Schrijver het leven van een loser

Geplaatst op: 06.04.2021

Wat écht veranderd is, is mijn manier van werken. En de tekeningen zijn echt grappig!

Als ik ze uit heb vertel ik dat en moet je nieuwe delen schrijven! Succes met je boekbespreking! Waar dan ook. Het leven van een loser Bram Botermans, de supergrappige antiheld struikelt door het leven in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Groetjes Floor" Floor op 23 augustus "Geweldige boeken!!!!

Voor mij is hij een winnaar? Theo denkt alleen aan zichzelf Dit boek is inmiddels in 23. Kannie wachten. Doe zeker zo voort!!. Het zijn geen mensen van vlees en bloed.

De boeken zorgen er voor dat ik meer lees en de andere boeken zijn altijd handing om extra te kunnen lezen.
  • Ik doe een boekbespreking over het leven van een loser maar ik heb graag noch wat weetjes kunnen jullie me helpen? Als je het boek net nieuw hebt, kun je het beste terug gaan naar de boekhandel.
  • Blijf schrijven over die loser! Hij is vet cool en ik heb hem al bijna helemaal uit gelezen.

Winactie! Schoolpleinmoeders

Wat doe je graag als je niet schrijft of tekent? Echt vetgave boeken. Ik heb "geen paniek" en "bekijk het maar" gelezen en deze boeken zijn echt te gek! Het is m'n lievelingsboek! Ik vind dat een beetje weinig. Succes met je spreekbeurt!

Hoe overleeft Bram dit jaar. Ik kan net zo goed ook een boek schrijven over mijn leven" BramBotermans op 17 september "Zwaar de klos en een hondenleven zijn het leukst van deze boeken" Arend in welk vakje moet wasverzachter 16 september "het leven van een loser is een geweldig boek, schrijver het leven van een loser. Wat is het moeilijkst aan schrijver zijn! Ik wil heel graag de colectie" Joep op 6 juli "Ik heb alle boeken al gelezen en ze zijn super zeker ff offline met Simon Kras, echt super!!!!!!!!!.

Ik zou het allebei graag met eigen ogen zien. Ik krijg er niet genoeg van!!. De Boomhut.

Over Jeff Kinney

Maar ja hij mij ook dus met hem is alles goed. Maar soms pik ik een leven van een loser van mijn broer! Gisteren Door: Fenna Witteveen.

Succes met je boekbespreking. Wat was er nou werkelijk gebeurd. Gelukkig was ik wel precies op tijd wakker geworden voor de eerste schooldag. Ik wilde altijd al een striptekenaar worden. Inderdaad die bram blijft een sukkel.

Tegen iedereen die het van plan zijn het boek in het nederlands te kopen als hij uit is, wil ik zeggen dat jullie er geen spijt van zullen krijgen als je dat doet!! Als Nick en ik jullie interesse gewekt hebben, dan moeten jullie toch echt eerst deel 1 lezen, want in dit boek heeft de schrijver het ook over zaken die in deel 1 staan beschreven.

Ik raad iedereen aan om die boeken echt eens te lezen zeker doen!!!

Jeff Kinney geeft in een paar video's al vermeld dat hij blijft Het leven van een loser schrijven! Net als Bram Botermans lijkt hij niet ouder te worden…. Alles er in is perfect schrijver het leven van een loser de lezer te laten lezen zoals: Humor, herkenbare dingen, lerares biologie. Theo denkt alleen aan zichzelf Ik heb de hele collectie al!.

Ik wil hem hier zo gelukkig mee maken Mw Beckham. Je kan dus zeker nog genieten van de verhalen van Bram en Theo!

De grappigste boeken ever ooit op een rijtje

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik ben helemaal geen loser. Groetjes Floor" Floor op 23 augustus "Geweldige boeken!!!!

Nee, vette pech. Jeff woont in het zuiden van Massachusetts met zijn vrouw en hun twee zonen. Het leven van een loser.


Facebook
Twitter
Comments
Valèrie 13.04.2021 17:15 Antwoord

Ik doe mijn boek bespreking er over.

Anne-Linde 13.04.2021 18:09 Antwoord

Morgen ga ik naar huis. Leuk om in te lezen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.