Laatste afleveringen the walking dead

Geplaatst op: 18.03.2021

Nieuw op Netflix in oktober De 10 beste series nu op Netflix oktober The Masked Singer: Verklappen deze hints de identiteit van de Vos?

Overlevenden ondernemen een gevaarlijke trektocht naar een nieuw thuis. Ik heb ooit eens de Walking Dead comic books gedownload. Inside The Walking Dead: Bloodletting. In de eerste paar seizoenen ging het nog om het vinden van een cure voor deze epidemie. Kijkcijfers dinsdag: Weer 1,2 miljoen kijkers voor Het Perfecte Plaatje.

Shane brengt een dodelijk offer, terwijl de groep twijfelt aan de zin van hun leven. Is de Mol per ongeluk onthuld na déze foto?

Lees ook: The Walking Dead stopt er nu echt mee? Hartverscheurende ontdekkingen worden gedaan. Inside The Walking Dead: Wildfire. In ruil daarvoor belooft Virgil wapens die het tij kunnen keren in de Whisperer War.

In de nasleep van de tragedie, beseffen de overlevenden dat ze met gemak overtroffen kunnen worden.

Something They Need. Volg deze serie. Terwijl een deel van de groep op pad is, ontstaan er veel nieuwe problemen.
  • The Suicide King. Andrea wordt steeds closer met de gouverneur.
  • Een groep Alexandrianen begint aan een reis naar een ver afgelegen samenleving, waarbij een van de groepsleden een hartverscheurende beslissing moet maken.

Social links

Sinds het vertrek van Rick zijn er veel van elkaar én zichzelf vervreemd geraakt. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Save the Last One. Patrick raakt geïnfecteerd en dus verschuiven de grenzen opnieuw. Wij hopen dan ook dat de makers voor The Walking Dead seizoen 11 een voorbeeld nemen aan dit toplijstje, waarin wij de beste afleveringen ooit doornemen!

De serie loopt ver - ver achter op de comic books. Michonne neemt een beslissing voor Woodbury. Series Top Nieuws Premium Forum. What It Always Is. Als alles volgens plan verloopt worden deze bonusafleveringen aan het begin van uitgezonden.

Het doek begint echter wel langzaamaan te zakken voor de immens populaire serie.

Populair nieuws

Geheim van de Smid 23 oktober The Masked Singer-kijkers zaten massaal op het juiste spoor De gemaskerde deelnemers haalden weer alles uit de kast in alweer de vijfde aflevering van 'The Masked Singer'. Look at the Flowers. Gaan mensen dit nog volgen? We Are the End of the World.

WIDM alle hints en theorien op een rij? Niemand die nog naar deze meuk keek, laatste afleveringen the walking dead.

Je kan eigenlijk zelfs stellen dat TWD desondanks nog behoorlijk wat live-kijkers heeft. Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van dit seizoen! In het kamp loopt de spanning op als Rick problemen krijgt met rivaliserende overlevenden.

Samenvatting

Actuele video's Meer actuele video's ». I Ain't a Judas. Go to the top. Evenementen Bezig met laden

Op1 trekt Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht. The Damned. El Duderino. Registreer Inloggen. Four Walls and a Roof. Documentaire Volg je mij nog. Alexandria is eindelijk in staat om zichzelf weer bij elkaar te rapen; vrede wordt omarmd door beide groepen. In laatste afleveringen the walking dead poging om meer doden te voorkomen willen Rick en de Gouverneur vrede sluiten.

The Other Side. Tijdens het inslaan van spullen, komen Rick en Daryl een nieuwe overlever tegen die een hele nieuwe wereld buiten Alexandrië onthult. Ze is op zoek naar een manier om te ontsnappen, maar dit is lastiger dan gedacht.

Napoli - AZ live op tv. Artikel Series. De conclusie is vooral, niemand kijk nog live tegenwoordig?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.