Water in auto passagierskant

Geplaatst op: 22.02.2021

Totdat er 1 helder licht daar nog een keer naar de paravan keek en bleek het hemelwater afvoer gootje net omhoog geschoven was, en op die manier liep het via de airco lucht kanalen naar binnen. Kijk, elke auto heeft na verloop van tijd last van uitgedroogde rubbers.

Op de 2e foto druppelt het waar het schroefje in hoort.

Ofwel doorgerot? Ik heb vorige week denk ik precies hetzelfde probleem gehad, Zag er precies hetzelfde uit en heb ook een focus 3.

Van mij een plus voordat de vraag gesloten word. Water aan passagierskant. Scheelt weer beslaan van de ruiten en muffe lucht! Toen had ik geen tijd om er aandacht aan te besteden maar wel ff droog gepoetst. Reinigen van stoffen en lederen autobekleding: De meeste mensen staan pas stil bij het reinigen van de autobekleding op het moment dat er een vlek op de bekleding zichtbaar is.

Dat was dus na een poos wel duidelijk. Op het moment dat je de vlek wilt verwijderen zie water in auto passagierskant pas hoe smerig de bekleding van de stoelen vaak is. De ford had het over 1 of ander bakje wat vol zou kunnen zitten. De gebruikte url is dubbel. Auto leek wel een rijdende badkuip. Wl ooit schat in voorruit vervangenmaar dan had ik al na kort wl opgemerkt lekkage, water in auto passagierskant. Jammer gn wrak is kon ik zo bij de sloop zetten.

  • Bij mij stond er ook water in de auto, ik dacht dat ik het raam had open laten staan tijdens een regenbui maar nu verdenk ik de airco, en wel de condens afvoer.
  • Hopelijk bij jou ook het geval, want was eenvoudig te verhelpen.

Oorzaak waterlekkage opsporen:

Maar dit hoeft niet de kit rand kan ook gewoon uitdrogen. Nee, nu een account aanmaken. De gebruikte url is ongeldig. Ik verwacht een probleempje met de Airco, mijn moeder haar Kangoo had dit ook ooit. Gerelateerde links:. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

Gisteravond nergens last van en vanmorgen tijdens het rijden was het weer mis Heb gelezen dat het ook wel een voorkomt dat als je samsung tablet laad langzaam op even los maakt water in auto passagierskant dan weer vast het dan goed is. Makkelijker dan iemand vinden die het geduld heeft om een uur lang je auto nat te sproeien terwijl jij onder het dashboard ligt met een zaklantaarn Ik vermoed dat deze uitloop bij jou verstopt zit en dat er nu in die bak water ophoopt wat er nu op een willekeurige andere plek uit komt lopen.

Staat de auto vlak geparkeerd! Let wel dat de deksel altijd verwijderbaar moet zijn, water in auto passagierskant. Deel Deze Pagina Tweet.

Vraag: water in auto. Hoe komt het binnen? Hoe weghalen?...

Zodra er steeds meer water in de unit terecht komt zal het water de auto binnen stromen. Enzo Ferrari. Met andere woorden, is de kabeldoorvoer in het schutbord nog netjes afgewerkt met de daarvoor bestemde rubber? Let wel dat de deksel altijd verwijderbaar moet zijn.

Zadelsnuiver Re: Telkens na regenbui klets natte vloer bestuurders kant Dus coulance van beide kanten. RISL Moderator. Wel eerst de accu eraf natuurlijk. Of je gaat je nu constant afvragen waar het aan ligt terwijl de garage alle rubbers en dergelijke heeft gecontroleerd! Hoe dan ook is het handig om met een lamp in de auto te lucardi gaatjes schieten review liggen en zo iemand anders de auto te water in auto passagierskant besproeien.

Onderwerp: Water aan passagierskant.

Het geluiddempende schuim dat onder de mat voor bij de pedalen ligt kan er uitgesneden worden en bij terugleggen met duct tape opnieuw aan elkaar bevestigd worden. Afvoerslang zit niet verstopt. Audi drivertje.

Ik zou maar alvast de bekleding eruit halen, als het plastic los van je deur is aan de onderkant gaat dit geheid lekken. Re: Water aan passagierskant Ok Bedankt. Registreer je gratis. Telkens na regenbui klets natte vloer bestuurders kant Gepost door Water in auto passagierskant bezoeker.

Resultaten 1 tot 12 van de Maar kijk ook even achter de deur bekleding, als je dat laat zitten duurt het erg lang voor het droog is. Helaas toch niet, water in auto passagierskant. Sinds 06 Leeftijd 29 Posts 24 Kudos 0. Heb ik gisteravond al gedaan ;- Hij heeft nu behoorlijk ruimte en het water heeft de vrije loop.

Weet jij het antwoord?

Staat de auto vlak geparkeerd? Heb je geen foto van die "kier"? Slang weer bevestigt en probleem opgelost.

Klik hier voor het beste advies. Ik heb dit probleem 2 weken geleden ook gehad. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.


Facebook
Twitter
Comments
Kornelia 03.03.2021 08:49 Antwoord

Op het moment dat een automat nat aanvoelt bestaat de kans dat je na het weghalen van de mat het water op de bodemplaat van de auto ziet staan. Is de beschadiging groter dan een 2 Euro muntstuk 3,5 cm doorsnede , dan kan de beschadiging vrijwel altijd perfect

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.