Labradoodle pups te koop friesland

Geplaatst op: 21.02.2021

Wie had dat kunnen denken ik in ieder geval niet onze kennel rotwoord eigenlijk is uitgegroeid naar grote hoeveelheid , hierdoor heb ik over het algemeen een mooie doorstroom en het hele jaar een nestje liggen.

Luna is een blonde mini labradoodle met een curly vacht zie foto 1, 2 en 3 en de vad

Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. Dit wordt het eerste nestje van mijn teef wa De pups groeien op in onze woonkamer met onze kinderen. Het is een bijzondere gebeurtenis. Keurverslagen zijn allemaal in te zien. Happypetz Heel Nederland Bezoek website.

Bruin en zwart. Zwart teefje zwart bandje. Reserveren Pups worden rond december geboren. Doordat ik zoveel honden op de site heb gezet zal iedereen toch even moeten kijken want de pensioen honden worden niet meer ingezet maar zijn de roots van sommige pups of fokhonden labradoodle pups te koop friesland dat de kuip indeling vakken toch wel mooi om te kunnen bekijkenen ook hebben we best veel aanstormende talenten die nog getest moeten gaan worden in de toekomst.

In totaal 14 pups.

Een kleinschalige fokker die ons in alle warmte en toewijding lieten kennismaken met hun honden Skip en Fay. Alle pups zijn dagelijks in huis en zitten vaak bij de kinderen of ons op schoot.

Onze honden

De pups Bruine teef pup 1 Opgehaald Bruin teefje. Maastricht Gisteren. Kleur maakt voor ons niet zo uit, zo lang ze maar lekker zacht en lang haar hebben zoals op De pups zijn ingeënt - gechipt en zijn netjes Labradoodle nest vooraankondiging Inschrijving wegens veel belangstelling op slot!!!

Omdat we al meer dan inschrijvingen hebben ontvangen sluiten we de inschrijving en gaan we binnenk Nieuw Ophalen. Plaats advertentie.

  • Wij wilden dat risico niet nemen en betaalde liever meer maar wel met de zekerheid dat als het niet zou gaan met de allergie dat de hond terug kon naar de fokker.
  • Op 30 december zijn bij ons in huis 7 prachtige zwarte labradoodles, medium maat, geboren. Opgegroeid met kinderen , andere honden en pluimvee.

Ons dierenpension is gevestigd in Noord-Brabant, tussen Uden en Veghel. Wij labradoodle pups te koop friesland een erkende hondenfokker en vertellen u graag alles over onze pups.

Zwarte Reu pup 7 Beschikbaar Zwarte reu. Bij dierenpension Address davy crockett ranch Goordonken hebben wij regelmatig lieve mini labradoodle pups te koop. We willen allemaal het mooie modebeeld van de perfecte rode hond in de juiste maat met een wave vacht, labradoodle pups te koop friesland, maar niemand wil over een paar jaar een hond in karakter waar hulp voor moet worden gezocht.

Op aanvraag Eergisteren. Het beste voor  en van de hondjes en de liefde en passie van mij samen gevoegd in de Zaansedoodles die ondanks de verhuizing echt zo blijft heten.

Vaste prijs: € 450 euro

Zijn door de dierenarts nagekeken, ontwormd, gechipt en ingeënt. Als je weinig honden hebt dan moet je de honden  sneller inzetten om aan je vraag en idee te kunnen voldoen , wij kunnen kijken wanneer is een hond eraan toe om te worden ingezet immers niet elke hond is hetzelfde. Zwarte teef pup 6 Gereserveerd Zwart teefje zwart bandje.

Beide ouders zijn rntgenologisch goedgekeurd onder andere heupen en knien. Tegelen 24 aug. Wij zijn op zoek naar een lieve F3 medium blonde labradoodle, teefje. Ze zijn gebor. Maak een afspraak met ons om te zien welke mini doodle pups wij op dit moment tegen een zachte prijs verkopen.

De eerste 2 weken slaap je ernaast en slaap je dus zeer weinig want je bent meer aan het waken dan slapen. Een mini doodle is een kruising tussen een labrador retriever en een miniatuur poedel. Op dit moment groeit de roedel goed en bestaat al uit meerdere dames en heren die allemaal een eigen pagina hebben bij de honden tab blad.

Pim Borne. Al een tijd zijn wij op Ophalen.

  • Helaas vissen wij altijd achter het net.
  • Wij zijn een gezin met twee kinderen waarvan de jongste 12 jaar is.
  • Een professioneel en kleinschalig dierenpension in Brabant Ons dierenpension is gevestigd in Noord-Brabant, tussen Uden en Veghel.
  • Bekijk onze puppies van dit moment.

Goldendoodle F1B Puppy's Hypoallergeen. Wij zijn een gezin met twee kinderen waarvan de jongste 12 jaar is. Gratis 14 okt. Maastricht Gisteren! Ons dierenpension is gevestigd in Noord-Brabant, tussen Uden en Veghel. Waarom blijf ik het doen.

Kijk dan snel verder op deze website.

Een professioneel en kleinschalig dierenpension in Brabant

Zwarte teef pup 9 Gereserveerd Kleine vrolijke zwarte teef Groen bandje. Wij zijn opzoek naar een labradoodle pup die vanaf december of begin van het nieuwe jaar bij ons komt wonen. Plaats puppy advertentie. Bruine reu.

Plien Wergea. Wij zijn opzoek naar een labradoodle pup die we in een liefdevol en warm huis mogen verwelkomen. De tweede en de derde foto kijkt hij alsof hij ongelooflijk zielig is, maar dat is gewoon zijn tevreden blik.


Facebook
Twitter
Comments
Widad 24.02.2021 09:32 Antwoord

Welke ontwormd, gechipt e Beverwijk 28 aug.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.