Het leven van een loser boekendoos

Geplaatst op: 01.05.2021

B voor 20 februari dan doe ik hem. Maar kort gezegd, het is mijn favoriete boeken ooit. Jouw cijfer:.

De mening De mening is goed en georganiseerd. Ook zou je iets meer punten en hoofdletters kunnen zetten omdat het in sommige stukjes het lezen wat moeilijker ging.

Ik zit in de 1e klas en ik doe mijn Engels boekverslag over dit boek. Ze glijden naar beneden, maar worden bekogeld met sneeuwballen wanneer ze beneden zijn Sneeuwoorlog Later besluiten Theo en Bram een iglo te bouwen. Cijfer docent: 8,0. Volgens Bram bestaat de wereld uit domme idioten en slecht bedachte regels.

Maar op dat moment komen pap en mam thuis en is de oprit nog lang niet schoon! Deze kaft wilt eigenlijk laten zien hoe erg Rick zich eigenlijk misdraagt. Ik vnd eigenlijke alle delen wel leuk, het leven van een loser boekendoos, maar als je wat ouder bent vind je het wel eenbeetje kinderachtig! En het zijn mijn lievelings boeken en mijn vriendin vindt ze ook heeeeeeeeeeeeeel leuk net zoals ik.

Heb ze heel vaak achter elkaar gelezen. COM Automatisch op de hoogte blijven wanneer je de nieuwste Loser kan bestellen.

In een mum van tijd heeft ie t boek uit" Kevin op 24 juni "Vette boeken ik heb nu deel 3,7 en

Blogarchief

Tegen iedereen die het van plan zijn het boek in het nederlands te kopen als hij uit is, wil ik zeggen dat jullie er geen spijt van zullen krijgen als je dat doet!! Hij haalt allemaal gemene grappen uit en zet Bram voor schut. Het lettertype was "makkelijk". Het zit een geweldig verhaal in!

Noem de titel en laat het boek zien. Anoniem 9 november om Ik blijf maar lezen.

  • Ik hoop dat er nieuwe blijven komen! Samen met het dagboek van een muts ale twee zijn het de beste boeken ooit tof!
  • De vele humor zal ze aan het lezen houden.

Nieuwere post Homepage! En rende achter Bram aan die snel in zijn eigen kamer glipte en de deur op slot deed. Het noemt het leven van een loser vet koel.

Ken je iemand die naar de middelbare school gaat of ga je zelf binnenkort. Ik vind het echt geweldig.

Verwerkingsopdracht.

Het blijkt zijn moeder te zijn, die hem vertelt dat hij op zijn kleine broertje Max moet passen. Want kan dat Tijdens Corona? Chirag Gupta vriend, van school Natuurkunde leraar.

Een groot compliment voor Jeff Kinney" Fleur op 6 november "Super leuke boeken!. Hiermee ga ik me boekenbeurt doen Zwaar de klos " remi op 4 maart "ik ben melle ben 14 jaar zit op esdalcollege en hou super veel van deze boeken lezen is zo lol yolo swag" melle fischer op 4 maart "vet leuk ik ben 14 en zit op esdal echt gaaf" melle gemiddelde lengte 2 jaar op 4 maart "goede boeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

En abonneer op pewdipy en ye li is cool. Nu ben ik aan de beurt. Zo fijn is het nieuwe schooljaar dus ook weer niet, het leven van een loser boekendoos.

Bib Boutersem

Bedankt voor jullie aandacht. Theo Thorbecke heeft nu ook een eigen serie, dus ik denk dat je voorlopig nog niet bent uitgelezen! Meneer Heuf geschiedenis docent.

  • Op school lees ik ze ook!
  • Wim Wouters zanger uit Ricks band.
  • Eerste uitgave.
  • Er zit veel humor in en het is zeker een aanraden om de hele serie te lezen.

Rick zei: Ik ga je vermoorden. Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan. Het is alleen nog wachten tot deel twee in de winkel ligt. Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Zijn broer Rick, maar het is een beetje hetzelfde argument. Ik ben het er wel mee eens, pest Bram thuis. Het kluisje huren ing leeuwarden wordt niet gepubliceerd, het leven van een loser boekendoos.

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Het is een heel goed boek voor jongeren en makkelijk om te lezen. En de tekeningen zijn echt grappig! Ik doe er ook mijn boekbespreking over.

Omdat die ook veel voorkomen in het verhaal. Bram zijn leven is een wild leven en je weet maar nooit wat hij volgende keer gaat tegen komen? Geef daarbij duidelijk aan of je anoniem wilt blijven.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.