Sea salt spray kruidvat

Geplaatst op: 16.03.2021

Levende Loes 27 februari om Ik was mijn haar niet dagelijks en heb het zelfs zo getraind dat ik het één keer in de drie dagen was. Mijn oog viel meteen op de Kruidvat effex volumepoeder, ik wist niet dat Kruidvat zelf nog meerdere producten had dan mousse, gel en haarlak.

De verpakking vind ik erg leuk. Daarom leek de Effex Sea Salt spray mij erg handig om mijn haar stugger te maken zodat ik daarna mijn haar in model kan brengen. Ik heb al vaker een sea salt spray gebruikt en deze is op verschillende manieren te gebruiken. Werkt heel goed. Het geeft mijn haar inderdaad wat meer volume en het wordt wat stugger.

Namelijk een anti-klit spray, altijd fijn natuurlijk. Met dit styling product geef je het haar een warrige textuur met een luchtig volume en een stug effect alsof je zo van het strand komt, sea salt spray kruidvat.

En ik vraag me nu ook werkelijk af waarom niet. Levende Loes 27 februari om Je haar sea salt spray kruidvat na gebruik alsof je het net hebt gewassen, een Sea Salt spray en een Cafetaria zuidbroek de gouden brug spray. Bij prijsmepper koop ik deze nog steeds.

Al doe ik er niet meteen iets mee toch spray ik het er in. Onlangs liep ik door het Kruidvat met al doel; het kopen van een nieuwe volumepoeder. Ik heb al vaker een sea salt spray gebruikt en deze is op verschillende manieren te gebruiken.

Welke spray spreekt jou het meest aan?

De visitekaartjes zien er kwalitatief goed uit en zijn erg Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ze zien er leuk uit en werken zoals beschreven staat op de verpakking! Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Ik heb net zoals jij heel stijl haar en die spray deed niet zo veel. Op de eerste foto zie je mijn haar zonder volumepoeder en op de tweede foto met volumepoeder. Anyway, de poeder is goed verpakt.

  • Leuk om te horen dat je deze wel wilt proberen. Het heeft een zoete geur die je ook nog ruikt in je haar.
  • Bij prijsmepper koop ik deze nog steeds. Ik heb nog nooit echt sea salt spray gebruikt dus ik vond het best moeilijk om iets van mijn haar te maken.

Ik vind de spray erg zoet ruiken, niet helemaal mijn ding sea salt spray kruidvat ik snap wel dat veel mensen hem erg lekker vinden ruiken. Mogelijk gemaakt door Blogger. Follow Volg mijn blog op Bloglovin. De volume die het belooft is niet helemaal optimaal maar voor de prijs neem ik dit voor lief. Unknown 27 februari om De spray beschermt niet alleen je haar tegen de hitte maar geeft je haar ook meer volume en stevigheid.

New product

Vervolgens ga je er nog even met je handen er doorheen en klaar! Waarom heb ik altijd zo moeilijk gedaan? Nog een spray, en wel mijn favoriete van het rijtje!

Visitekaartjes van Fotofabriek. Conclusie Ik moet zeggen dat ik niet zo goed weet wat ik van het resultaat vind. Het heeft een zoete geur die je ook nog ruikt in je haar. Leuke kleurtjes, lekker fel sea salt spray kruidvat opvallend en ook het lettertype is lekker speels.

Als ik mijn haar fhn in combinatie met deze spray merk ik wel zeker dat mijn haar wat meer volume krijg?

Onlangs liep ik door het Kruidvat met al doel; het kopen van een nieuwe volumepoeder. Anti-klit spray it is voor mij! De spray beschermt niet alleen je haar tegen de hitte maar geeft je haar ook meer volume en stevigheid.

  • Het is gewoon een stevige verpakking en het product komt in een handige spray flacon.
  • De producten zijn natuurlijk ook online te verkrijgen.
  • Ik heb net zoals jij heel stijl haar en die spray deed niet zo veel.
  • Zeker omdat het flesje ml bevat en daar doe je met een spray als deze redelijk lang mee.

Deze Fhn sea salt spray kruidvat komt uit dezelfde Effex lijn als de sea salt spray. Voordat ik deze spray ontving heb ik nog nooit een anti-klit spray gebruikt. Ik vind dat altijd ontzettend moeilijk om te creren met mijn sluike haren. De spray bevat Vitamine B5 en verzorgt het haar dus ook direct? Ik denk dat het vooral heel aantrekkelijk is voor jongere meisjes, qua uiterlijk dan!

Leuk artikel, sea salt spray kruidvat. Met dit styling product geef je het haar een warrige textuur met een luchtig volume en een stug effect alsof je zo van het strand komt. Ik heb al vaker een sea salt spray gebruikt en deze is op verschillende manieren te gebruiken.

Welkom op Dhini.nl

Anyway, de poeder is goed verpakt. De producten uit de Effex lijn zijn online en in de Kruidvat winkels te vinden Heb jij al een van deze producten gespot? Je kunt dure haarproducten uitkiezen of goedkope.

Mijn haar blijft heel de dag in model zitten met de volume die ik die ochtend gemaakt heb. Het is gewoon een stevige verpakking en het product komt in een handige spray flacon.

Al doe ik er niet meteen iets mee toch spray ik het er in, sea salt spray kruidvat.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.