Youtube film invoegen in powerpoint 2007

Geplaatst op: 31.05.2021

Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Uw cursor verandert nu in een kruisje. Ondersteunde video- en audiobestandsindelingen in PowerPoint.

Een video automatisch of bij klikken afspelen In de diavoorstelling wordt standaard de video afgespeeld als onderdeel van de klikvolgorde. Cursus PowerPoint Index  - vorige - volgende         Les 34 Film           Film invoegen Of je nu een geluid of een film invoegt in je dia, veel verschil is er niet.

Code plakken Keer terug naar Powerpoint en klik met de rechtermuisknop op het kader met het kruis waarin uw videofragment moet komen. Contact opnemen met ondersteuning. Om de juiste instructies te zien, selecteert u de versie van Office die u gebruikt:. Als u de video wilt invoegen in de dia, hoeft u alleen maar op Invoegen te klikken.

PowerPoint ondersteunt ook bijschriften en ondertiteling die is ingesloten in videobestanden. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Laat het weten in de comments. Wat ik wel nog wil vertellen is: 1. We gaan een Shockwave Flash Object invoegen, youtube film invoegen in powerpoint 2007. U kunt de video ook automatisch laten starten zodra deze op het scherm verschijnt, of deze laten afspelen wanneer erop wordt geklikt:.

  • Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.
  • Verwijder watch? PowerPoint en nieuwere versies ondersteunen het afspelen van video met meerdere audionummers.

Wilt u in plaats daarvan een online-video invoegen?

Dat zou ik je alleen niet aanraden: het kost namelijk meer moeite en het resultaat is niet echt om over naar huis te schrijven. Live Movie Maker. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Dit token is niet meer valide. Bevestigingsmail verstuurd! Hebt u nog meer feedback?

Het optievak "Animatie" in het tabblad "Animaties", blijft namelijk ingesteld staan op "Alleen afspelen wanneer er wordt op geklikt". Als u op de locatie waar u de presentatie wilt geven over een internetverbinding beschikt, kunt u het namelijk ook insluiten in uw PowerPoint-presentatie.

Wanneer u op een willekeurige knippen en plakken apple op de dia klikt om naar de volgende stap te gaan, youtube film invoegen in powerpoint 2007, wordt de video afgespeeld.

PowerPoint en nieuwere versies ondersteunen het afspelen van video met meerdere audionummers. Heel goed.

Video afspelen

PowerPoint en nieuwere versies ondersteunen het afspelen van video met meerdere audionummers. Welke versie van Microsoft Office voor Mac gebruikt u? Code plakken Keer terug naar Powerpoint en klik met de rechtermuisknop op het kader met het kruis waarin uw videofragment moet komen.

Wanneer erop wordt geklikt De video wordt alleen gestart als erop is geklikt.

Dit pauze-effect bewijst zijn dienst wanneer je de film moet pauzeren tijdens je voorstelling, het bovenste deel klik je wanneer je een film wil toevoegen uit een bestand op je computer, of weet ik veel wat. ProShow Producer. Als u wilt dat het filmpje automatisch start tijdens de presentatie moet u naast Playing de waarde True instellen. Laat het weten in de comments. Picasa 3. Ook deze knop bestaat uit twee delen. Dan dient u Youtube film invoegen in powerpoint 2007 naast Loop te vervangen door False.

1. Developer Tab

Je kunt de video groter of kleiner schalen net als bij een afbeelding, of bijvoorbeeld in een mock-up plaatsen. En klik de knop "Aangepaste animatie". Mac gebruikers opgelet: het invoegen van een YouTube filmpje in PowerPoint voor Mac kan alleen als je gebruik gemaakt van Office of PowerPoint

Klik op het gewenste filmbestand en selecteer het selectievakje Koppeling naar bestand. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Zorg ervoor dat u in de rechterkolom, onder Customize the Ribbon. Developer Tab Open uw internetbrowser en surf naar de YouTube-pagina waarop het filmpje staat dat u graag wilt gebruiken in uw presentatie. Om niet-werkende koppelingen te helpen voorkomen! Ook dan werkt het weer net even anders. Een videobestand invoegen en afspelen vanaf uw computer.

Youtube in Powerpoint toevoegen

Ook een filmpje wordt aanzien als een animatie, dus hebben we ook hier het taakvenster "Aangepaste animaties". Wilt u een PowerPoint-presentatie geven en daarin gebruik maken van een YouTube-fragment?

Klik op het tabblad Developer en selecteer net boven Controls de knop met de sleutel en de hamer om meer opties te zien te krijgen. Mochten we hebben gekozen voor de optie "Wanneer erop wordt geklikt" bij het invoegen van onze film, zou enkel het eerste effect, het pauze-effect zijn ingevoegd in het taakvenster.

Kies de dia waarin je de video wilt invoegen. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Plaats indien nodig een vinkje door het tabblad aan te klikken en klik op de OK -knop.


Facebook
Twitter
Comments
Emrullah 09.06.2021 06:23 Antwoord

De vierde optie "Herhalen", doet ook wat het zegt, het herhaalt de video tot je naar de volgende dia gaat.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.