Lilac point brits korthaar

Geplaatst op: 05.03.2021

Een mooie fawn uit cattery Special dreams. Op de borst twee halsbanden die niet onderbroken mogen worden. Onze katten groeien allen op in een huiselijke sfeer en de kittens worden in onze woonkamer geboren en verzorgd waardoor ze heel sociaal en aanhankelijk zijn.

Brits Korthaar zwart BRI n De vachtkleur van deze variëteit moet diepzwart zijn tot op de haarwortel, zonder sporen van roest, witte haren of tekening.

Een bles in het gezicht is gewenst. Een mooie lilac point afkomstig uit cattery Tapping toes. De black silver shaded brits langhaar variant Casper uit cattery Elebritjes.

Het patroon is zoals boven beschreven bij gestreept of mackerel. De neusspiegel en voetkussens moeten overeenstemmen met de kleur van de vlekken.

Kleine gekleurde vlekken op de poten zijn toegestaan. Een zwarte van een nieuw personeelslid van cattery Special  dreams. Het probleem bij schildpad is, dat er niet te fokken is op de kleurverdeling. Donkere plekken op de flanken en op de buik. Vooral als ze gepaard gaan met foto's Ik lilac point brits korthaar dat je al blij bent dat je het voor elkaar hebt gekregen om n kat op te nemen in de huishouding.

Fouten: Onjuiste oogkleur groene randen , roestige vachtkleur, witte haren en tekening. Ik mag haar aaien maar van afstand.

Onze katers

Gevlekt of Spotted: Het lichaam en de poten moeten bedekt zijn met talrijke vlekken, rond of ovaal, die duidelijk afgegrensd zijn en niet door elkaar lopen. Eerst hadden wij een kleine krabpaal gekocht samen met een horizontaal krabkarton om te zien welke ze meest gebruikt. Geloof me, als het aan mij ligt komt er nog een. Uiteindelijk hebben we besloten om een katertje te nemen, wij hebben een kater van 13 weken in Velsen-Noord gevonden via Markplaats, vorige oppas was wat oude vrouw en had haar tweede vaccinatie niet laten doen, toen we kwamen had Pamuk infectie in haar linker oog.

Kleur Variaties. Op de borst twee halsbanden die niet onderbroken mogen worden. Een witte kin.

  • Één ononderbroken lijn loopt van de kop over de rug tot de staart. We zijn begonnen in en sindsdien zijn we verknocht aan het ras en uiteraard de kleur.
  • De oogkleur moet een zo diep mogelijk blauwe kleur hebben.

Soms ziet met duidelijk een roze-achtige gloed bij deze kleur. Uw website hier vermelden. Ook bij volwassen dieren komen nog wel eens vage ringen in de staart voor. Hieronder benoemen we er een paar. De fokbasis is bij de meeste schildpad variteiten erg smal, zodat verbeteren van de kleurslag erg moeilijk lilac point brits korthaar. De ogen oranje of koperkleurig. Privacy Gebruikersvoorwaarden.

Het gevaar in deze kleur zit het hem in het verwarren met lilac. Onze kittens groeien op in huiselijke kring en zijn gewend aan kinderen, honden, Het is een bicolor, maar het gaat even om de kleur van de fawn.

Het betreft hier een kleine erkende cattery te Sint-Maria-Oudenhove gelegen in de Vlaamse Ardennen en staat onder toezicht van dierenartsenpraktijk Wivine Bogaert Bosstraatje 22 te Kalken! Fouten: Brindle, zwarte snorharen en een witte staartpunt. De lippen lilac point brits korthaar zwart. Je kunt de Britten ook op een andere manier rood tegen komen natuurlijk! Gazelle impulse mtb review kan me niet voorstellen dat ze allemaal al gereserveerd zijn.

De gekleurde delen moeten duidelijk afgebakend zijn en gelijkmatig verdeeld. Brits Korthaar driekleur BRI f, g, h, j, r..

Bericht door Lieselotje » 10 nov Hallo mooie Pamuk, zo te lezen heb je een fijn huisje, geniet er van en laat je maar lekker verwennen! Ze werd gevaccineerd en kreeg gelijk een chip.

  • Fouten: Een witte staartpunt.
  • Strepen en brindling in de points behalve bij tabby points.
  • Wesley hier afkomstig uit cattery De Scharreltjes  is een schitterend voorbeeld van een Witte brit.
  • Website gemaakt door uwpcdokter.

Mijn vrouw en Pamuk zijn verliefd op elkaar, het is zo erg dat ik bijna jaloers begint te worden hahaha. Regelmatig fokken wij een nestje in de kleuren blauw, Voeg uw website. Eerst hadden wij een kleine krabpaal gekocht samen met een horizontaal krabkarton om te zien welke ze meest gebruikt.

Wij willen onze lieve kitten Pamuk aan jullie voorstellen. Hoe meer vlekken hoe beter, lilac point brits korthaar. Al deze kleurslagen komen ook voor in een variteit met wit.

De poten zijn regelmatig gestreept en de staart heeft gelijkmatige ringen. En dan kunnen ze zich nog wel eens bezeren. Wit in de vacht.

Fouten: Witte haren, zilveren haarpunten? Bij fawn is deze roze. De blue tabby spotted dame Missy uit cattery Special dreams.


Facebook
Twitter
Comments
Janinka 10.03.2021 16:08 Antwoord

Nederlandse vertaling door phpBB.

Quincey 11.03.2021 11:25 Antwoord

De ogen zijn oranje of koperkleurig.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.