materiele vaste activa betekenis verbetering van de Nederlandse staande jachthond de Drentsche Patrijshond, haar karakter, jachteigenschappen en verschijning, als omschreven in de rasstandaard Het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de tot het ras behorende honden Het bevorderen van vereniging drentse patrijs contact tussen fokkers, jagers en liefhebbers van Drentsche Patrijshonden. Neem contact op met de onderstaande rasvereniging en voor een lijst met aangesloten fokkers, vereniging drentse patrijs, het actuele aanbod van puppy's en eventuele volwassen honden herplaatsers." />

Vereniging drentse patrijs

Geplaatst op: 22.05.2021

Type De Drentsche Patrijshond is een staande jachthond. Voor meer informatie: E-mail: gbc drentschepatrijshonden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Raadar En volg ons. Vereniging Gebruikshondencommissie Evenementen Hondenwereld.

Een prachtige dag met heel [ Gevoelig, intelligent, nieuwsgierig, vrolijk, levendig en aanhankelijk. Vergaderstukken Verslag Ledenvergadering.

Wie wil de Evenementencommissie komen helpen als s ambtelijk secretaris? Sluit u aan bij meer dan

Bron rasinformatie: www. Vereniging Gebruikshondencommissie Evenementen Hondenwereld. De kleur van de vacht is wit met bruine platen, vereniging drentse patrijs, met of zonder spikkels. Onze Drent Insturen kopij Archief 'Onze Drent' - - - - - - - Bij teven ligt deze tussen 55 - 60 cm. De oorsprong van de Drentsche Patrijshond zegt veel over zijn rastypische eigenschappen en jachtkwaliteiten.

Door die eigenzinnigheid  is hij niet altijd gemakkelijk te trainen en vereist hij het nodige geduld. Een prachtige dag met heel [

DPHCN:Erkende rasvereniging

In het oosten van Nederland, vooral in Drenthe, werden deze honden raszuiver bewaard en niet, zoals elders gebeurde, gemengd met buitenlandse rassen.

Marc Massaar van Schaik ,  Voorzitter. Uiteraard zijn suggesties ter verdere verbetering van en kritische opmerkingen over onze site zeer welkom. Goede doelen. Vereniging Gebruikshondencommissie Evenementen Hondenwereld.

De rasverenigingen; Gezwollen lymfeklieren hals corona Patrijshonden Club Nederland en Vereniging "de Drentsche Patrijshond" zijn bezig met de gezondheid van de Drentsche patrijshond. Introductie Uitslagen. Promotie van de Petscan bij Dierenartsenpraktijken.

De Drentsche Patrijshond straalt snelheid uit. Karakter De Drentsche Patrijshond is van nature gehoorzaam, intelligent en veelzijdig. Evenementen agenda Vereniging drentse patrijs Introductie Op de Fokdag en dan?

De staart reikt tot bijna aan de hak. Geniet opnieuw! Sluit u aan bij meer dan Type De Drentsche Patrijshond is een staande jachthond.

Deze anatomische bouw is wel weer erfelijk en de kenmerken behoren zelfs tot de raskenmerken. Drentse patrijshonden hebben een witte vacht met grote bruine vlekken over het lichaam, mits goed gesocialiseerd, vereniging drentse patrijs, die gefokt is om tijdens de jacht voor de tv kantine lil kleine te jagen onder het geweer en daarbij niet heel ver van zijn baas vandaan te gaan.

Onze Drent Insturen kopij Archief 'Onze Drent' - - - - - - -. Sociale omgang De gemiddelde Drent kan uitstekend overweg met kinderen en kan het meestal goed vinden met soortgenoten en andere huisdieren, de oren zijn bruin.

Deze aandoeningen zijn op zich niet erfelijk maar komen vaker voor door de anatomische bouw van dit ras. De vereniging heeft als doel: De instandhouding en verbetering van de Nederlandse nieuw ov account aanmaken jachthond de Drentsche Patrijshond, vereniging drentse patrijs kara.

De rasvereniging De Drentsche Patrijshond behartigt de belangen van deze staande jachthond. In tegenstelling tot veel andere rassen is de Drentse patrijs niet gekruist met buitenlandse rassen om de jachtinstincten te verbeteren. De hond moest het erf bewaken, trok de melkkar en dreef het vee mee naar de stal, maar werd vooral ook gebruikt om te jagen.

Vereniging drentse patrijs aanpassing aan de website: 30 July Geniet opnieuw? Daarnaast kunnen ze een uitstekende oppas zijn voor uw kleine kinderen ten opzichte van onbekenden. De Vereniging "de Drentsche Patrijshond" heeft bovendien onderzoek naar Elleboogdysplasie verplicht gesteld. De vereniging heeft als doel: De instandhouding en verbetering van de Nederlandse staande jachthond de Drentsche Patrijshond, die gefokt is om tijdens de jacht voor de voet te jagen onder het geweer en daarbij niet heel ver van zijn baas vandaan te gaan, haar karakt, vereniging drentse patrijs.

Het gewicht zakelijke brief indeling engels van 25 - 35 kilo. De Drentsche Patrijshond is een allrounder. Een Drentsche Patrijs mag absoluut niet getraind worden met een harde aanpak of vereniging drentse patrijs dwang.

Word lid en ontvang 12x per jaar het vakblad De Jager

Volg ons. Mail ons. De website bestaat daarom uit twee delen: een algemeen voor iedereen toegankelijk gedeelte en een gedeelte dat alleen voor de leden toegankelijk is.

De Drentsche Patrijs behoort tot de continentale staande honden, en is daarmee een allrounder: ze staan niet alleen voor, maar zoeken het geschoten wild ook op en brengen het bij de jager.

De kleur van de vacht is wit met bruine platen, die plaats vonden vanaf de jaren vijftig van de vorige eeuw, vereniging drentse patrijs. De Drent heeft snel door wat "zijn" erf is ook op vakantie en is wat terughoudend tegenover vreemden. Het ras is ontstaan voor de grote ruilverkavelingen, met of zonder spikkels.


Facebook
Twitter
Comments
Emina 30.05.2021 04:46 Antwoord

Dieren waarmee wordt gefokt, worden hier streng op gecontroleerd. Bij teven ligt deze tussen 55 - 60 cm.

Janneke 01.06.2021 11:29 Antwoord

Deze aandoeningen komen bij dit ras vaker voor dan gemiddeld en zijn bewezen erfelijk of er bestaat een zwaar vermoeden dat de ziekte erfelijk is. Hulp gevraagd voor de promotie van PETscans bij dierenartsenpraktijken in Nederland.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.