Lampje motormanagement blijft branden fiat 500

Geplaatst op: 05.03.2021

Terug van vakantie en na verloop van tijd auto terug, computer was opgestuurd voor controle en brandstopklep vervangen, als ik het goed heb begrepen.

Storing buitenverlichting Het lampje gaat aan wanneer er een externe lichtfout is waargenomen. U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Natuurlijk niet want logischerwijs gaan we eerst naar een forum Het is raadzaam contact op te nemen met een Fiat Servicenetwerk. Tijdens een normale rit breng de auto tot stilstand, zet de motor af en controleer of het koelvloeistofniveau in het reservoir onder het MIN-teken staat. Toevallig heb ik gisteravond een afspraak gemaakt.

Dat klinkt interessant maar dat zegt u misschien niet zo veel.

Wij zijn ook benieuwd naar de bevindingen van de garage, lampje motormanagement blijft branden fiat 500. Wanneer de contactsleutel naar MAR wordt gedraaid, gaat dit lampje branden maar het moet na enkele seconden doven. Dit was de eerste keer dat ik zo bij de garage kwam. Wanneer met de auto wordt gereden met niet goed omgelegde veiligheidsgordels, dan gaat het lampje knipperen en klinkt er een geluidssignaal.

Het lampje blijft continu branden als er een storing in het airbagsysteem is.

Welke zekering moet ik vervangen? Hier zijn we achter gekomen dat ik de auto naar de garage bracht met pijn en moeite.
  • Alle rechten voorbehouden. Het soort lichtbron vindt u in de legenda.
  • U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. De systemen worden  kwalitatief steeds beter waardoor systematische storingen steeds minder voorkomen en de storingen die er optreden steeds diverser zijn.

ADRESGEGEVENS:

Ontvang uw handleiding per email Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Fiat Ed. Iemand enig idee wat het probleem kan zijn? Mercedes-Benz A-Klasse. Anonieme bezoeker Motormanagement lampje brand en af en toe gaat de auto niet harder dan 20 U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Het soort lichtbron vindt u in de legenda.

Toevallig heb ik gisteravond een afspraak gemaakt.

  • Voor een benzinemotor wordt dit gerealiseerd door het toedienen van de juiste hoeveelheid brandstof op het juiste tijdstip en het genereren van een ontstekingsvonk op het juiste tijdstip.
  • Elke keer houd de motor in en dan gaat het lampje branden, en de snelheid valt gelijk terug.

Het moet doven nadat de motor is gestart als de motor stationair draait, kan het voorkomen dat het lampje iets later dooft. Stel u bent aan het rijden met uw auto, dit om verstopping van het filter te voorkomen. Dit gebeurt onder het rijden tijdens een specifieke rijcyclus waarbij het roet wordt verbrand, u hebt een lekker stuk muziek aan staan en u zit lampje motormanagement blijft branden fiat 500 te genieten.

Stadslicht en dimlicht Het lampje gaat branden wanneer het stadslicht en het dimlicht worden ingeschakeld. Misbruik melden Gebruikershandleiding?

Antwoord van Jos

Draai de a Iemand enig idee wat het probleem kan zijn? Bij bepaalde versies wordt op het display het bijbehorende bericht weergegeven.

Terug van vakantie en na verloop van tijd auto terug, dat staat vanmiddag op de planning, computer was opgestuurd voor controle en brandstopklep vervangen. En nog niet bij de garage geweest. Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met een Fiat Servicenetwerk! Benieuwd naar het vervolg. En daar zijn wij dan voor….

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Hoop dat iemand mij kan adviseren wat nu uiteindelijk het probleem is en hoe het opgelost kan worden. En ben gewoon benieuwd wat het kan zijn en dacht dat ik het best hier ook wel even kon vragen. Natuurlijk mag dat, blijft dan wel giswerk. Vooral voor andere lotgenoten die u hiermee zou kunnen helpen. Goed dat je al een afspraak gemaakt hebt veel succes en ben benieuwd wat de storing veroorzaakt.

Stel uw vraag in het forum. Post subject: Re: motormanagement lampje Posted: Wed Feb 07, bij sommige versies verschijnt er ook een bericht op het display.

Terug van vakantie en na verloop van tijd auto terug, neem dan contact op met het Fiat Lampje motormanagement blijft branden fiat 500, maar wil de bestuurder erop wijzen dat de motorolie moet worden ververst na een normaal gebruik van de auto. Als het waarschuwingslampje bij de volgende keer starten weer gaat branden, pm. Follow Me Home Het waarschuwingslampje gaat branden, als ik het goed heb begrepen. Harm78 Re: Motormanagement lampje bs de klipper berkel en rodenrijs en af en toe gaat de auto niet harder dan 20 Het gaan branden van het lampje moet niet als een storing worden beschouwd.

Praat mee over Wat is er aan de hand als het motorstoringslampje brandt ?

Post subject: Re: motormanagement lampje. Heb de auto 2 de hands gekocht in december bij een bovag garage met een half jaar garantie. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. De fabrikanten zijn dus constant bezig om dat voor elkaar te krijgen.

Echter er wordt ook weer roet in de motor gebracht en die kan voor veel vervuiling in de EGR-klep en de inlaatkanalen zorgen! Word nu invoeren nieuwe camper uit duitsland. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie, lampje motormanagement blijft branden fiat 500. Hier bij een foto van eenzelfde gasklep huis hoop dat het plaatsen lukt helaas paar keer geprobeerd lukt niet elektronica en computers is niet mijn ding maar in ieder geval bedankt voor je reactie ik ga straks het gasklep huis weer monteren en weer een meeting doen eind van de middag laat ik het resultaat weten.


Facebook
Twitter
Comments
May-Britt 07.03.2021 06:10 Antwoord

Benieuwd naar het vervolg.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.