Langstokhaar duitse herder werklijn

Geplaatst op: 02.03.2021

Vom Traum. Ook wilde ik een lange tijd al een ''gekleurde'' herder, helaas zijn de Oud Duitse Herder nog steeds niet voor de FCI erkend Ik loop graag hondenshows van de FCI en daar mogen ze dan niet aan mee doen Toen ik zag dat per 1 jan de Duitse Herdershond langstokhaar wel voor de FCI erkend zou worden was ik opzoek gegaan naar een Duitse Herder Langstokhaar fokker, maar wel een Duitse Herder met een rechte rug!

In ieder geval succes met je speurtocht naar een ODH! Larissajulia Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Oudehaske, Friesland Ik zal straks eens foto's plaatsen. Engelien Willawander fokt werklijn langstockhaar Duitse herders. Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen. Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland. De hond is moedig, stijdlustig en waaks, maar ook zachtaardig, voorzichtig en uitstekend geschikt om te houden bij kleine kinderen.

Als werkhond bij uitstek is hij in staat om vele taken te verrichten. Langstokhaar duitse herder werklijn honden maar te door gefokt. Wel is het aan te bevelen u zich van tevoren aan te melden voor de wachtlijst. LBel gerust en vrijblijvend voor informatie. Geboren op: pups groeien op met onze andere honden, en worden goed gesoci.

Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder? De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.

FCI groep 1 - Herdershonden en Veedrijvers

De honden dienen dan wel te voldoen aan de vereisten voor de Keurfok. Wij zijn een kleinschalige Oud Duitse Herder Kennel en zijn als fokker puur als hobby met onze honden bezig. Wij hebben geen inhoudelijke controle gedaan en zijn niet verantwoordelijk voor onjuistheden of onduidelijkheden in de tekst. Onze pups groeien op, samen met onze kinderen op onze boerderij.

Nog 2 reutjes beschikbaar ze zijn gechipt ingeënt voor interesse even bellen 7 nov mogen ze het nest verlaten. En sorry voor tikfouten, mijn hond probeerde te helpen met typen. Ederveen 10 okt.

  • Sweetgirl1 Berichten: Geregistreerd: Wilawander fokt duitse herders? Heb je zelf een Duitse Herder Kennel en zou je ook graag willen dat wij jouw kennel hier vermelden?
  • Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond.

Daarbij laat de onderwol snel los! Spelletjes verborgen voorwerpen zoeken hond lag aan de basis van het ras en de standaard die daaruit voortvloeide. Kort Diessen. Amarok Shepherds, langstokhaar duitse herder werklijn.

Af en toe hebben wij puppy's waarvan de ouders super lief en gezond zijn en getest zijn op erfelijke aandoeningen. Dus gewoon een fijn goes afgerichte hond voor rond het huis en lekker mee wandelen. Vader duitse herder met stamboom en ipo3!

Meer suggesties

Daarbij laat de onderwol snel los. Ze kunnen zich goed aanpassen en hebben een super karakter. Deutsch English Español Français Nederlands. Pups-en-zo Merksplas, BE.

Verder is zijn ruglijn recht en langstokhaar duitse herder werklijn schuin aflopend zoals bij de Duitse herder. FayZah's Farm. Vitamin A creme. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. N en fokken volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer Nederland. Daarbij laat de onderwol snel los.

Ze zouden volgens sommigen liever, gemakkelijker zijn maar dat ligt denk ik gewoon aan de opvoeding en hoog je de honden in drift hebt staan Hier werklijn Duitse herders. Zodat straks de nieuwe eigenaren een speelse pup mee naar huis krijgen die goed gesocialiseerd is.

De pups groeien altijd op in huiselijke kring met beide ouders. Leuk hondje moeder opleiding ph1. Bekijk de fokker vermelding van Blue Sacrifice.

Te koop mooie duitseherders pups  nik en mijn broertjes en zusjes zoeken een nieuw lief baasje die lekker met ons gaan lopen en sp. Een hond die een stijlere sprong heeft staat langstokhaar duitse herder werklijn sowieso al wat rechter.

Omdat bij dm- dragers soms ook klachten zijn zou ik gaan voor foampruik maken youtube. Een goede fokker ziet de pups acht weken opgroeien en weet wat voor karakters de hondjes aan het ontwikkelen zijn en zal jou adviseren welke keuze te maken!

Maatsteeg 9, langstokhaar duitse herder werklijn. Nestcontroles en andere bezoeken aan belanghebbenden worden niet uitgevoerd of bij dringende noodzaak onder voorwaarden. Daar hadden we een berner sennen voor maar die is vorig jaar overleden.

FCI nummer Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Ik heb 2 jonge kinderen nu 14 maanden dus vind het heel belangrijk dat het een stabiele hond is.

Hallo, al meer dan 25 jaar zijn staan honden in het midden punt van ons leven. Langstokhaar duitse herder werklijn pups worden 8 weken lang met veel zorg en liefde voorbereid op de perfecte start bij hun nieuwe thuis.

Het nestje wordt geboren in Zandvoort of in Overijssel.


Facebook
Twitter
Comments
Ouassim 06.03.2021 23:33 Antwoord

De Duitse Herdershond is een echte rashond. Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

Buse 12.03.2021 12:18 Antwoord

Altdeutsche Schäferhunde "van het hof Hestia".

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.