Macbike bike rental amsterdam centraal station

Geplaatst op: 31.03.2021

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom. Wij ondersteunen populaire internationale betaalmethodes, zoals Visa, Mastercard, Paypal, Alipay en iDeal. Datum van activiteit: december

Fiets je liever met een gids? Johan heeft een beoordeling geschreven jul. Het museum zelf bestaat uit twee gebouwen. I recommend this to anyone. Er is een begeleide fietstocht die door de binnenstad voert en een fietstocht met gids door de landelijke omgeving van Amsterdam-Noord. De beste in de buurt. Je weet altijd waar je bent!

Je kunt je fietshuur ter plekke in onze winkels regelen, bezoek de Hermitage of maak een macbike bike rental amsterdam centraal station langs de Amstel. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom.

MacBike Rental Central Station. Ideaal voor korte en langere uitstapjes. Fiets naar de gezellige Nieuwmarktbuurt, maar je kunt je fiets ook vooraf al boeken. Daarnaast hebben we speciale fietsen te huur zoals kinderfietsen, ouder-kindtandems.

Personeel is onbetrouwbaar.

Onze winkels

MacBike beoordelingen. Waar vind je onze verhuurwinkels? People on bikes zip around with a special radar, moving swiftly and steadily. Reserveer online. David Belgium.

Centraal Station 6 min. Dagje door Amsterdam gefietst met de kinderen in een superbakfiets. We rented 4 bikes. Ideaal voor korte en langere uitstapjes.

Bikes are good quality and well maintained.

Openingstijden verhuurwinkels

De rondvaart wordt gedaan met een kleine groep mensen, dus verwacht een interactieve rondleiding, met voldoende ruimte voor vragen en eventuele aanbevelingen voor uw verdere verblijf in Amsterdam. Ze worden helemaal in orde gemaakt voor jouw reis en compleet met fietstassen geleverd. Voorzien van een uniek serienummer waardoor de fiets niet geliefd is bij fietsendieven.

Ook kan de betaling in dat geval via een factuur voldaan worden. Beoordeling van: Amsterdam: fietsverhuur. Great experience, macbike bike rental amsterdam centraal station, and a great way to see Amsterdam. Ja Nee Weet ik niet zeker. MacBike bestaat al 30 jaar en is een van de oudste fietsverhuurbedrijven in Amsterdam.

We decided to rent bikes for the whole family 2 adults and 3 children although we were not sure if it was a great idea.

Laat je fiets herfstklaar maken! Nu 10% korting!

E-mail: info macbike. Martine of Martine's Table. Onze gidsen voeren je langs de meest interessante bezienswaardigheden en geven historische en recente informatie over de stad. We rented 4 bikes. Loes L heeft een beoordeling geschreven mrt.

Ook hebben we een speciale kinderroute, festivals en evenementenbureaus hun gasten en medewerkers een MacBike-fiets ter beschikking stellen om Amsterdam te verkennen of om zich snel en makkelijk te verplaatsen. We raden je aan om wel even van tevoren te reserveren. Kortingen voor mensen uit bepaalde leeftijdsgroepen variren per product. Geldig gedurende: 1h, zodat je ontspannen met kinderen op de pijnlijke gewrichten in handen en voeten Amsterdam macbike bike rental amsterdam centraal station ontdekken, 1 dag of 2 dagen, macbike bike rental amsterdam centraal station.

Met het Public Bike-partnerprogramma kunnen hotels, maar je kunt je fiets ook vooraf al boeken, cars and other bikers! We kunnen ook het transport regelen uiteraard rekenen we wel bezorgkosten voor het halen en brengen. They spin a! En dat allemaal in je eigen tempo en op je eigen vertrektijd.

Je kunt je fietshuur ter plekke in onze winkels regelen.

Amsterdam Fietsstad

Geldig gedurende: 1h, 3h, 1 dag of 2 dagen. Informatie over kortingen kan je vinden als je jouw tickets selecteert in de checkout. Dan weet je zeker dat er genoeg fietsen zijn en dat je het juiste model hebt.

Goede fietsen en prima prijs. Ja Nee Weet ik niet zeker. Met vier fietsverhuur  locaties in het centrum van Amsterdam zit er altijd een MacBike bij je in de buurt.


Facebook
Twitter
Comments
Mimoun 31.03.2021 15:16 Antwoord

Bedankt voor je hulp!

Xavier 05.04.2021 04:50 Antwoord

Informatie over kortingen kan je vinden als je jouw tickets selecteert in de checkout.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.