Whatsapp backup android naar iphone

Geplaatst op: 09.03.2021

Ga op je andere smartphone vervolgens naar je e-mailadres en open de mail waarin het gesprek zit opgeslagen. Wij vertellen je per besturingssysteem hoe jij je oude chatgeschiedenis over kunt zetten op je nieuwe telefoon. Selecteer het materiaal dat je wil overzetten.

Play Store. Dat betekent ook dat het overstappen tussen iPhone en Android straks makkelijker wordt. Lees ook: Overstappen van Android naar iPhone: alles wat je moet weten. Maak deze vooraf. Ga naar de Whatsapp instellingen en selecteer account à nummer wijzigen.

Ik heb vandaag een iphone 8 aangeschaft: Kom er met google niet helemaal uit. Lees ook. Als dat zo is, zou het een stuk makkelijker worden om de overstap te maken tussen Android en iOS. Lees ook: Overstappen van Android naar iPhone: alles wat je moet weten. We zetten er drie voor je op een rij, whatsapp backup android naar iphone.

Om GSMinfo.

Whatsapp overzetten van Android naar Android

Zorg ervoor dat je nieuwe Android staat ingelogd hetzelfde Googleaccount als je oude Android. Deel dit bericht: facebook twitter email linkedin Whatsapp. Inmiddels heb ik mij er ook maar bij neergelegd en volg daarmee der redenatie van FIX. Zorg ervoor dat je nieuwe iPhone staat ingelogd op dezelfde iCloud als je oude Apple. IPhone Google Drive: maak een back-up van je gegevens.

  • Veel van dit soort apps hebben in de app store zowel heel tevreden als minder tevreden gebruikers. Nieuws Door Laura Grootaarts 10 augustus 12 min.
  • Nieuws WhatsApp-fraude voorkomen: zo ben je veilig.

Chat met ons via deze site momenteel niet beschikbaar. Gelukkig zijn er wel andere manieren, zoals het gebruikmaken van speciale software. Vergelijk toestellen en abonnementen iPhone SE. Over ons Contact Adverteren. WhatsApp geeft zelfs aan dat het helemaal niet mogelijk is. Vooral het overzetten van je WhatsApp -gesprekken van Android naar iPhone gaat niet vanzelf!

WhatsApp misschien op meerdere apparaten

Dan weet je dat je niet zomaar je WhatsApp chatgeschiedenis kunt meenemen. Dat valt niet aan te raden, aangezien je zo snel over de limiet van je e-mailserver zult zitten. Kleine kanttekening: als je je chatgeschiedenis op een SD-kaart hebt gezet, moet die SD-kaart wel compatibel zijn met je nieuwe Android smartphone.

Apple heeft een handige app gemaakt waarmee je makkelijk bestanden overzet vanaf je Android smartphone. Deel dit bericht: facebook twitter email linkedin Whatsapp. Heb je een vraag. WhatsApp reservekopie, wat te doen als het niet werkt. Wie weet is WhatsApp de boosdoener.

Meld je aan

Na het instellen van je telefoonnummer, zal de app je vragen om een reservekopie terug te zetten. Hoi inmiddels van alles geeprobeerd. Bekijk eerst rustig wat voor jou de beste optie is. Is je Android-smartphone nog beschikbaar, download dan de app Move to iOS. Top 6 goedkope telefoons met WhatsApp 1 jul - Het is anno bij lange na niet nodig om een dure smartphone aan te schaffen als je alleen maar WhatsApp wil gebruiken en af en toe een fotootje wil maken.

  • Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account.
  • Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je smartphone.
  • Volg de aanwijzingen en voer je nieuwe mobiele telefoonnummer in.
  • WhatsApp is een populaire berichtendienst waarmee je gemakkelijk berichten, foto's en video's kunt uitwisselen met vrienden en familie.

Je moet nog even akkoord gaan met de voorwaarden en vervolgens ga je naar het volgende scherm waarop je je parkeren beatrixtheater utrecht moet opzoeken! Bekijk eerst rustig wat voor jou de beste optie is. Het adresboek gaf mij ook geen enkel probleem, whatsapp backup android naar iphone. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Gebruik de app van Apple zelf Er bestaat heel whatsapp backup android naar iphone software van derden, maar Apple heeft zelf een app ontwikkeld voor nieuwe gebruikers die bestanden van Android naar iOS willen overzetten. Ben er mee opgehouden en ben maar gewoon opnieuw begonnen met WA! Abonnement Los toestel. Of omgekeerd natuurlijk … Hieronder leggen we uit wat je opties zijn: 1.

Er bestaat heel wat software van derden, maar Apple heeft zelf een app ontwikkeld voor nieuwe gebruikers die bestanden van Android naar iOS willen overzetten. Volgens een gerucht zijn de app-ontwikkelaars wel bezig met een functie om WhatsApp straks op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken.

Workshops iTip: Zo zie je hoeveel WhatsApp-berichten je al naar iemand stuurde.

Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden. WhatsApp: overstappen van Android naar iPhone dinsdag 4 december bianca iPhone. WhatsApp chat overzetten van Android naar iPhone geplaatst: 29 januari - .


Facebook
Twitter
Comments
Selen 09.03.2021 16:07 Antwoord

Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar je nieuwe Android WhatsApp overzetten Android: Lokale back-up via SD-kaartje Heb je liever niet dat je gesprekgeschiedenis online komt te staan? Ik heb een reservekopie gemaakt maar android doet dat op de google drive en die kun je met wa niet bereiken daar de iphone met icloud werkt.

Lynsey 09.03.2021 18:13 Antwoord

Hoe belangrijk zijn al die tien duizenden berichtjes nou?

Amna 14.03.2021 03:51 Antwoord

Ben jij de gelukkige eigenaar van een nieuwe Apple of Samsung of misschien een ander Android toestel en vraag je jezelf af hoe je jouw Whatsapp berichten van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon kunt overzetten?

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.