Musically account verwijderen

Geplaatst op: 16.03.2021

Veel kinderen vandaag in de klas die bang zijn dat hun account van TikTok op 20 december verwijderd wordt, omdat ze te jong zijn. Português: Excluir uma Conta do TikTok.

Gerelateerde artikelen. Agenda Oct Zo komen er in de songs volop expliciete teksten voor en laten sommige musers wat minder gepaste dansmoves in hun clips zien. Een blik binnenin USB-sticks 19 oktober Vrije Tijd 16 juni Dit kijkt je kind: 5 populaire YouTubers op een rij.

Vrije Tijd 15 september Als je je niet binnen die periode opnieuw aanmeldt, musically account verwijderen, worden al je accountgegevens en inhoud permanent van TikTok verwijderd. In dit artikel: Stappen. Ook de obsessie voor steeds meer likes kan negatieve effecten hebben. Dossier cyberveiligheid: 5 richtlijnen voor maximale security 3 augustus Dit staat onderaan het scherm Mijn account beheren.

Heb je een chagrijnige puber thuis?
  • Ga naar je account in TikTok en tik rechtsboven op de drie bolletjes.
  • Door de standaardinstellingen in het profiel van Musical.

Hoe oud moet je zijn voor Tiktok account aanmaken?

Opvoeden vandaag 5x handige regels om de schermtijd van je kind te beperken zónder discussie. Ook interessant. Lenovo en Motorola zetten verkoop noodgedwongen stop in Duitsland update. Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van social media en applicaties. Italiano: Eliminare un Account su TikTok.

Het belang van back-ups en de cloud voor je bedrijf 5 augustus

  • Over dit artikel.
  • Door een privé-account via de privacy instellingen van Musical. Als je doorgaat met het verwijderen van je account, verlies je de toegang tot al je TikTok-inhoud.

Nu je account is gedeactiveerd, zijn je video's niet zichtbaar voor anderen in de app. Gebruik je ook Insta gramFace book ,  Wh atsapp of Snap chat  Wil je ook musically account verwijderen meer controle over jouw privgegevens. Of ze ontvangen ongevraagd dergelijke gegevens van anderen, musically account verwijderen. Je wordt onmiddellijk uitgelogd bij TikTok. De uitdaging ligt er vaak in om van een song een ng leukere clip te maken dan een andere muser.

12 reacties

Gerelateerde artikelen. De filmpjes worden dan geüpload op het profiel. Hier is alles wat je moet weten over TikTok.

Met deze app kan je op bekende muzieksongs zelf videoclipjes maken en delen met vrienden, musically account verwijderen. School 8 juni Kikid maakt musically account verwijderen onderwerpen voor jongeren bespreekbaar door theater en soaps. De app helemaal verwijderen kan, maar het is een platform dat kinderen ook veel plezier en creativiteit biedt.

Mobiele telefoon en internet 18 juni Mobiele telefoon en internet 26 september !

Laatste stap

Opvoeden 20 oktober Follow mijnonlineid. Zo komen er in de songs volop expliciete teksten voor en laten sommige musers wat minder gepaste dansmoves in hun clips zien. Over dit artikel. Deutsch: Einen TikTok Account löschen.

Review Nest Audio: Een waardige Home-opvolger? Verwijder ook de app op je smartphone om er helemaal vanaf te zijn. Tik op Verwijder om te bevestigen. Scrol naar beneden en tik op Verwijder account. Opvoeden vandaag 5x handige regels om de schermtijd van je kind te woorden uitbeelden spel znder discussie, musically account verwijderen.

Toch verdwijnen er regelmatig accounts musically account verwijderen dat TikTok uitlegt waarom het profiel verwijderd is, zo meldt NOS Jeugdjournaal. Het is als gebruiker bijna onmogelijk om je niet als een bingewatcher te verliezen in de eindeloze stroom grappige filmpjes.

Advertentie

Dat betekent dat alle geposte clips voor iedereen op het platform zichtbaar zijn. Tik op  mijn account beheren   en kies onderaan voor  account verwijderen. Tik op het profielpictogram.

Was dit artikel nuttig?

Zo staan standaard de privacy instellingen van Musical, musically account verwijderen. Gebruik je ook Insta gramFace book ,  Wh atsapp of Snap chat  Wil je ook daar meer controle over jouw privgegevens.

Als je je niet binnen die periode opnieuw aanmeldt, worden al je accountgegevens en inhoud permanent van TikTok verwijderd.


Facebook
Twitter
Comments
Ouahiba 17.03.2021 20:51 Antwoord

Nu je account is gedeactiveerd, zijn je video's niet zichtbaar voor anderen in de app.

Alisa 18.03.2021 07:11 Antwoord

Aanmelden Facebook.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.