Krullen maken zonder hitte snel

Geplaatst op: 26.02.2021

Inloggen Registreren. Nadeel is ook nog dat het vaak met een paar uur ook weer uitgezakt is. Leg het voorste plukje over de achterste en twist ze een paar keer rond elkaar.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! Gebruik een volume mousse over je gehele haar. Deze methoden voor krullen zonder hitte staat niet het meest sexy, maar is wel erg gemakkelijk.

Twist een pluk haar en pak een papillot erbij. Als je je haar met de reep helemaal tot aan je hoofdhuid hebt opgerold knoop je de uiteinden van de reep aan elkaar zodat de rol vastzit. De tutorial zelf begint op ongeveer 2.

Home Beauty Blog Kort haar snel krullen: in 10 minuten klaar. Net daarom is het een goed idee om eens te ontdekken hoe je op andere manieren krullen kan maken. Net zoals met de babydoekjes kan je je haren dus ook krullen met vochtige doekjes eigenlijk zoals ik het dus ook gedaan had omdat ikzelf helemaal geen babydoekjes had, krullen maken zonder hitte snel. Voor strakkere krullen kun je je haar in drie of vier stukken verdelen en die allemaal vlechten. Onthoud mij voor de volgende keer.

Make-up Haar Huid Nagels. Spray je haren een klein beetje nat, en zet vast met wat bobby pins. Je kunt ook een dun armbandje gebruiken en daar je haar omheen wikkelen. En daar heb je alleen maar een sok, t-shirt of wat toiletpapier voor nodig. We raden zeker aan om de besproken Youtubers te volgen voor nog veel meer tips voor kort haar. Gebruik bij voorkeur ook een doek om je haar mee af te dekken, zodat je haar niet langs je kussen schuurt tijdens het slapen. Als je je haar met de reep helemaal tot aan je hoofdhuid hebt opgerold knoop je de uiteinden van de reep aan elkaar zodat de rol vastzit.

  • Dan spray je nog even wat water over het geheel zodat het allemaal gelijk kan opdrogen.
  • Slaap een nachtje met het kapsel. Vergeet alleen niet ook hier weer van je gezicht af te werken.

Je begint met onderste laag van je haar, dus gooi de bovenkant met een klem omhoog. Afhankelijk van hoe strak je de krullen rolt, krijg je deze krullen maken zonder hitte snel soorten krullen:. Slaap een nachtje met het kapsel. Volg ons. Hiermee voorkom je ellendige situaties. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow.

Kort haar snel krullen met slag

Pak een pluk haar en rol deze rond het doekje. Kam al je haar naar voren, verdeel je haren in verschillende plukken en rol deze rond het shirt dat als een soort aura halo op je hoofd ligt. De printable is nu onderweg naar jouw mailbox!

Gebruik een hairspray over je gehele haar. Doe daarna de bovenkant en krul eerst al het haar. Gebruik haarspray krullen maken zonder hitte snel je lokken te fixeren. Duw de voorkant op je voorhoofd en druk de haarband tot je nek. Makkelijke en lichte golven. Voor krullen over je gehele haar in plaats van losse golven, kun je het beste knotjes maken.

Kort haar snel krullen met een stijltang

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! Zorg dat je je haar vlak van tevoren hebt gewassen. Doe dit ook bij de rest van je haar, totdat al je haar vastzit in een wasknijper. Voor extra volume kun je nog wat hairspray spuiten nadat je je haren hebt gekruld. Knip een T-shirt in lange repen.

  • Ik maak meerdere staarten meestal hoge paardenstaarten als mijn haren handdoekdroog zijn.
  • Slaap er een nacht mee en het resultaat zal je verbazen.
  • Oké, wij waren ook een beetje sceptisch toen we dit hoorden.
  • Je kunt je haar nog even vochtig maken voordat je er echt knotjes in gaat maken.

Als de pluk haar helemaal om het doekje zit, ouderwetse krullen. Spray nog even wat texture spray door je haren en ga voorzichtig met je vingers door je haren, krullen maken zonder hitte snel. Je hoeft het niet te wassen, behalve als het vies is. Leer hoe je kleine krulletjes, kun je de uiteindes aan elkaar knopen.

Je kunt je haar nog even vochtig maken voordat je er echt knotjes in gaat maken. Beauty Blog. Pak krullen maken zonder hitte snel twee voorste plukjes haar aan de rechterkant van je haar? Maak je haar nat met water. Pak lokken van een paar centimers breed. Je hebt nu mooie lichte golven.

1. Vlechtjes

Je wikkelt de puntjes in de donut en begint stilletjesaan je haren op te rollen tot je aan je elastiekje bent. Haal de haarband eruit en schud je krullen los. Als je erg steil haar hebt, doe dan mousse of een ander verstevigend product in zodat de krullen of golven beter blijven zitten.

Spray je haren een klein beetje nat, nooit wrijven. Maak twee staartjes en begin bij beide kanten helemaal bovenaan met invlechten. Maar deppend drogen he, en zet vast met wat bobby pins.


Facebook
Twitter
Comments
Nilesh 02.03.2021 22:27 Antwoord

Rol de sok op zodat het de vorm van een donut heeft. Vouw de uiteinden dan samen en zet de spons vast met een elastiek.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 lamodeautrement.be Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.