Landhoeve herberg de buitenman

Geplaatst op: 11.03.2021

Geen gelikte, onpersoonlijke entourage van computergestuurde horeca, maar vriendelijke gebiedsmensen, die hun best doen. Jammer, jammer, jammer

Geclassificeerd als nr. Aardige bediening én de allerbeste appeltaart! Het licht was voor en tijdens het eten iets te zwak, voor het na-borrelen prima. Eigenlijk hoefden we daarna niets meer te eten, maar nadat we een wandeling hadden gemaakt door het schitterende natuurgebied dan grenst aan De Buitenman was er toch weer ruimte voor een Rochefort 6 en een uitsmijter.

Daarom was de ruimte te krap. Ook prettig dat je even binnen je kind mag verschonen. Op zich niets mis mee als je het maar weet.

Wat te doen. Dus sfeer is dan ver te zoeken! De open haard werd niet brandend gehouden en we zaten behoorlijk in de tocht. Naast 45 volwassenen waren er een aantal basisschoolkinderen, die allemaal een plekje nodig hadden. Kan ik zeker aanraden.

Een aanrader. En dat was niet zomaar een uitsmijter!

Aardige bediening én de allerbeste appeltaart! Je kunt kiezen uit ons aanbod van diverse individuele en groepsarrangementen, die wij samen met collega boeren en andere ambachtslieden uit de streek hebben opgezet. De Kempenaar is terecht trots op zijn streek en wil die trots graag met u delen. Joost van Haaren. De Buitenman, kwaliteit met een echte Kortom een aanrader!

  • Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.
  • Maar ook deze 'herberg' met dus in principe fijne biologische producten is blijkbaar gevangen in de funzige horeca praktijken die je vaak tegenkomt maar hier helemaal niet verwacht. En dat was niet zomaar een uitsmijter!

Dat vonden wij allemaal en wij staan niet alleen want de site appeltaarttest. Nog biologisch ook? Logies: Verhuur voor een week of weekend voor groepen tot max 19 personen.

Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Sfeer is echt super gezellig, helemaal doorgevoerd tot landhoeve herberg de buitenman de details De eigenaar van De Buitenman draait ook "keigoeie" muziek die het geheel helemaal compleet maakt.

Plaats recensie.

Reizigers die Herberg de Buitenman bekeken, bekeken ook

Goed rekening gehouden met een vegetarier. Omringd door een bosrijk gebied: 'Landgoed de Utrecht', ha groot en van bijzondere natuurhistorische waarde.

Dat vonden wij allemaal en wij staan niet alleen want de site appeltaarttest. De tarieven: De prijslijst is te vinden op onze site:  www.

We kregen echt dat gevoel van vroeger in een gezin met 10 kinderen weer terug. Hotels in de buurt. Eindelijk een restaurant met eerlijke producten uit het gebied.

Land: Landhoeve herberg de buitenman Nederland Belgi. Stel KeesS een vraag over Herberg de Buitenman.

Account Options

Bittergarnituur was nog een beetje aan de koude kant, maar de bediening heeft dat prima opgelost. We hebben hier weer van het lekkere eten genoten.

Reizigers die Herberg de Buitenman bekeken, bekeken ook. Beste gasten, wees gewaarschuwd, de landelijke lieflijkheid is ook hier dus weer niet wat het moet zijn

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, maar de bediening heeft dat prima opgelost. Goed rekening gehouden met een vegetarier, landhoeve herberg de buitenman. Vanavond superlekker gegeten bij de Buitenman in Lage Mierde. Bittergarnituur was nog een beetje aan de koude kant?

De sfeer is er erg gezellig en supergoede bediening. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal. Ook prettig dat je even binnen je kind mag verschonen.

Waardering van reizigers. Voor deze prijs? En jawel, soms duurt het even, soms worden er fouten gemaakt, maar indien daar correct op gewezen wordt, wordt het opgelost.

Aardige bediening n de allerbeste appeltaart. Bedank KeesS Daarom was de ruimte te krap. Jammer van deze mooie stek.


Facebook
Twitter
Comments
Rozemarie 13.03.2021 12:36 Antwoord

Dank voor de goede verzorging! Geclassificeerd als nr.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.