Het weer in split in april

Geplaatst op: 04.03.2021

Split weer zondag 15 november. Beste Janny, hoe meer naar het zuiden, hoe warmer het weer zal zijn. Het publiek: overwegend ouderen?

Amfiteatar Details ». We willen naar een gebied waar het tenminste 28 graden is en aan de kust. Split weer zondag 10 november Ik heb nog een beetje mijn twijfels over het weer. Kunnen jullie daarvoor suggesties geven?

Dit is voor jullie misschien wel een goede optie. Zagreb in april. Onderweg van Zadar naar Split kun je ook nog nationaal park Krka bezoeken vlakbij Sibenik? Gebruiksvriendelijk en super veel nuttige informatie. It is main inner container footer text.

Maart Mei. Wij hebben interesse om rond 17 juli 2 weken naar een camping in de buurt van Obrovac te gaan. De kans op regen is gelukkig klein.
  • In deze maanden is het weer meestal nog lekker warm en valt er relatief weinig regen.
  • Mijn vriend en ik vertrekken deze donderdag met de auto naar Dicmo-Split.

Vooral voor een kustgebied zijn weersvoorspellingen moeilijk. Split weer maandag 25 november De dagen dat we niets doen zouden we graag in een hotel verblijven waar ook Nederlandse kinderen zijn zodat mijn zoon dan ook nog wat leeftijdgenootjes om zich heen heeft. Na een aantal regenachtige zomers terwijl we wel voor de zon gingen in andere landen gaan we komende zomer naar Zadar op vakantie.

Met goede weersomstandigheden is april een goede maand om op deze plek in Kroatië te gaan. Hallo Wij zouden in oktober met de camionnet en de twee honden naar Kroatië gaan voor een kleine maand. The certain way to be wrong is to think you control it.

Ik hoop dat ik je hiermee een beetje heb kunnen helpen. Onze mening over het weer in april. Beste reistijd om naar Split te gaan. De temperatuur van het water in Split Kroati - maandelijks Zee-oppervlaktetemperaturen voor reizigers. Ik hoor graag of je ideen, hoe warmer het weer zal zijn, M. Warme dagen in Oktober kunt u verwachten in de Split. Beste Jan?

De weersverwachting voor de komende 14 dagen

Wil je me alsjeblieft geruststellen dat het dit jaar goed komt met de zon?? Wat is een mooie plaats niet te ver van Zadar om te verblijven voor jonge kinderen? Split in Februari. Hallo, binnen enkele dagen vertrek ik met mijn vriendin naar Pula en gaan we ginds kamperen aan de kust.

Het weer in Split kan van jaar tot jaar enigszins variren, maar deze gegevens zouden verrassingen moeten beperken. Weergegevens voor Split in april zijn afgeleid van een gemiddelde van de seats and sofas den haag den haag sinds in Split!

Deze site gebruikt cookies. Split weer zondag 27 oktober Goedemiddag, het weer in split in april, Ik ben van plan om 21 september richting Porec of Pula te gaan voor ongeveer 10 dagen. Maar je moet natuurlijk ook een beetje geluk hebben. De warme lucht uit het zuiden wordt door het hoge Uka gebergte omhoog geduwd waardoor het afkoelt voordat het Istri bereikt!

Split weer maandag 18 november Beste Lynn, op publieke stranden is het meestal niet toegestaan om je hond los te laten lopen maar aangezien jullie van plan zijn om in oktober te komen denk ik dat je genoeg lege stranden zult vinden waar je zonder problemen je honden los kunt laten lopen. Wat kun jij ons aanraden. Het ene najaar blijft de zee veel langer warm dan het andere najaar, het is altijd weer verschillend.

  • En is er in die tijd nog wel wat te doen voor kinderen van 16 en 14 jaar?
  • Wij willen eind augustus richting Kroatië komen om te camperen en duiken en uiteraard onderwater te fotograferen.
  • Wil je me alsjeblieft geruststellen dat het dit jaar goed komt met de zon??
  • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je graag zo warm mogelijk weer in april of mei dan is Sibenik of Split een betere keuze dan de bovengenoemde plaatsen in Istrie. Overschakelen naar Fahrenheit Overschakelen naar Celsius. Split weer woensdag 28 oktober. Daar kun je per hotel meteen zien waar je op dat moment de goedkoopste kamers curacao florin naar euro boeken voor jouw reisdata.

Hallo, binnen enkele dagen vertrek ik met mijn vriendin naar Het weer in split in april en gaan we ginds kamperen aan de kust. Split weer zaterdag 24 oktober! Verschilt het weer in dit gebied met het weer in de rest van Istrie.

Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Split

Maar het kan altijd een keer zo zijn dat er een paar dagen regenachtig weer is, dat kan altijd gebeuren in het voor- of najaar. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Maar dit soort controles doet de politie niet met mensen die niet in een auto zitten. Ook een hele mooie regio waar je een deel van je vakantie door zou kunnen brengen, om daarna door te reizen naar Dalmatie.

Als u van plan bent in de nabije toekomst naar Split te gaan, het weer in split in april, dan raden wij zeker aan om Split 14 dagen weersvoorspelling pagina te bekijken voordat u aankomt! Dag Karianne, Ik en mijn vriend zouden een huisje huren in Split - Osoje of Dicmo van 10 september tot en met 17 september. Hallo Wij zouden in oktober met de camionnet en de twee honden naar Kroati gaan voor een kleine maand.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.