lekker eten, prima deal 3 gerechten met nasi, inclusief vegetariers. Daniela H? Vriendelijk personeel en schoon restaurant. Eet eerst en betaal achteraf en voorkom grootte verontwaardiging. De menukaart is zeer uitgebreid en biedt ruime keuze voor iedereen.

Ga direct aan de slag.

Openingstijden

Beoordeeld op 9 juli Geweldig restaurant! Telefoon Website www. Deze plek raden wij niemand aan. Waarderingen en beoordelingen 4,5  12 beoordelingen.

Afbeelding kiezen 2. Heel erg lekker eten? Mensen kijken dus. De menukaart is zeer uitgebreid en biedt ruime keuze voor iedereen, inclusief vegetariers.


Facebook
Twitter
Comments
Finette 12.04.2021 11:27 Antwoord

Bedankt voor je hulp!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.