Youtube app werkt niet

Geplaatst op: 26.02.2021

Ontdek  Mijn Philips. Enter your username or e-mail address.

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Sinds gisteren doet mijn youtube app het niet meer. Update 4 woensdag 19 december : Er is een update uitgebracht aan de software van de tv-ontvangers voor de problemen met YouTube.

Sluit deze sidebar. Ik wil graag promotionele communicatie ontvangen - op basis van mijn voorkeuren en gedrag - over Philips producten, diensten, evenementen en promoties. Beide werken niet meer!!

Zwarte arris kast vip Youtube app werkt niet bruut dit, youtube app werkt niet, dit kan toch niet. Vandaag nog naar de winkel geweest hoe dit op te lossen,er waren inruilprijzen voor je oude TV en dan kon je een nieuwe kopen van 40 inch of groter. Update - Deze streamingdiensten stream. Ben nog wat vergeten te melden ,hierdoor Youtube heb ik al een mediaspeller bij het oud vuil kunnen brengen en was nog geen een van de goedkoopste dankzij dat youtube toen op de andere dag ook niet meer werd ondersteund!

En ook nu is hij 3 jaar eigenlijk en nu al werkt dat niet meer??? Maar de kinderen kijken vaak Youtube erop. Hier helaas ook hetzelfde gedonder app werkt niet ook niet na herstart en ook niet na vernieuwing software.
  • Hoeveel zou Google hiervoor betaald hebben gekregen van de grote TV fabrikanten.
  • Kom in aanmerking voor cash-back, cadeaus en speciale aanbiedingen.

YouTube-app

Eerst zie ik dat facebook niet meer samenwerkt en nu youtube kan ik niets meer beluisteren ,soms maar dan slaat het na de video uit:- Ik vindt dat dit echt opgelost moet worden door geld bij te leggen en een nieuwe ervoor te geven. Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten Menu.

Bron: Google. Wat moet iemand die er weinig verstand van heeft? En wat zeggen ze nu kom maar even naar de zaak met je TV alsof ze daar niets van af weten deze pagina staat er bol van.

  • Bij sommigen van jullie lijkt dat de oplossing ook niet volledig te zijn of niet blijvend verholpen te zijn.
  • Hier precies hetzelfde probleem. Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen oplossen bij het streamen van video's Foutmeldingen in YouTube oplossen Groen scherm in videospeler Volumeknop is uitgeschakeld in YouTube Problemen met onjuiste videometadata op Facebook en Twitter oplossen Foutopsporingsinformatie naar YouTube sturen Cachegeheugen en cookies wissen.

Samsung TV uit6 serie. Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten. YouTube Helpforum Forum. Ik weet er alles van. Privacybeleid Servicevoorwaarden van YouTube Feedback verzenden. Goed nieuws, Elmer.

1. Verwijder de niet-compatibele app.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Een dure Philips Smart TV gekocht in juist om You Tube op groot scherm te zien sind kort is dit niet meer mogelijk Google heeft andere aanpassingen op de app gedaan bij navraag bij Philips kunnen zij dit niet aanpassen.

Maar een nieuwe ga ik niet kopen. Een lachertje!

Ik vind dit belachelijk. Wat is je klantnummer. Wachtwoord vergeten. BCC heeft niet gerageerd en Ziggo zegt niet te kunnen doen. Wat kun je zelf doen.

Mobiel internet

Update 3 woensdag 12 december : De update die YouTube heeft gedaan heeft het probleem niet opgelost. Wat mij nu het meeste stoort is dat ik het toestel gekocht heb in een electro winkel in ons dorp omdat ik vind als ge dat in uw dorp hebt gebruik dat dan en geef deze mensen kansen. Alles gedaan maar nog steeds werkt het niet.

Al na 2 jaar verdween de ene na de andere app. Wat is je telefoonnummer?

Verstuur Terug naar overzicht. Youtube app werkt niet experiabox 9 zte. Wordt alleen gedaan om nieuwe tvs te kopen. Meld je aan Heb je al een account. Geef aan of je je YouTube-kanaal en -video's wilt verbergen of verwijderen.

Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren. Geef een like. Volg de instructies hieronder voor de app of mobiele site van YouTube.

Meld je aan

Beste antwoord door Eef82 13 januari , En Ziggo heeft ook nog het een en ander in petto. Hij geeft geen foutmelding als ik via de ontvanger Youthbe wil kijken.

Wie kan mij hierbij helpen of een USB stick met deze upgrade opsturen. Dit is nu al een paar dagen, youtube app werkt niet. Update 2 zaterdag 08 december : Het probleem is ontstaan tussen software updates van onze tv-ontvangers door, waardoor het daar niet aan lijkt te liggen.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.